Betrouwbaar, snel & anoniem op SOA testen

SOA test

Betrouwbaar, snel & anoniem op SOA testen

Wil jij een SOA test doen? Is een bezoekje aan de huisarts geen optie en kun je niet terecht bij de GGD? Dan biedt Soapoli-online uitkomst. Sinds 2012 is zij de grootste online aanbieder van SOA testen in Nederland. Met een compleet SOA thuistest aanbod kun jij je anoniem laten testen op oa chlamydia, gonorroe, syfilis, hiv. Analyse van je afname vindt plaats in het laboratorium waardoor de betrouwbaarheid van je uitslag vergelijkbaar is met een SOA test via de huisarts of GGD. 

Advies nodig welke SOA test jij nodig hebt? Ga dan naar onze SOAtestwijzer voor een passend test advies. Weten wat en wanneer je moet testen geeft zekerheid. Heb je SOA klachten? Onze symptoomwijzer helpt je te bepalen welke SOA test je dan nodig hebt. 

Soapoli-online bestaat uit een professioneel team van verpleegkundigen en artsen, hier kan je terecht voor advies en een SOA behandeling als je testuitslag positief blijkt te zijn. 
 
(er wordt niet gesproken in dit filmpje)

Zo werkt Soapoli-online

gratis SOA testadvies
De SOAtestwijzer geeft jouw direct antwoord welke SOA test jij nodig hebt en wanneer je de SOA-test betrouwbaar kan afnemen.
discrete verzending bij Soapoli-online
Je bestelling ontvang je in een blanco brievenbusbox/pakket. Op werkdagen voor 23 uur besteld is dezelfde dag verzonden.
De afname doe je wanneer jij dat wilt. Instructies zijn eenvoudig op te volgen.
alle soa testen worden in een iso gecertificeerd lab geanalyseerd
Stuur je afname kosteloos retour via een Postnl brievenbus naar ons ISO gecertificeerde laboratorium. De kwaliteit van de analyse is hetzelfde als een SOA test via de huisarts of GGD.
binnen enkele dagen je uitslag online in te zien
Je SOA test uitslag lees je na 3 werkdagen in ons uitslagenportaal.
Soa behandeling , gratis consult
Heb je een SOA opgelopen? Wij bieden ook SOA behandeling als je huisarts geen optie is.

Wie zitten er achter Soapoli-online?

Marlous en Klazien de initiatiefnemers van Soapoli-online
Wij, Klazien Visser en Marlous Lasschuyt, zijn de initiatiefnemers van deze online Soapoli. Na jaren voor een SOA poli van de GGD te hebben gewerkt hebben wij in 2012 Soapoli-online opgericht. Met een team van artsen, verpleegkundigen, apotheken en doktersassistenten zetten wij onze SOA kennis in om jou de hoogst mogelijke kwaliteit in zorg te leveren zodat je zonder tussenkomst van een arts betrouwbaar op SOA kunt testen. 
Al onze onderzoeken vinden plaats in het ISO gecertificeerde medische laboratoria STEIN &Collegae .

Voor de derde keer op rij staat Soapoli-online in de advieschat met de hoogste score als het aankomt op kwaliteit. De advieschat is een instrument van Soaaids Nederland die je helpt een keuze te maken wat te testen en waar je het beste kunt testen. 

Naast dat we direct aan consumenten verkopen bieden we ook business to business mogelijkheden. Ben je een huisarts, GGD of een andere zorginstelling en heb je hier interesse in? Neem contact met ons op.
 
 

Klantenbeoordeling(en)

 

Soapoli-online is beoordeeld met een 9,5 / 10 (8685 beoordelingen)

Elena
26-10-2020
Duidelijke instructies, snel geleverd en een snelle uitslag!
Juliet
26-10-2020
Fijn dat dit er is, laagdrempelig en veilig.
tevreden klanten van Soapoili-online
 

Ontwikkelingen bij Soapoli-online week 42:

Soa testen zonder tussenkomst van de huisarts

Wij werken gewoon door

Nu we in de tweede Corona golf zitten, zijn de GGD'en weer minder toegankelijk voor SOA zorg. Bij Soapoli-online krijg je dezelfde kwalitatieve zorg. Makkelijk en eenvoudig vanuit huis te regelen. Gratis advisering door onze SOAtestwijzer te doorlopen of contact op te nemen met onze verpleegkundigen. Blijkt na testen dat je een SOA hebt. Wij helpen je verder. 

 

Samenwerkings-partners

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Preventief Gezondheidsonderzoek