SOA behandeling via Soapoli-online

Bij Soapoli-online werken drie huisartsen die een recept voor je uit kunnen uitschrijven. De huisarts is altijd eerste keus behandelaar, maar als je dat niet prettig vindt dan kun je je ook via Soapol-online laten behandelen.

Gaat het bijvoorbeeld om een chlamydia behandeling dan vind je in het uitslagenportaal een duidelijke uitleg over het aanvragen van een behandeling via Soapoli-online. Het recept voor de medicatie wordt naar de apotheek van jouw keuze verzonden en daar kan je de medicatie afhalen of naar je toe laten sturen. Helaas is niet voor alle SOA de behandeling hetzelfde, soms is het nodig dat de medicatie middels een injectie wordt toegediend. Bestaat jouw behandeling uit een injectie dan kan dit ook via Soapoli-online. We beschikken over meerdere behandellocaties in Nederland.

Kies je voor een SOA behandeling via Soapoli-online volg dan onderstaande stappen.
  1. Ga naar het uitslagenportaal log in om je uitslag te zien en klik op recept aanvragen (deze knop wordt alleen zichtbaar als je SOA test aangeeft dat je aangeeft dat je een SOA hebt).
  2. Beantwoord de vragen in de gezondheidsverklaring en verklaar dat je de verklaring naar waarheid hebt ingevuld.
  3. Maak de receptkosten over op ons rekeningnummer en stuur een screenshot hiervan naar info@soapoli-online.nl.
  4. Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag en wij maken binnen 1,5 werkdag je recept voor je in orde.
  5. Je ontvangt een mail als je recept naar de apotheek is verzonden.
Wat je moet weten: Bent u huisarts en wilt u meer info over de werkwijze van Soapoli-online, neemt u dan aub contact op via de mail of bel ons.