Je ziet het aanbod op internet steeds vaker, je lekker laten verwennen in een erotische massagesalon. Ik heb het dan niet over de massagesalons waarbij je een sportmassage krijgt maar ik bedoel de salons die een erotische massage bieden. De massages bestaan uit lichaamsmassages die door de masseur of masseuse zonder kleding worden gegeven aan eveneens naakte klant. Het aanbod is gericht op lichamelijk contact maar zonder de intentie om seks (geslachtsgemeenschap/ neuken) te hebben. Er bestaan veel variaties in dit soort massages zo kan je met of zonder happy end doen. Met een happy end wordt bedoeld dat de persoon die gemasseerd wordt klaarkomt, heb je geen happy end dan kom je niet klaar.

Zo nou ben je weer helemaal op de hoogte. Ik heb veel mannen gezien via mijn werk als verpleegkundige op de soapoli die wel eens een erotische massagesalon bezochten en die hiervan dachten dat het geen enkel risico op SOA kon geven. Deels klopt dit natuurlijk ook wel; zolang je gemasseerd wordt en de broekjes aanblijven zodat er geen contact is met elkaars geslachtsdelen of er orale seks wordt gegeven is dit ook geen risico op SOA.

Wat echter meestal wel gebeurd is dat er tijdens de massage geen broekje wordt gedragen en er wel degelijk contact van geslachtsdelen die tegen elkaar aan worden gewreven zonder dat er een condoom tussen zit. Zo is er wel sprake van slijmvliescontact doordat de vagina van de vrouw over de penis van de man wrijft. En een happy end wordt vaak versneld doordat de masseur of masseuse toch de geslachtsdelen zonder condoom stimuleert en dit is een risico om een SOA als chlamydia, gonorroe of syfilis overgedragen te krijgen.

Wil je geen risico lopen? Zorg dan dat je je onderbroek aanhoudt bij de body to body massage. Heb je hier geen zin in maar ook geen zin in een SOA; zorg dan dat als je opgewonden bent je een condoom omdoet. Bedenk wel dat het gebruik van condooms en massage olie een slechte combi is. Massage olie, baby olie en andere olie achtige glijproducten zorgen ervoor dat een condoom kan scheuren. Je doet er goed aan om ook tijdens het pijpen naar een happy end een condoom om te doen.

Toch risico gelopen op SOA? Laat je testen, in onze webshop voor ons betrouwbare SOA testaanbod op chlamydia, gonorroe en syfilis. Deze testen kun je allemaal zelf afnemen en worden discreet verzonden. Neem hier een kijkje in onze webshop.

1 reactie
geert
woensdag 5 augustus 2020

Goedemorgen Klazien Visser

Als je vrijgezel bent is het wel lastig om erotiek te hebben
bij een massage met HP heb je al kans op een soa, En als
je een keer wilt vrijen heb je nog meer kans op een soa.
Durf het al jaren niet meer.

Vriendelijke Groet Geert

Plaats een reactie