Deel 2 van het verhaal van Chantal

Dit is Chantal. Chantal is 31 jaar en heeft 10 jaar een gelukkige relatie met Vincent. Ze hebben samen 2 kindjes en leiden in de ogen van Chantal een burgerlijk bestaan. Soms irriteert haar dat. Ze heeft 2 vrijgezelle vriendinnen en die gaan volop stappen en maken de gekste dingen mee. Zo had haar vriendin Jenna laatst een trio met twee mannen. Ze raakten er niet over uit gepraat. Chantal merkte aan zichzelf dat ze steeds meer gaat balen van haar eigen seksleven. Zij en Vincent vrijen nog wel en op zich is dat ook wel prima maar echt spannend is het allemaal niet. Het is standaard op zaterdagavond omdat ze dan tijd voor elkaar maken en het is er op en eraf. 

Chantal zit in de auto en luistert lekker naar de radio. Op eens hoort ze een radioreclame van Second love. Vreemdgaan terwijl je een relatie hebt. Absurpt denkt ze! En moet er hard om lachen. Maar toch zet het haar aan het denken. Ze gaat er over fantaseren hoe zoiets zou zijn. Ze bespreekt dit met haar vriendinnen en met een flinke borrel schrijft ze zich in op de website van Second love. Na een uur krijgt ze al reactie van Ron. 

En dan zit ze daar in een hotel met Ron. Na een paar wijntjes gaan ze naar een hotelkamer en Chantal beleeft daar de meest fantastische seks die ze in tijden niet heeft gehad. Ron is zo'n heer, hij is zo lief voor haar en zorgt dat zij meerdere hoogtepunten mag beleven. 

Na een aantal dagen gaat zij verslag doen bij haar vriendinnen. Verwachtingsvol kijken de twee haar aan 'VERTEL!!!!'. Chantal vertelt alles en haar vriendinnen luisteren aandacht. 'Heb je het wel veilig gedaan?' vraagt Jenna. 'Jazeker', zegt Chantal. 'Goed zo! Ook met condoom gepijpt?' 'Uhhhh wat? Dat is toch niet nodig?'. Oh suffie, zo kun je ook iets oplopen hoor!' Chantal voelt de grond onder haar voeten wegzakken. 'Oh nee, dat heb ik niet gedaan. Ik heb Vincent de zaterdagavond erop gepijpt.' Chantal begint te huilen. Als ze Vincent nu maar niets heeft overgedragen want dan moet ze eerlijk vertellen wat er gebeurd is. Wat stom van haar, maar ze wist niet dat je zo ook iets kunt overdragen.

Jenna vertelt haar dat ze zich moeten testen. Zij laat zich met regelmaat testen bij haar huisarts en zo'n keeltestje stelt echt niets voor. 

Chantal wordt gek van onzekerheid. Haar huisarts wil ze echt niet bellen. Straks krijgt Vincent het te horen. Komt er een rekening van de test...oh nee daar moet ze niet aan denken. Maar hoe moet ze zich dan laten testen? Ze belt Anne met deze vraag en die vertelt haar dat ze een testje via het internet kan bestellen. 'Echt heel eenvoudig en je krijgt snel uitslag.' Chantal opent haar laptop en komt op advies van Anne uit bij Soapoli-online. De website is duidelijk en ze leest daar ook dat onveilig pijpen een risico kan geven op chlamydia, gonorroe en syfilis. HIV is gelukkig geen risico omdat er geen bloed bij is komen kijken. Ze wil zo snel mogelijk uit de onzekerheid en bestelt daarom een chlamydia en gonorroetest. Syfilis kan ze altijd nog laten testen. Ze plaatst een order en laat deze bezorgen bij haar vriendin Anne. 

De volgende dag stuurt Anne een whats app dat haar pakketje binnen is. In de lunchpauze rijdt Chantal snel naar Anne toe. Ze lezen samen de instructie aandachtig. Chantal neemt voor de spiegel de keelafname af. Dat voelt even gek maar is zo gebeurd. Netjes maakt ze alles klaar voor verzending. Nog voordat haar pauze voorbij is heeft zij de test al op de brievenbus gegooid naar het laboratorium. 

Anderhalve dag later ontvangt ze mail 'De uitslag van je chlamydia en gonorroetest waren goed; op het moment van afname* had je geen chlamydia en geen gonorroe'.

Opgelucht bericht ze haar vriendinnen. Ze heeft de afgelopen dagen flink kunnen nadenken en komt tot de conclusie dat het een leuk avontuurtje was maar dat al die spanning en schuldgevoelens het zeker niet waard was. Ze deactiveert haar account. Ze belt haar oppas en een goed restaurant. Vanaf nu gaat ze het anders doen. Zij kan zelf ook best initiatieven tonen om hun seksleven op te leuken en daar ging ze vanavond mee beginnen!

Dit is een real life story waarvan de namen fictief zijn. Heb jij ook een verhaal wat je anoniem zou willen delen over jouw test ervaring bij Soapoli-online stuur ons dan een mail: info@soapoli-online.nl. Ieder zijn verhaal is uniek maar zo herkenbaar voor anderen. Er zijn geen stomme ervaringen, overal kun je van leren. 

 

Geen reacties

Plaats een reactie