Heb je aanwijzingen dat je misschien een chlamydia infectie hebt omdat je vaginale klachten hebt of pijn bij het plassen? Ben je al aan het googlen geslagen om uit te zoeken welke behandeling je nu nodig hebt om van je klachten af te komen en hoe je de pillen via internet kan bestellen? Dan hebben wij van Soapoli-online goed nieuws voor je. Test je chlamydia via Soapoli-online en blijkt dat je besmet bent met de chlamydia bacterie, dan zorgen de medewerkers van Soapoli-online dat er een recept gefaxt word. Makkelijk want je hoeft er niet voor naar je huisarts, veilig omdat je zeker weet dat de medicatie die je krijgt de juiste is om jouw infectie te behandelen en discreet omdat je zelf kan kiezen bij welke apotheek je de medicatie afhaalt en betaalt. Kortom je SOA probleem wordt professioneel opgelost zonder dat je in de zorgen hoeft te zitten over hoe je deze situatie oplost.

Wat je moet weten voor je medicatie tegen een chlamydia infectie ontvangt via Soapoli-online. Wij verstrekken alleen recepten voor een chlamydia infectie als je via ons op chlamydia getest bent en als je uitslag aangeeft dat je besmet bent. Besluit je om je via Soapoli-online te laten behandelen dan kan je dit na het ontvangen van onze uitslag kenbaar maken. Wij nemen via de mail of telefoon contact met je op om je een aantal vragen over je gezondheid te stellen, dit is om te kunnen bepalen of je zonder risico medicatie ter behandeling van een chlamydia infectie kan innemen. Is je gezondheid goed en zijn er geen andere belemmeringen voor een behandeling dan faxen of mailen wij je recept naar de apotheek die jij in het contact met ons hebt aangegeven.

Een chlamydia behandeling regelen we liefst zo spoedig mogelijk voor je; binnen 1 hooguit 2 werkdagen. Hoe eerder je behandeld wordt hoe beter. Belangrijk bij een behandeling tegen chlamydia is dat je minstens 7 dagen geen sekscontact hebt; niet met jezelf (voor mannen) maar ook niet met anderen. De reden is dat je het geïnfecteerde gebied de gelegenheid moet geven tot rust te komen en dat je in de tijd kort na de behandeling nog besmettelijk bent. Niet onbelangrijk hierbij is dat je al je sekspartners waarschuwd dat jij een chlamydia hebt; zij kunnen zich dan laten testen en behandelen zodat jij niet nogmaals chlamydia oploopt. Vind je het waarschuwen voor chlamydia moeilijk? Schakel dan de hulp in van Soapoli-online; want het niet waarschuwen van je sekspartner(s) kan je gewoon niet maken!

Twijfel je of je wel een SOA test nodig hebt? Weet je niet welke SOA test je nodig hebt? Doe dan onze SOA-testwijzer en ontvang in enkele seconden een gratis soa-test advies. Kom je er niet uit of heb je liever gratis een persoonlijk advies? Mail dan naar info@soapoli-online.nl of kijk bij contact voor telefonisch overleg.

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI