BLOG

terug naar het overzicht
De snelste manier om op SOA te testen zonder wachtkamer bezoek.
Tags: Behandelen, Thuistesten, Wanneer testen op SOA
Soapoli GGD in het westen tijdelijk dicht    Vermijd een bezoek aan de wachtkamer van de huisarts    Duidelijk en helder SOA test advies met snelle uitslag    Je SOA behandeling discreet thuisgestuurd

Corona of te wel het COVID 19 houdt ons land sinds januari in zijn greep. Dagelijks zijn er updates met nieuwe steden/ provincies waar het virus opduikt. Behoorlijk angstaanjagend ook omdat je los van het opvolgen van hygiëne voorschriften en het uit de weg gaan van mogelijk “besmette” mensen zelf niet zo veel kan doen om een Corona infectie te voorkomen. Alle GGD'en in Nederland hebben de bestrijding van het Corona virus hoog op hun prioriteit lijst staan en zetten alle medewerkers in te helpen. 

Soapoli GGD in het westen tijdelijk dicht

De GGD-en in het zuiden en het westen van het land zetten al hun personeel, ook degene die de soa spreekuren uitvoeren, in om te helpen de corona epidemie zo goed mogelijk te bestrijden. Begrijpelijk bij een epidemie van deze omvang, wel vervelend natuurlijk als je net een SOA test wilt laten uitvoeren. Hiervoor word je verwezen naar je huisarts als er geen capaciteit bij de GGD is. De huisartsen zijn ook heel druk met de afhandelingen van de mensen met vragen over Corona. 
 

Vermijd een bezoek aan de wachtkamer van de huisarts

Misschien zit je op dit moment liever niet in een wachtruimte vol (zieke) mensen bij je huisarts. Dan kan online een betrouwbare SOA test doen een uitkomst bieden.
De SOA test werkt hetzelfde als een SOA test via de huisarts of GGD. Je bestelt de SOA test online en laat hem thuis bezorgen. Thuis lees je de instructie goed door of bekijk op het Soapoli-online youtube kanaal de instructie video en neemt de test af. Je verzendt deze via de oranje brievenbus van Postnl.

 
SOA thuistest soapoli-online

Duidelijk en helder SOA test advies met snelle uitslag

Liever een helder advies welke SOA test je nodig hebt? Bekijk dan de SOA testwijzer. De SOA testwijzer is geënt op het SOA consult van de huisarts en geeft meteen inzicht in wanneer jij betrouwbaar de SOA test kan afnemen. Om je uitslag in te zien log je 3 dagen na verzending in op ons uitslagenportaal daar kan je in te begrijpen taal je uitslag inzien.

Je SOA behandeling discreet thuisgestuurd

Getest via Soapoli-online en geeft je SOA uitslag aan dat je een SOA behandeling nodig hebt dan is een behandeling snel geregeld. De SOA behandeling vraag je aan via het uitslagenportaal. Wij schrijven na aanleiding van je gezondheidssituatie SOA medicatie voor. De SOA behandeling kan via je eigen apotheek worden afgehaald of via onze online apotheek discreet naar je worden gestuurd.
Geplaatst door: Klazien Visser op dinsdag 10 maart 2020
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie