Op een ochtend werd ik wakker en dacht: als ik nu dood ga heb ik maar seks gehad met 1 man. Bovenaan mijn bucketlist kwam dus al snel te staan; seks met een andere man. De gedachte aan seks met een ander bleef steeds mijn hoofd spoken en omdat ik toch ook eerlijk wilde zijn heb ik het open met mijn man besproken. Mijn wens om te ervaren hoe het is om met een andere man te vrijen dan mijn eigen man. Hoewel mijn vaste partner niet meteen dolenthousiast was gunde hij mij de ervaring.

Al snel ontmoette ik een man. Een leuke aantrekkelijke man, na wat heen en weer geflirt hadden we al snel een serieuze date en was ik zelfs een beetje verliefd. Qua seks klikte het ook enorm. Hij daagde me uit mezelf te herontdekken. Ik ging helemaal in hem op en met de dag werd het vertrouwen groter en verdween daarmee ook de noodzaak om een condoom te gebruiken. Ik kende hem immers door en door?

Mijn man vond het inmiddels welletjes dat geëxperimenteer van mij met een ander, en eiste dat ik stopte. Hij kon de situatie niet meer aan en voelde dat een derde in onze relatie het evenwicht verstoorde. Ik heb mijn man toen beloofd dat ik de relatie zou verbreken.

Helaas zat deze andere man inmiddels zo onder mijn huid dat stoppen met deze relatie niet meer mogelijk was. Ik bleef hem zien en dat liep dan altijd uit op seks. Om in evenwicht te blijven dacht ik dat ik zijn liefde en de seks nodig.

Toen ik drie weken geleden opeens pijn had bij het plassen dacht ik ook helemaal niet aan een SOA. Ik had toch ook geen enkel risico op SOA gelopen? De pijnklachten werden heftiger en ik kreeg er een rare afscheiding bij. Toen ik bij de vijfde keer tijdens het googlen van de klachten weer op SOA uitkwam gingen mijn ogen open.

Hoe had ik zo stom kunnen zijn om onveilige seks te hebben!  Mijn ex-minnaar had een open relatie met zijn partner! Kortom,  in theorie heb niet alleen seks gehad met 2 mannen, maar door de sekspartners van zijn vrouw misschien wel met meer dan 15!?

Op dit moment zit ik nog steeds in spanning, de uitslagen van mijn chlamydia en gonorroe test zijn op dit moment nog niet bekend. Testen op hiv en syfilis kan voorlopig nog niet betrouwbaar. Ik weet nu niet of ik misschien een SOA heb opgelopen. Het maakt me bang en onrustig over de toekomst. Mijn man weet van niks, hij merkt wel iets aan mij maar denkt dat het aan de stress op mijn werk ligt. Wat als er uitkomt dat ik wat heb opgelopen en hij het nu ook heeft?

Ook zonder condoom seks gehad? Laat je testen, in onze webshop voor ons betrouwbare SOA testaanbod op chlamydia, gonorroe en syfilis, hepatitis B of hiv. Deze testen kun je allemaal zelf afnemen en worden discreet verzonden. Is het lastig om een test thuis te ontvangen en ga je liever voor helemaal anoniem? Haal dan je test af bij een van onze afhaallocaties.

Geen reacties

Plaats een reactie