Nog een paar nachtjes slapen en het is Valentijnsdag!!!! 
Balen dat het dit jaar op zondag valt. Dat kaartje valt of zaterdag of dinsdag pas door jouw brievenbus. Zie je jezelf al met je hele gewicht de deur openduwen door die enorme bergen kaarten die er achter liggen. Zucht....

Hoop je stiekem op een anonieme liefdesverklaring per post. Dat geef je misschien aan niemand toe...Maar de teleurstelling is toch aanwezig, als je thuiskomt, en er bij de post geen felbegeerde kaart ligt! Hoe kun je deze teleurstelling op Valentijnsdag voorkomen? Misschien helpen deze 5 gedachten je...

1) Valentijnsdag wordt elk jaar commercieler. Veel mensen vinden dit heel irritant. Vroeger stuurde je iemand die je lief vond een kaartje, tegenwoordig moet je op z'n minst een drie gangen Valentijnsdag diner in elkaar draaien wil je een beetje indruk maken.
De kans dat zo'n kaart op jouw deurmat ligt is dus vrij klein. Bereid je zelf dus voor op niets dan kan het alleen maar meevallen. 
2) Raar om eens per jaar je geliefde te laten zien dat je van haar of hem houdt; hoort dit niet elke dag?! 
3) Als je heel hard hoopt op een attentie, geef jezelf dan een valentijnscadeautje! Koop voor jezelf iets, wat je heel graag wilt hebben. Ben je die dag sowieso in de 7de hemel ;-)
4) Bedenk, dat als je een kaart krijgt van iemand, die je echt niet leuk vindt, je daar misschien ook nog op moet reageren. Dan liever geen kaart, toch?
5) Neem het heft in handen en regel zelf iets voor een ander. Doe iets liefs voor je moeder, zus, broer of geliefde. Maak een ander blij dat geeft een goed gevoel!

 

 

Geen reacties

Plaats een reactie