Je doet een SOA test via Soapoli-online omdat je graag goed geholpen wilt worden. Of omdat je liever anoniem en discreet zekerheid wenst. Om de discretie nog een stapje uit te breiden heeft Soapoli-online haar service uitgebreid. Vanaf vandaag kan je als er via Soapoli-online een SOA vastgesteld is, ook je medicatie discreet bij je thuis laten afleveren. Dankzij de samenwerking met de Thuisapotheek, een apotheek die gespecialiseerd is in het thuis afleveren van medicijnen kan dit nu ook als je een SOA behandeling nodig hebt.

Ik wil graag mijn chlamydia behandeling thuis toegestuurd krijgen. Hoe het werkt?

Ben jij via Soapoli-online getest en heb je een chlamydia-infectie dan ontvang je van ons een bericht met daarin informatie over de behandeling. Indien je via Soapoli-online behandeld wilt worden schrijven wij een recept uit. Als jij doorgeeft dat je de medicatie graag via de post wilt ontvangen, dan delen we met jouw toestemming eenmalig je naam, telefoonnummer en emailadres en zetten we je recept door naar de Thuisapotheek. De Thuisapothekers assistente neemt telefonisch contact met je op om je te informeren over de werking van de medicatie, tijdens dit gesprek kan je zelf ook vragen stellen over je behandeling. Het recept wordt door de Thuisapotheek verwerkt en gepost. Binnen twee werkdagen ontvang je de medicatie op het door jouw aangegeven adres.

Waarom bellen ze je op? Dit is wettelijk verplicht. Als je naar een fysieke apotheek gaat stellen ze je altijd een aantal vragen over medicatie gebruik. De apotheker moet jou de juiste informatie geven over het medicijn en het gebruik ervan.

www.thuisapotheek.nl

Wat zijn de kosten van de chlamydia behandeling als ik dat laat opsturen?

De kosten van de kuur antibiotica worden volledig vergoed, omdat deze onder het basis vergoedingspakket van uw zorgverzekering vallen. Wel kan het zijn dat deze kosten eventueel verrekend met het eigen risico van je zorgverzekering. Uiteraard kan je ook aangeven dat je de kosten niet via de zorgverzekering wenst te declareren en dat je de rekening liever zelf wilt betalen, de kosten liggen tussen de 20 en 50 euro.

*Let op: dit aanbod geldt alleen voor klanten van Soapoli-online met een door ons laboratorium bevestigde SOA

Geen reacties

Plaats een reactie