BLOG

terug naar het overzicht
Mag ik je even voorstellen...
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

                                         

Soapoli-online heeft een nieuwe samenwerkingspartner: Marieke van den Broek. 

 

Marieke is de oprichter van de Rietgrachtkliniek in Arnhem. De Rietgrachtkliniek biedt laagdrempelige en professionele zorg waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat. Marieke is sinds 2004 BIG-geregistreerd arts met jarenlange werkervaring op het gebied van fertiliteit en seksuele gezondheid. Zij is meer dan 9 jaar als fertiliteitsarts werkzaam geweest in een ziekenhuis en in een zelfstandig behandelcentrum en is geregistreerd als arts voortplantingsgeneeskunde VVF (Vereniging van Fertiliteitsartsen). Daarnaast is zij werkzaam geweest op de afdeling seksuele gezondheid van de GGD waar zij als arts supervisie had over de soa-spreekuren.

Door de samenwerking aan te gaan met Marieke heeft Soapoli-online 2 fysieke plekken waar je een afspraak kunt maken om je op SOA te laten testen. 

Wil je je graag laten testen met de testen van Soapoli-online? En vind je het fijn iemand te zien en te spreken? Maak dan een afspraak in:

Gouda      of      Arnhem

 

 

OPENINGSTIJDEN van de Rietgrachtkliniek

Maandag 09.00 – 14.00

Dinsdag 09.00 – 17.00

Woensdag 09.00 – 11.30

Donderdag 09.00 – 17.00

Vrijdag 09.00 – 11.30

Zaterdag 14.00 – 16.00

Zondag gesloten

Adres van de Rietgrachtkliek  

Rietgrachtstraat 49

6828 KB Arnhem

T: 026-7850451

E: info@rietgrachtkliniek.nl

Wanneer mag ik de uitslag verwachten als ik me via de Rietgrachtkliniek laat testen?

De procedure van de afhandeling gaat zoals gebruikelijk. Binnen 2 a 3 werkdagen ontvang je de uitslag. Heb je een positieve uitslag; je hebt een SOA dan kun je je bij Marieke laten behandelen. 

Geplaatst door: Marlous Lasschuyt op dinsdag 5 december 2017
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie
 
 

Onzeker of je je moet testen op soa?

Binnen 1 minuut gratis en anoniem test advies

Soatestwijzer