BLOG

terug naar het overzicht
Meer online SOA testen tijdens lockdown
Tags: Symptomen/klachten, Wanneer testen op SOA
Soapoli-online rapporteert kort na de intelligente lockdown van afgelopen maart een stijging van 50% in het aantal soa testen die online werden besteld ten opzichte van vorig jaar. In maart schaalde de GGD de fysieke soa spreekuren af en ook huisartsen waren terughoudend in het ontvangen van patiënten. Onder andere hierdoor steeg het aantal mensen die besloot online via Soapoli-online een test uit te voeren.


Hoe zie je als consument welke aanbieder een betrouwbaar testaanbod heeft
Coronaproof SOA testen in opmars
Meer lezen over het Soapoli-online nieuws item

Hoe zie je als consument welke aanbieder een betrouwbaar testaanbod heeft?

Voor veel mensen is misschien een beetje onwennig, online een soa test bestellen. Toch blijkt uit de klantbeoordeling dat het gebruiksgemak snel overtuigd. Belangrijk is natuurlijk wel dat de consument kiest voor een betrouwbare SOA testaanbieder. Om de goede aanbieders te selecteren doet SoaaidsNederland jaarlijks een rondgang langs online aanbieders. Aanbieders worden gecheckt op de aangeboden de kwaliteit op punten als advies, nazorg en testaanbod. De beste online SOA-test aanbieders worden geselecteerd voor de Advieschat.  Ook dit jaar was Soapoli-online online weer de hoogst scorende online aanbieder.

Coronaproof SOA testen in opmars

Online bestellen en thuis op soa testen is coronaproof voor patiënt en zorgverlener en draagt bij aan efficiënte zorg. Patiënten die geen lichamelijk onderzoek nodig hebben kunnen zo toch gescreend en indien nodig behandeld voor SOA om verdere verspreiding te voorkomen.
De mening van Soapoli-online klanten over de online service is lovend. Veelal wordt de snelheid en het gemak genoemd. 

Meer lezen over Soapoli-online in nieuwsitems

BNR 
Dokters van morgen van de AVRO/TROS
Geplaatst door: Klazien Visser op woensdag 7 oktober 2020
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie
 
 

Onzeker of je je moet testen op soa?

Binnen 1 minuut gratis en anoniem test advies

Soatestwijzer