BLOG

terug naar het overzicht
My size; het condoom wat zit als gegoten.
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

Alles wat je draagt pas je meestal voordat je het koopt. Heb je de juiste maat dan zit het heerlijk, ziet het er goed uit en draag je het in de meeste gevallen graag. De meeste condooms daarin tegen kan je van te voren niet even passen, maar komen in een maat of in een vage maatvoering waarbij je maar moet gokken of hij past. Want iedere penis is anders.

Gelukkig bestaan er  “my size”condooms. Deze condooms zijn in verschillende maten gemaakt en maken dat als je de juiste maat hebt perfect zitten.  Perfecte pasvorm maakt dat het gebruik van condooms prettig en als je condooms gebruiken niet als onprettig ervaart voorkomt het dat je een SOA oploopt. Door de perfecte pasvorm van mysize vermindert de kans dat het condoom scheurt omdat het te klein is of afglijd omdat hij te groot is, de redenen waarom mensen vaak ontmoedigd raken bij het gebruik van condooms en er te snel mee stoppen. Van de mysize condooms bestaan er 7 maten.

De maat van het juiste condoom meet je door met een meetlint de omtrek van je penis op te meten tijdens een erectie. Je leest de omtrek af en bepaalt welke maat condoom je het beste kan kopen.

 

Wordt geadviseerd 
voor penis-omtrek

My.Size 47

tot 10 cm

My.Size 49

10 - 11 cm

My.Size 53

11 - 11,5 cm

My.Size 57

11,5 - 12 cm

My.Size 60

12 - 13 cm

My.Size 64

13 - 14 cm

My.Size 69

vanaf 14 cm

 

 Het gaat vooral om het opmeten van de omtrek. Condooms die ruimer zijn, zijn ook langer. Het is dan ook niet nodig om de lengte van je penis op te meten, tenzij je dit natuurlijk fijn vindt om voor jezelf te weten.

Meer weten over my size condooms? Kijk dan eens op www.condoom-anoniem.nl/mysize-condooms.

 

Geplaatst door: Klazien Visser op maandag 26 mei 2014
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie
 
 
Twijfel je na het lezen van deze blog of je een soa hebt? Ga voor zekerheid en laat je testen.