Heb je ooit eerder een SOA gehad dan blijkt uit onderzoek dat je meer kans loopt om opnieuw met een SOA besmet te raken. Daarom is het belangrijk dat als je ooit, recent of wat langer geleden, een SOA hebt opgelopen je jezelf af en toe checkt om zeker te zijn dat je niet opnieuw met bijvoorbeeld chlamydia of gonorroe besmet bent geraakt. 

Het is nog niet altijd hard te maken waarom je meer risico loopt omdat je ooit een chlamydia hebt gehad; het zou kunnen dat je slijmvlies meer moeite heeft ziektekiemen te weren, dit moet verder door wetenschappers worden onderzocht.

Wat te doen als jij eerder chlamydia hebt gehad?

Als je nog niet zolang geleden chlamydia hebt opgelopen en je bent behandeld maar hebt na de behandeling wisselende partners gehad of zonder condoom seks gehad dan adviseren we je 1 keer per 6 maanden op SOA te testen. 

Heb je klachten na een onbeschermd sekscontact; bijvoorbeeld pijn bij het plassen of anders ruikende afscheiding laat je dan eerder onderzoeken. Rondlopen met een SOA is niet goed voor je gezondheid en je kan ook nogeens nieuwe (seks) partners besmetten.

Check de Soapoli-online SOA-Testwijzer om te zien met welke SOA-testen jij je gelopen risico kan uitsluiten. Bij Soapoli-online kan je discreet en anoniem op alle voorkomende SOA testen. Bestel nu je soa test en weet voor het einde van de week hoe het met jouw seksuele gezondheid is gesteld.

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI