Deze blog is geen promotie voor het werken in de seksindustrie, mocht je overwegen geld te vragen voor seks hieronder tips en overwegingen. Misschien doe jij het liever niet maar zie je geen andere uitweg voor je schulden, of wil je in korte tijd veel geld verdienen, of je houd van seks en denk je; “waarom vraag ik er geen geld voor?’. Redenen te over waarom je kan overwegen geld te vragen voor seks. Belangrijk genoeg om hierover vooraf goed na te denken; belangrijke beslispunten zijn dat je het werk zelf wilt doen en niet gedwongen wordt, dat je goed bedenkt hoe je jezelf goed beschermd tegen de gevaren van het werk wat je wil gaan doen, maar ook dat dit werk je kijk op anderen voor altijd kan veranderen.

Praktische tips

  • Bedenk van te voren welke sekshandelingen jij wel doet en welke je niet doet.
  • Gebruik altijd en op de juiste wijze condooms (zie hieronder condoom demo), ook als je orale seks geeft of krijgt, zorg dat je glijmiddel bij de hand hebt.

  • Laat je regelmatig op soa testen; ook als je het altijd met condoom doet. Als sekswerker mag je gratis testen bij de soapoli van de GGD. Wil je liever niet bij instanties bekend zijn bestel dan anoniem je soa test pakket via onze webshop.
  • Haal vaccinaties tegen hepatitis B als je toch bij de GGD bent
  • Misschien denk je dat als je een glaasje alcohol drinkt of een jointje rookt je makkelijker klanten durft aan te spreken toch is het slim niet teveel te gebruiken, alcohol en drugs vervagen je grenzen en hierdoor kan je sekshandelingen doen die je nuchter nooit zou hebben gedaan.
  • Condoom gescheurd? Lees hier wat je het beste kan doen als het condoom scheurt als je vaginal seks hebt en/of als je anale seks hebt.

Het belangrijkste van alle tips is natuurlijk dat je naast een gezond lijf ook in je hoofd gezond en ontspannen blijft. In de seksindustrie werken is zwaar. Zorg daarom goed voor jezelf, gun jezelf rust en eet gezond. Natuurlijk is veel geld verdienen leuk maar zorg dat je niet teveel dagen achter elkaar werkt ook al lokt het geld.

Op zoek naar meer info over werken in de prostitutie? Kijk dan ook op de prostitutiepagina van SOAAIDS Nederland en op de site van PROUDbelangenvereniging voor sekswerkers.

Geen reacties

Plaats een reactie