Test Afhalen | SOA-testwijzer

Vanaf 1 september kan er bij PLUS apotheek Rijken een soa-test van Soapoli-online uit de muur worden gehaald. Uit de 24-uurs automaat aan de buitenkant van de apotheek zijn de soa testen dag en nacht beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar zekerheid.

Dhr Bello, apotheker van PLUS apotheek Rijken: “Door de inzet van de 24-uurs automaat waar klanten hun soa test discreet en anoniem kunnen afhalen willen we iedereen die met deze vraag worstelt aan een betrouwbare test helpen. Klanten kunnen het ook in onze apotheek afhalen als zij dat prettig vinden.”

Na Den Haag volgt nu Rotterdam met het aanbod van soa testen van Soapoli-online uit de automaat. In Den Haag blijkt de formule goed te voorzien in een behoefte. Klazien Visser van Soapoli-online is trots dat Soapoli-online nu ook een verkooppunt in Rotterdam heeft. ‘Het fijne van een afhaalpunt in Rotterdam is dat ons laboratorium ook in Rotterdam gevestigd is. Dit schept mogelijkheden voor mensen die liefst binnen 24 uur hun soa test uitslag wensen. Zij kunnen een test afhalen bij de apotheek en in plaats van hun test via de post te verzenden deze meteen zelf bij ons lab inleveren”.

Wil je graag je test afhalen in Rotterdam? Hier lees je meer.

Geen reacties

Plaats een reactie