Voetbal, Brazilie één groot feest. De ingredienten voor een geweldige tijd tijdens het WK in Brazilie. Voor alle single mannen en vrouwen die tijdens hun verblijf in Brazilie de hitte wat teveel wordt of die troost zoeken na een slechte wedstrijd is het verstandig bij een aantal zaken het hoofd koel te houden. 

Zo kan je maar beter condooms aanschaffen. Neem je condooms mee uit Nederland, stop ze dan tijdens je vliegreis in je handbagage. Stop ze niet in je koffer, de bagageruimte onder in het vliegtuig, waar je koffer ligt kan erg koud zijn en dit kan de betrouwbaarheid van je condooms aantasten. Condooms kan je natuurlijk ook in Brazilie aanschaffen, bij farmacias (drogisterijen) of supermercados (grote supermarkten) verkopen ze vaak vele soorten. Wil jij graag condooms in WK stijl? Koop dan condooms met de naam van Neymar er op... Naar verluidt is er voor Neymar gekozen omdat de aanvaller altijd op het juiste moment diep weet te gaan.

Wat je verder nog moet weten, in Brazilie is betaalde seks legaal. Seks met minderjarigen is echter strafbaar, dit is natuurlijk in Nederland ook zo. De Braziliaanse overheid heeft aangekondigd tijdens het WK meer bordelen te controleren op de aanwezigheid van minderjarigen. Heb je het gevoel dat er sprake is van dwang en dat de mensen die er werken er niet vrijwillig zitten verlaat dan de club. Wees alert.

In Brazilie is betaalde seks overigens overal verkrijgbaar en het is niet altijd nodig om hiervoor een bordeel of club te bezoeken. Op het strand, in een bar of op de boulevard, je kan betaalde seks overal aangeboden krijgen. Uit recente berichten blijkt dat de Braziliaanse seksindustrie zich helemaal heeft voorbereid op de WK en de komst van voetbalfans. Zo zijn er voor het WK exclusieve services opgezet als massagesalons en zijn er Engels sprekende prostituees ingehuurd.

Geniet maar zorg dat je niet in dronken toestand aleen een bordeelachtig bedrijf binnen gaat. Als je dronken bent is het lastig om een condoom goed om te doen. Ook is het in dronken toestand lastiger om te registreren of er iets verkeerd gaat met het condoom tijdens de seks. Dronken is dus niet handig, en helemaal niet als je alleen bent, gewoon omdat je een makkelijke prooi bent voor mensen die het niet zo goed met je voor hebben.

Wij wensen je een onvergetelijke tijd in Brazilie.

En heb je bij terugkomst seksdingen gedaan waar je achteraf ongerust over bent? Doe dan onze soatestwijzer, heb je risico gelopen dan kan je bij ons discreet en betrouwbaar SOA testen.

 

 

Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 23:00 besteld = morgen in huis, Sameday delivery ook mogelijk  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
NIEUW: PrEP recept en controles

HIV voorkomen met de PrEP pil

> GA DIRECT NAAR PrEP-POLI