Single zijn in tijden van corona is best zwaar vooral als je zoekende naar een partner bent. De kans dat je de ware liefde tegen het lijf loopt verschanst in je woning is natuurlijk lastig. Om maar te zwijgen van het herkennen van de liefde van je leven achter dat mondkapje.

Met Singles day in aantocht is het tijd voor een verwen moment, want als je elkaar niet actief mag opzoeken dan is er zat op de markt om je te helpen ontspannen. 
Richard Spooren van Condoom Anoniem tipte ons wat zijn 3 meest verkochte verwen-jezelf-of-je-partner-producten zijn dit jaar. Hieronder zijn tips;

Welke sekstoys must haves zijn er; de top 3:

Op nummer 1 staat: 

De Womanizer.


Een bijzonder effectieve toy voor haar, voor clitorale stimulatie met luchtdruk, en er geen overstimulatie van de clitoris is. Ondanks de prijs die best pittig is, zagen we een stijging in de verkopen. Misschien omdat mensen minder uit gingen, minder uit eten, en er wat geld over bleef om iets duurders te kopen om jezelf te verwennen?

Op nummer 2 staat: 

Masturbators voor mannen werden ook meer verkocht. 
Om een masturbator fijn te gebruiken moet je eerst een ontspannende positie uitkiezen. Met dit speeltje kan een masturberende beweging gemaakt worden; dus aftrekken met de masturbator. Sommige masturbators zijn bedoeld voor eenmalig gebruik, maar andere kun je vaker gebruiken. Zorg er dan wel voor dat je hem goed schoon houdt!

Op nummer 3 staat:

Verder zijn er meer erotische spelletjes verkocht... best begrijpelijk, aangezien je toch meer thuis bent en het gezellig wil maken samen. Ideale tijd om samen nieuwe dingen te ontdekken :-)'
Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Bij Soapoli-online heb je snel zekerheid met onze eenvoudige online soa thuistesten, medisch advies en nazorg in de vorm van een behandeling of verwijzing.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 22:45 besteld = vandaag verzonden  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.6/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Soa behandeling nodig?

Wij helpen jou verder! (Chlamydia, gonorroe* en
trichomonas behandelingen)

> SOA BEHANDELING
Wil je starten met PrEP?

Wij hebben geen wachtlijst.

> GA NAAR PREP-POLI