Jezelf bij de soapoli van de GGD naar binnen jokken door te zeggen dat je homo bent of geld voor seks vraagt zodat je in de doelgroep van de gratis soa test valt. Niet heel chique maar het blijkt bij de soapoli's van de GGD aan de orde van de dag.

Waarom mag niet iedereen meer bij de GGD een gratis soa-test?

Iedereen mag toch gewoon naar de soapoli bij de GGD voor een gratis test? Nee, niet iedereeen is meer welkom voor een gratis soa test. Sinds enkele jaren zijn de criteria voor toegang tot een gratis soa-test via de GGD aangescherpt. Dit om te voorkomen mensen die niet in de doelgroep vallen of geen tot weinig risico lopen een soa-test wordt aangeboden. De gedacht is dat de huisarts ook op soa kan testen en dat de gratis soa-test mogelijkheid vooral beschikbaar moet zijn voor groepen mensen die een verhoogd risico op soa lopen en bij wie ook vaker soa worden gevonden.

Soapoli-online, het alternatief als je niet naar je huisarts wilt of kunt.

Als je niet naar je huisarts wilt maar je wilt wel zekerheid over soa dan kan je terecht bij Soapoli-online. Soapoli-online biedt dezelfde soa testen als de huisarts en GGD. Soapoli-online heeft scherpe prijzen waardoor de kosten van een soa-test via Soapoli-online tientallen euro's goedkoper is dan een laboratorium onderzoek via de huisarts. Soapoli-online biedt een volledige service als jij dat wenst. Van advies tot een behandeling mocht dat nodig zijn omdat je test uitslag aangeeft dat je een soa hebt.

Hoe gaat een soa-test via Soapoli-online in zijn werk? 

 

1 reactie
Tomas Snoeren
zaterdag 2 mei 2020
Ik heb onbeschermde seks gehad met iemand die een soa heeft gehad

Plaats een reactie