Op SOA testen via Soapoli-online is meer dan alleen testen. Je krijgt ons er gratis bij! Bij wijze van spreken natuurlijk. Klazien en Marlous staan 7 dagen in de week voor je klaar om je te ondersteunen en te adviseren. 

Om een goede, betrouwbare uitslag te krijgen is het van belang dat je je juist test. Hoe doe je dat? 

Stap 1: kijk goed wat je moet testen

Om zeker te zijn dat je niets hebt opgelopen moet je alles uitsluiten, maar dat betekent niet dat je alles moet testen. Je test alleen wat nodig is, de rest is zonde van je geld. Door middel van het doorlopen van onze testwijzer krijg je een advies op maat. 

SOA-testwijzer

Stap 2: kijk goed wanneer je de testen betrouwbaar kunt afnemen

Onderin de testwijzer vind je onze SOAtestcalculator. Voer in wanneer je voor je laatst onveilige seks hebt gehad en je ontvangt de datum vanaf wanneer je je betrouwbaar kunt testen.

Stap 3: neem de instructie goed af

Lees de instructie eerst goed door voordat je start met de afname. Alles staat stap-voor-stap beschreven dus er kan niets mis gaan.

Wat mag je van ons verwachten?

Deskundigheid

Ons team bestaat uit artsen, verpleegkundigen en een gecertificeerd laboratorium. Wij staan voor je klaar om jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Snelheid

Als je hebt besloten dat je wilt testen dan wil je natuurlijk ook zo snel mogelijk de uitslag. Zodra jouw afname in ons laboratorium is aangekomen hebben wij vaak de volgende dag al de uitslag.

Goede bereikbaarheid

7 dagen in de week kun je ons mailen met je vragen. Wij reageren snel. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar. Je krijgt altijd Marlous of Klazien aan de telefoon.

Betaalbaar

We hebben met ons laboratorium scherpe prijzen kunnen onderhandelen waardoor we goedkoper zijn dan testen via de huisarts. Daarbij zit de gehele advisering, begeleiding en het eventueel door moeten testen in de prijs inbegrepen. Geen verrassingen achteraf dat je nog een rekening ontvangt. Wij versturen sowieso geen post naar je huisadres behalve je pakketje.

Geen reacties

Plaats een reactie