BLOG

terug naar het overzicht
Vakantieliefde
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

Ik las enige tijd geleden in de Linda: '1 op de 6 vrouwen heeft op vakantie seks tijdens de eerste ontmoeting'

En 'wij geven ons seksleven in de zomer een 6.9 en in de winter een 5.9'. Dat zijn cijfers die er niet om liegen. Zie ook ons eerdere artikel: zin in de zomer waarin we uitleggen hoe het komt dat die 5.9 een 6.9 word. Aan deze leuke feitjes zit een keerzijde. De zomer maakt dat we losser, vrijer zijn en het gezond verstand om safe seks te hebben kan dan wat vertroebelen..

Jouw Don Juan of Juanita kan best ook andere bedpartners hebben gehad en zonder condoom vrijen is dan toch wat risicovol.

Tip

  • Neem condooms mee als je op vakantie gaat en stop ze in je tas, broekzak of een plek waar je ze zo kunt pakken. Niet gelukt? Laat je dan testen op SOA! Klazien en Marlous van Soapoli-online wensen jou een hele fijne vakantie! (Bronvermelding: LINDA nr 108)
Geplaatst door: Marlous Lasschuyt op zondag 8 september 2013
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie
 
 

Onzeker of je je moet testen op soa?

Binnen 1 minuut gratis en anoniem test advies

Soatestwijzer