BLOG

terug naar het overzicht
Vandaag nog een SOA-test doen?
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

Zit jij in een situatie dat je het liefst zo snel als mogelijk de uitslag van je SOA test wilt? Dan hebben wij van Soapoli-online een oplossing voor je. Naast ruime besteltijden, je bestelling wordt bij ons op werkdagen tot 19.30 direct verwerkt zodat je deze de volgende de dag in huis hebt. Je kan je SOA test ook afhalen bij een van onze afhaalpunten. 

Hoe gaat het afhalen van een SOA test?

Weet je al welke SOA test je wilt doen kijk dan op Test Afhalen om een afhaallocatie te vinden die dicht bij jouw in de buurt zit en check op de pagina of ze de SOA test van je wens verkopen. Bij het afhaalpunt noem je het nummer van je keuze en je krijgt je test in een blanco doos overhandigd. Een aantal van onze afhaallocaties hebben een automaat. Bij deze locaties hoef je niet naar binnen als je wilt maar kan je je SOA test uit de automaat halen.

Weet je nog niet welke SOA test je nodig hebt?

Kijk dan op onze SOA-testwijzer. Selecteer je geslacht en met een paar klikken ontvang je een passend SOA test advies.

Hoe neem je zelf een SOA test af

Bij iedere Soapoli-online test zit een uitgebreide beschrijving die je stap voor stap door de afname helpt. De afname is eenvoudig uit te voeren. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid om contact op te nemen als je nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt.

Wanneer krijg ik de soa test uitslag?

Soapoli-online verstrekt je binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het lab je uitslag. 

Ik wil liefst zo snel als mogelijk de uitslag van mijn SOA test?

Wil jij zo snel mogelijk zekerheid over SOA? Lever dan voor 13.00 op werkdagen van maandag tot donderdag je afname in bij STAR-SHL aan de Vlambloem 21 in Rotterdam. Je ontvangt dan van ons de volgende dag de uitslag, vergeet niet de code van je test te activeren.

Geplaatst door: Klazien Visser op woensdag 8 augustus 2018
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie
 
 
Twijfel je na het lezen van deze blog of je een soa hebt? Ga voor zekerheid en laat je testen.