SOA- en HIV sneltest spreekuur van Soapoli-online

Liever direct de uitslag van je hiv-test of vind je het prettig om ondersteuning te krijgen bij afname van je SOA test? Kom dan naar het SOA-spreekuur van Soapoli-online. We hebben twee locaties in Nederland waar je een afspraak kunt maken.

SOA testen in Arnhem:  een afspraak plan je hier in: 

SOA testen in Gouda: in de huisartsenpraktijk van het Medisch Spectrum aan de Willem Barentszlaan 32 in Gouda.

Tijdens het spreekuur met de verpleegkundigen van Soapoli-online is het mogelijk om een hiv-sneltest af te laten nemen: de Alere Combo hiv-sneltest of de INSTI HIVsneltest.

Je kunt een afspraak inplannen via 085 303 15 99. We vragen om je naam en je mobiele nummer zodat we je een bevestigingsmail met de daarin de locatiegegevens kunnen sturen. 

In de zomerperiode: 16-07-2018 t/m 24-08-2018 hebben wij in Gouda GEEN spreekuur. Als onze testen kun je bestellen via de Webshop of je kunt je Test Afhalen.

   of  

Lees in onze privacy policy hoe we jouw privacy waarborgen. 

Prijsoverzicht SOA-spreekuur

SOA test        Prijs         
HIV-sneltest

45,00

Chlamydia labtest 31,95
Gonorroe labtest 31,95
Chlamydia en gonorroe labtest  41,95
Chlamydia, gonorroe en trichomonas labtest                                 51,95
Syfilis labtest 32,00
HIV labtest 37,00
Syfilis en HIV labtest 47,00
Hepatitis B labtest 37,00
   

 

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.