Waterige afscheiding uit de penis

Kan waterige afscheiding uit de penis worden veroorzaakt door een SOA?
​Wat te doen als je waterige afscheiding hebt?
Op welke soa kan waterige afscheiding bij de man wijzen?
Wanneer kan je betrouwbaar testen als je waterige afscheiding hebt?
Welke soa test wordt geadviseerd bij waterige afscheiding?

Kan waterige afscheiding uit de penis worden veroorzaakt door een SOA?

Waterige afscheiding bij de man kan een symptoom zijn van een SOA. Waterige afscheiding kan optreden kort na het oplopen van een bacteriële chlamydia en/of gonorroe infectie. 

Wat te doen als je waterige afscheiding hebt?

Als je klachten hebt dan is de huisarts de aangewezen persoon voor hulp. Is de huisarts geen optie voor jou maar wil je wel snel duidelijkheid dat je geen chlamydia of gonorroe hebt opgelopen dan kan je  een SOA thuistest via onze webshop kopen. Wijk verzenden je bestelling in een discrete verzenddoos naar je met daarin een uitgebreide afname instructie en een retour envelop waarmee je je afname gratis naar ons lab kan opsturen. Ok beschikken wij over een landelijk netwerk van verkooppunten waar je direct je soa test kan afhalen.

Op welke SOA kan waterige afscheiding bij de man wijzen?

Waterige afscheiding uit de penis kan een aanwijzing zijn van een bacteriële infectie in de plasbuis met de chlamydia- en of gonorroe bacterie.
 

Wanneer kan je betrouwbaar testen als je waterige afscheiding hebt?

De meest betrouwbare testuitslag krijg je als je niet eerder test dan wanneer de windowfase verstreken is. Voor chlamydia en gonorroe is dit 14 dagen. Bij klachten van afscheiding, pijn bij het plassen of een branderig gevoel in de plasbuis kan je al eerder getest worden om een SOA aan te tonen. Komt uit je uitslag dat je er geen SOA kon worden aangetoond dan adviseren we de test na de windowfase voor de zekerheid te herhalen.

Welke soa test wordt aangeraden bij waterige afscheiding bij de man?

Chlamydia en gonorroe urine test
Chlamydia en gonorroe urine test​Meer info over
SOA behandeling
Welke soa test moet ik kopen?