SPO Chlamydia en gonorroe anus test
  • SPO Chlamydia en gonorroe anus test
  • Chlamydia en gonorroe anus test

Chlamydia en gonorroe anus afnameset

voor mannen en vrouwen

De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

€ 44,95

Als je een anale chlamydia en gonorroe test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Met dit professionele zelfafnamepakket van Soapoli-online kun je op eenvoudige wijze zelf chlamydia en gonorroe in een laboratorium testen via een zelfafname van de anus.

Met behulp van ons you tube kanaal en de bijgeleverde instructie kun je stap voor stap eenvoudig en snel je afnames doen.
 Je afgenomen materiaal stuur je zelf (gratis) naar het laboratorium. Daar wordt jouw afname op chlamydia en gonorroe onderzocht in het iso gecertificeerde laboratorium van Dr. Stein in Maastricht, hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de uitslag gegarandeerd. Lees meer over de testmethoden in betrouwbaarheid van Soapoli-online.

Uitslag 
Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium staat je uitslag voor je klaar. Je uitslag kun je inzien via het uitslagenportaal. Onthoud je testcode goed daarmee kun je je uitslag inzien. 

Klanttevredenheid Soapoli-online

Soapoli-online is beoordeeld met een 9,5 / 10 (9881 beoordelingen)

27-05-2022
25-05-2022
Wanneer je de datum invult op het inlog scherm van 'mijn uitslag' kan je niet de datum zelf typen, je moet naar je jaar scrollen, vervolgens de maanden doorklikken en dan dat datum selecteren. Kunnen typen zou dit een stuk prettiger maken. is maar een klein detail :)

Geschikt voor : man en vrouw
Afnamelocatie : anus
Sensitiviteit * : 97%
Specificiteit ** : 98,9%
Verpakking : 27 x 198 x 113 mm (h x b x d)
Verzending : Brievenbusdoos bij maximaal 2 tests
Testcode bij verkooppunt : 10

* De sensitiviteit van een geneeskundige test is het percentage terecht positieve uitslagen onder de zieke personen.
** De specificiteit van een test is het percentage terecht negatieve testuitslagen onder de niet-zieke personen.

De chlamydia en gonorroe bacterie heeft 14 dagen nodig om gezien te worden in een onderzoek.