SPO Syfilis en HIV test
  • SPO Syfilis en HIV test
  • Syfilis en HIV test

Syfilis en HIV afnameset

voor mannen en vrouwen

De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

€ 60,-
Als je een syfilis en HIV test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Met dit professionele zelftestpakket van Soapoli-online kun je op eenvoudige wijze zelf syfilis en HIV laten testen.

Met behulp van ons you tube kanaal en de bijgeleverde instructie kun je stap voor stap eenvoudig en snel je afnames doen.
 


Je afgenomen materiaal stuur je zelf (gratis) naar het laboratorium.

Daar wordt jouw afname op syfilis en HIV onderzocht in het iso gecertificeerde laboratorium van Dr. Stein in Maastricht, hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de uitslag gegarandeerd. Lees meer over de testmethoden in betrouwbaarheid van Soapoli-online.

Uitslag 
Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag kun je inzien via het uitslagenportaal. Onthoud je testcode goed daarmee kun je je uitslag inzien. 
​Let op: heb je een oude syfilis infectie of mogelijk een huidige infectie dan moet er doorgetest worden en kan het zijn dat dit iets langer duurt dan 3 werkdagen. 
 

Klanttevredenheid Soapoli-online

Soapoli-online is beoordeeld met een 9,5 / 10 (9881 beoordelingen)

27-05-2022
25-05-2022
Wanneer je de datum invult op het inlog scherm van 'mijn uitslag' kan je niet de datum zelf typen, je moet naar je jaar scrollen, vervolgens de maanden doorklikken en dan dat datum selecteren. Kunnen typen zou dit een stuk prettiger maken. is maar een klein detail :)

Geschikt voor : man en vrouw
Afnamelocatie : bloed
Sensitiviteit * : 99,82%
Specificiteit ** : 99,88%
Verpakking : 27 x 198 x 113 mm (h x b x d)
Verzending : Brievenbusdoos bij maximaal 2 tests
Testcode bij verkooppunt : 17

* De sensitiviteit van een geneeskundige test is het percentage terecht positieve uitslagen onder de zieke personen.
** De specificiteit van een test is het percentage terecht negatieve testuitslagen onder de niet-zieke personen.

Syfilis en HIV 1 hebben 4 weken nodig om zichtbaar te worden in het bloed. (HIV 2 6 weken maar die komt zeer zelden voor in Nederland) (De gehanteerde windowperiode geldt voor de testen van Soapoli-online.)