Hoe kun je een SOA voorkomen?

Hoe kun je een SOA voorkomen? Vrijen met condoom is een van de meest effectieve manieren om overdracht van SOA en om zwangerschap te voorkomen. Condoomgebruik is succesvol als je een condoom op zak hebt, het condoom op de juiste wijze gebruikt en als je condoomgebruik bij je sekspartners ter sprake kan brengen.

Condooms gebruiken lijkt makkelijk, toch adviseren we iedereen om te oefenen met het omdoen van condooms. Met gemak een condoom op de juiste wijze aanbrengen voorkomt teleurstellingen en draagt bij aan een positieve sekservaring voor jou en je sekspartner. 


Is er iets misgegaan tijdens het vrijen met condoom en vraag jezelf af wat je nu moet doen, of wat je vooral niet moet doen lees dan meer in wat te doen als er iets misgaat tijdens het condoomgebruik. In onze blog lees je nog veel meer over SOA, seks en het voorkomen van een SOA.  Vrijen met condoom is een van de meest effectieve manieren om overdracht van SOA en om zwangerschap te voorkomen. Condoomgebruik is succesvol als je een condoom op zak hebt, het condoom op de juiste wijze gebruikt en als je condoomgebruik bij je sekspartners ter sprake kan brengen.