SOA testen afhalen bij Service Apotheek Regentesse in Den Haag

Wil je graag je SOA test van Soapoli-online afhalen bij Service apotheek Regentesse in Den Haag?

Ontvang jij je SOA test liever niet over de post of wil je het liefst vandaag nog je SOA test afnemen, dan is het ook mogelijk je SOA test van Soapoli-online af te halen. Bij Service Apotheek Regentesse in Den Haag kan je 5 dagen in de week terecht. Je kunt je SOA test zonder afspraak of vooraankondiging anoniem aan de balie ophalen. 

Adres en openingstijden

Service Apotheek Regentesse
Regentesselaan 105
2562 CR 's-Gravenhage
T 070 345 16 65

Openingstijden:

ma      08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur

 

Deze apotheek heeft ook een 24/7 automaat. Wil jij je test liever afhalen wanneer het jou uitkomt bijvoorbeeld in het weekend of in de  avond? Je kunt je verzoek mailen naar info@regentesse.nl. Geef in de mail aan welk nummer (zie schema hieronder) je wilt ophalen en naar welk mobiele nummer de afhaalcode gestuurd mag worden.

Hoe kun je gebruikmaken van de afhaalautomaat:

Nadat zij jouw verzoek hebben ontvangen, maken zij deze gereed. Je ontvangt van ons per e-mail of sms een afhaalcode. Met behulp van deze afhaalcode heb je 2-3 dagen lang de gelegenheid om de test op te halen uit de afhaalautomaat. Mocht je buiten openingstijden komen dan kun je deze afhaalcode tevens gebruiken om de buitendeur te ontgrendelen. Kies op het Touch screen van de automaat de knop “afhalen medicatie/webwinkelorder” en volg eenvoudig de instructies.

De betaling verloopt via pin deze zit aan de buitenzijde van de automaat.

 

Welke SOA testen liggen er bij apotheek ?

Code*   Afnamelocatie  SOAtest        Prijs         
       
9 Urine ** Chlamydia en gonorroe labtest  46,95
21 Urine ** Chlamydia, gonorroe en trichomonas labtest 63,95
       
10 Keel of vagina of anus Chlamydia en gonorroe labtest 46,95
22 vagina Chlamydia, gonorroe en trichomonas labtest    63,95
       
17 Bloed Syfilis en HIV 62,00

* De code van de test die je graag wilt hebben kun je aan de winkelmedewerker doorgeven zodat het niet nodig is hardop te zeggen welke soort test je wilt hebben. 

** Let op: urine testen zijn alleen geschikt voor mannen

Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort? 

Wil je van te voren weten wat en wanneer je moet testen bekijk dan onze SOA testwijzer. Of neem contact op met de medewerkers van Soapoli-online.

Heb je een inhoudelijke vraag als je in de apotheek bent dan kun je aangeven dat je je vragen graag prive wilt stellen. De apotheekmedewerker neemt je mee naar een aparte kamer en kan je daar discreet verder helpen.