SPO Chlamydia, gonorroe en trichomonas urine test
  • SPO Chlamydia, gonorroe en trichomonas urine test
  • Chlamydia, gonorroe en trichomonas urine test

Chlamydia, gonorroe en trichomonas urine test

voor mannen

De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

€ 61,95
Zoek verkooppunt

Als je een chlamydia, gonorroe en trichomonas test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Met dit professionele zelftestpakket van Soapoli-online kun je op eenvoudige wijze zelf chlamydia, gonorroe en trichomonas middels het opvangen van urine laten testen.

Met behulp van ons you tube kanaal en de bijgeleverde instructie kun je stap voor stap eenvoudig en snel je afnames doen.
 
Je afgenomen materiaal stuur je zelf (gratis) naar het laboratorium. Daar wordt jouw afname op chlamydia, gonorroe en trichomonas onderzocht in het iso gecertificeerde laboratorium van Dr. Stein in Maastricht, hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de uitslag gegarandeerd. Lees meer over de testmethoden in betrouwbaarheid van Soapoli-online.

Uitslag 
Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag kun je inzien via het uitslagenportaal. Onthoud je testcode goed daarmee kun je je uitslag inzien.
 

Klanttevredenheid Soapoli-online

Soapoli-online is beoordeeld met een 9,5 / 10 (8693 beoordelingen)

29-10-2020
Snel en doeltreffend
Fleur
28-10-2020
Erg duidelijke communicatie

 

Geschikt voor : man
Afnamelocatie : urine
Sensitiviteit * : 97%
Specificiteit ** : 98,9%
Verpakking : 27 x 198 x 113 mm (h x b x d)
Verzending : Brievenbusdoos bij maximaal 2 tests

* De sensitiviteit van een geneeskundige test is het percentage terecht positieve uitslagen onder de zieke personen.
** De specificiteit van een test is het percentage terecht negatieve testuitslagen onder de niet-zieke personen.

De chlamydia en gonorroe bacterie heeft 14 dagen nodig om gezien te worden in een onderzoek. Trichomonas heeft 21 dagen nodig.

Gerelateerde producten