Herpes simplex
  • Herpes simplex
  • Herpes simplex

Herpes simplex afnameset (HSV1PC en HSV2PC)

voor mannen en vrouwen

De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

€ 53,50
Zoek verkooppunt

Heb je last van pijnlijke blaasjes op je geslachtsdeel? Ben je bang dat je een herpes infectie type 1 of 2 hebt opgelopen? Je kan dit laten beoordelen door je huisarts maar je kunt er ook voor kiezen zelf vocht uit de blaasjes te nemen via een herpes test van Soapoli-online. Deze professionele herpes test van Soapoli-online kun je in alle rust thuis afnemen. Het door jouw afgenomen materiaal wordt onderzocht in ons laboratorium, waardoor het jou de zekerheid geeft die je zoekt. 

Met behulp van ons you tube kanaal en de bijgeleverde instructie kun je stap voor stap eenvoudig en snel je afnames doen. 

 

Je afgenomen materiaal stuur je zelf (gratis) naar het laboratorium. Daar wordt jouw afname op herpes type 1 en 2 onderzocht in het iso gecertificeerde laboratorium van Dr. Stein in Maastricht, hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de uitslag gegarandeerd. Lees meer over de testmethoden in betrouwbaarheid van Soapoli-online.

 

Uitslag 

Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag kun je inzien via het uitslagenportaal. Onthoud je testcode goed daarmee kun je je uitslag inzien. 

 

Klanttevredenheid Soapoli-online

Soapoli-online is beoordeeld met een 9,5 / 10 (9518 beoordelingen)

15-10-2021
Snelle levering en uitslag test
15-10-2021
recept is goed ontvangen. Duidelijk leesbaar en volledig

 

Geschikt voor : man en vrouw
Afnamelocatie : blaasjesvocht
Sensitiviteit * : 100%
Specificiteit ** : 96,46%
Verpakking : 27 x 198 x 113 mm (h x b x d)
Verzending : Brievenbusdoos bij maximaal 2 tests
Testcode bij verkooppunt : 20

* De sensitiviteit van een geneeskundige test is het percentage terecht positieve uitslagen onder de zieke personen.
** De specificiteit van een test is het percentage terecht negatieve testuitslagen onder de niet-zieke personen.

Zodra er blaasjes zichtbaar zijn