Soapoli-online HIV sneltest ByMe

HIV sneltest ByMe

Wil je snel duidelijkheid over je HIV status? Koop dan de ByMe hiv sneltest bij Soapoli-online. Deze CE gemarkeerde HIV thuistest, die een zeer accurate uitslag geeft,  is eenvoudig uit te voeren en geeft binnen 15 minuten een duidelijke HIV test uitslag.


De HIV sneltest is betrouwbaar uit te voeren vanaf 12 weken na een onbeschermd risico. De betrouwbaarheid is maar liefst 99,6%. 

In de HIV sneltest verpakking vind je een testcassette met ingebouwde vingerprikker en vloeistof voor het uitvoeren van de test. De verpakking bevat een uitgebreide instructie in meerdere talen.


32,95

Betrouwbaar testen kan 6 tot 12 weken na het laatste onbeschermde contact. Voor de veiligheid adviseren we je te testen na 12 weken. Eerder testen kan en mag altijd, we adviseren je wel te hertesten na de verstreken windowfase of periodiek te testen bijvoorbeeld eens in de 6 maanden.

De HIV afleestest traceert of het HIV virus in je bloed  aanwezig is. 
 

je hiv uitslag is negatief -ByMe Soapoli-online je hiv uitslag is niet duidelijk- ByMe Soapoli-online.nl je hiv uitslag is positief - ByMe Soapoli-online
Negatief De test is niet gelukt De uitslag is reactief
De controle lijn geeft een streepje; de test is goed uitgevoerd en je uitslag is negatief dus goed. De controlelijn blijft leeg. Helaas is de test niet gelukt.
(dit gebeurt zelden, lees altijd de instructie goed door voordat je de test afneemt. En volg de stappen nauwlettend op.)
Er zijn twee lijntjes zichtbaar. De test heeft gereageerd. Belangrijk is contact op te nemen met ons zodat we je verder kunnen helpen. Dit gebeurt zo anoniem en discreet en samen met jou bekijken we wat de vervolgstappen zijn. 
 

We verzoeken je contact op te nemen met ons. We kunnen de uitslag met je doornemen en je risico bespreken. We helpen je naar de juiste hulpverlener. Dit kan zijn een HIV behandelcentrum of je huisarts. De test is voor 99,66% betrouwbaar, de kans op vals positief testen is aanwezig maar de kans is klein. Er wordt altijd opnieuw een uitgebreid bloedonderzoek gedaan.

Hoe verloopt een online soa thuistest?

1. Doe de GRATIS Soa-testwijzer

Gebruik onze GRATIS Soa-testwijzer, en ontvang direct antwoord op welke soa thuistest je nodig hebt en vanaf welk moment een afname betrouwbaar is.

2. Volledig anoniem besteld en bezorgd

Soapoli-online levert jouw soa thuistest discreet af. Voor 23.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. Volg de duidelijke instructies en neem de soa thuistest zelfstandig af.

3. Stuur je afname GRATIS naar ons lab

Verzend je afname gratis naar ons ISO-gecertificeerd laboratorium. De betrouwbaarheid van de soa test voor thuis is hetzelfde als testen via de huisarts of GGD.

4. Ontvang de uitslag

De uitslag van jouw soa thuistest is binnen 1-3 werkdagen zichtbaar in ons uitslagenportaal.

Tevreden klanten

Wij zijn beoordeeld met een 9,5 / 10 met 10305 beoordelingen

Meer dan 475 verkooppunten

Wij werken oa samen met de Serviceapotheek, Service apotheek heeft meer dan 475 apotheken in Nederland.
Vind een verkooppunt

Gerelateerde producten

HIV test

Hiv-test

voor mannen en vrouwen
37,95

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 23:00 besteld = morgen in huis, Sameday delivery ook mogelijk  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
NIEUW: PrEP recept en controles

HIV voorkomen met de PrEP pil

> GA DIRECT NAAR PrEP-POLI