Trichomonas test voor de man

Trichomonas afnameset voor de man

De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

€ 41,-
Zoek verkooppunt

Als je een trichomonas test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Met dit professionele zelftestpakket van Soapoli-online kun je op eenvoudige wijze zelf trichomonas middels het opvangen van urine laten testen.

Met behulp van ons you tube kanaal en de bijgeleverde instructie kun je stap voor stap eenvoudig en snel je afnames doen.
 
Je afgenomen materiaal stuur je zelf (gratis) naar het laboratorium. Daar wordt jouw afname op trichomonas onderzocht in het iso gecertificeerde laboratorium van STEIN, hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de uitslag gegarandeerd. Lees meer over de testmethoden in betrouwbaarheid van Soapoli-online.

Uitslag 
Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag kun je inzien via het uitslagenportaal. Onthoud je testcode goed daarmee kun je je uitslag inzien.
 

Klanttevredenheid Soapoli-online

Soapoli-online is beoordeeld met een 9,5 / 10 (9470 beoordelingen)

19-09-2021
Super simpel en snel
18-09-2021

Geschikt voor : man
Afnamelocatie : urine
Sensitiviteit * : 97%
Specificiteit ** : 98,9%
Verpakking : 27 x 198 x 113 mm (h x b x d)
Verzending : Brievenbusdoos bij maximaal 2 tests

* De sensitiviteit van een geneeskundige test is het percentage terecht positieve uitslagen onder de zieke personen.
** De specificiteit van een test is het percentage terecht negatieve testuitslagen onder de niet-zieke personen.