Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 6317 regels

Goede uitleg bij de testen, snelle uitslag
Anoniem, 14-12-2018
Supersnelle uitslag. Anonimiteit fantastisch gewaarborgd.
Paul, 14-12-2018
Goede en snelle Service.
Anoniem, 14-12-2018
Anoniem, 14-12-2018
Hele snelle service en duidelijke communicatie
Anoniem, 14-12-2018
Test gekocht in apotheek, via post verzonden. 2-3 dagen later de uitslag via de mail. Gelukkig geen behandeling nodig.
Duidelijke instructie bij de test. Super dat je anoniem een zelftest kan doen. Scheelt behoorlijk in kosten!
Anoniem, 14-12-2018
Ging snel en makkelijk, uitleg was duidelijk
Anoniem, 13-12-2018
Jullie hebben mij goed geadviseerd en ik kreeg snel berichten terug via de mail. Ook de uitslag was er snel. Echt top. Hartelijk bedankt. Het is zo fijn als je, je eigen zorgen maakt al vanaf 2013 en de huisarts wil je niet testen of de ggd omdat je niet valt in een risico groep, maar er is altijd een kans aanwezig natuurlijk ook al is die zo klein. Erg fijn dat het wel via jullie kan. Nogmaals bedankt.
Anoniem, 13-12-2018
Anoniem, 13-12-2018
Anoniem, 12-12-2018
Duidelijke instructies, uitslag ook zeer snel binnen.
Mark, 12-12-2018
Ik was erg bezorgd over de uitslag van de test. Ik had ze op de 1e en 2e dag gebeld dat ik nog geen test resultaten had en mijn zorgen uitgelegd. Hier werd rekening mee gehouden. In eerste instantie werd aangegeven op bepaalde tijden te bellen of test resultaat binnen was. Later werd ik s avonds alsnog gebeld toen het resultaat binnen was. Deze mensen verplaatsen zich in de klant en komen afspraken na. Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.
Anoniem, 12-12-2018
Anoniem, 12-12-2018
Anoniem, 12-12-2018
Anoniem, 12-12-2018
Anoniem, 12-12-2018
Duidelijke instructies en een snelle uitslag!
Anoniem, 12-12-2018
Duidelijk, snelle levering en uitslag binnen twee dagen.
Anoniem, 11-12-2018
Anoniem, 11-12-2018
Anoniem, 11-12-2018
Anoniem, 10-12-2018
Discreet en kreeg snel de uitslag.
Anoniem, 10-12-2018
Anoniem, 10-12-2018
Anoniem, 09-12-2018
Maandagochtend de test (chlamydia, gonorroe & trichomonas) op de post gedaan, woensdag avond al de uitslag.
Peter, 09-12-2018
Anoniem, 09-12-2018
Anoniem, 08-12-2018
Anoniem, 07-12-2018
duidelijke instructies, snelle en duidelijke uitslag, goede service
Anoniem, 07-12-2018
prima, heldere instructies, snelle uitslag
Anoniem, 07-12-2018
Anoniem, 07-12-2018
Werk snel en effectief
Tijn, 07-12-2018
Ontzettend snelle terugkoppeling. Erg fijn in zo’n situatie
Anoniem, 07-12-2018
Anoniem, 07-12-2018
Anoniem, 07-12-2018
Duidelijke testkits en snelle uitslagen. Ook telefonisch prettige en kundige ondersteuning. Ik vind het belangrijk om af en toe een test af te nemen en zo verantwoordelijkheid te nemen over mijn gezondheid.
Anoniem, 07-12-2018
Anoniem, 07-12-2018
Anoniem, 07-12-2018
Snelle levering, snelle resultaat
Anoniem, 07-12-2018
Anoniem, 07-12-2018
Anoniem, 06-12-2018
Anoniem, 06-12-2018
Anoniem, 06-12-2018
Anoniem, 06-12-2018
Anoniem, 06-12-2018
Snel en duidelijk, fijn????????
Anoniem, 06-12-2018
Echt fijn dat het dit geeft, duidelijke beschrijving bij de test, en vooral de snelle levering en uitslag
Anoniem, 06-12-2018
Anoniem, 06-12-2018
Anoniem, 05-12-2018
Duidelijke informatie online. Pakket snel in huis afgeleverd. Makkelijk uitvoerbare tests en snelle berichtgeving van uitslag.
Anoniem, 05-12-2018
Anoniem, 05-12-2018
Anoniem, 05-12-2018
Anoniem, 05-12-2018
Prima geholpen.
Anoniem, 05-12-2018
Anoniem, 05-12-2018
Vlot en duidelijk
Anoniem, 05-12-2018
Anoniem, 05-12-2018
Hele heldere en duidelijke instructies om de test te doen en het versturen. Eenvoudig zelf te doen wat heel fijn is als je dit anoniem wilt doen.
Anoniem, 04-12-2018
Anoniem, 04-12-2018
snel en duidelijk
Anoniem, 04-12-2018
Anoniem, 04-12-2018
Snelle levering, snelle reactie op mail en snel uitslag!
Anoniem, 04-12-2018
Anoniem, 04-12-2018
Snelle levering, snelle uitslag. Super
Anoniem, 03-12-2018
De uitslag van de test was duidelijk geformuleerd, en snel bekend.
Vincent, 03-12-2018
Zeer snelle uitslag!
Anoniem, 03-12-2018
Anoniem, 03-12-2018
Anoniem, 03-12-2018
Anoniem, 03-12-2018
Snelle en correcte afhandeling.
Anoniem, 03-12-2018
snel verzonden en duidelijke instructies en snel uitslag gegeven
Anoniem, 02-12-2018
Anoniem, 02-12-2018
Duidelijke instructies, snelle reactie!
Anoniem, 30-11-2018
makkelijk veilig en snel
jeroen, 30-11-2018
Discreet, duidelijke uitleg, snelle uitslag
Anoniem, 30-11-2018
Snel!
Anoniem, 30-11-2018
Anoniem, 30-11-2018
keurig en netjes mijn vragen afgehandeld per mail
Anoniem, 30-11-2018
Anoniem, 30-11-2018
Snel, anoniem en eenvoudig
Anoniem, 30-11-2018
Anoniem, 30-11-2018
Erg prettig om anoniem een test te kunnen doen.
1 min puntje Jammer dat je alleen in Den Haag contant kunt betalen voor een recept. Meer punten in verschillende provincies zou het 5 sterren maken.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je tip.
Je kunt bij elke apotheek contant betalen. Als je hier meer over wilt weten dan kun je ons mailen of bellen.

groet, Klazien

Anoniem, 29-11-2018
Anoniem, 29-11-2018
Snelle levering, duidelijke gebruiksaanwijzing en een snelle uitslag:)
Anoniem, 29-11-2018
Super duidelijk en snelle afhandeling!
Xander, 29-11-2018
Anoniem, 29-11-2018
Anoniem, 29-11-2018
Anoniem, 29-11-2018
Bestelling werd snel en correct geleverd, contact per mail & telefonisch was ook vlot & prettig.
Anoniem, 28-11-2018
Bestellen van de gewenste/noodzakelijke tests is uitermate gemakkelijk. De bezorging is vlot. Het urinemonster is zo gebeurd, alleen een bloedmonster nemen is, ongeveer, een uur gehannes. Bij mij persoonlijk genezen wonden snel, dus er moest meerdere malen geprikt worden om voldoende bloed voor het monster te verzamelen. Dan gaat een buisje vol laten lopen met een echte naald, in een ader een stuk sneller. De uitslag kwam uitermate snel. 2 dagen na versturen al een link in de mail met de uitslag. Dat is sneller dan bij de huisarts.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. Indien de afname niet soepel gaat is kan er altijd een beroep worden gedaan met onze klantenservice voor tips. Lukt zelf afname van het bloed niet, bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een priklocatie van STAR-SHL.

Met vriendelijke groet,
Klazien

Bart, 28-11-2018
Anoniem, 28-11-2018
Anoniem, 28-11-2018
Anoniem, 27-11-2018
Anoniem, 27-11-2018
Anoniem, 27-11-2018
Erg behulpzaam en zeer geduldig; ik heb constant antwoord gekregen op mijn vragen.
Sander, 27-11-2018
Het is echt anoniem. En alles zag er heel proffecioneel uit. Verder was alles heel erg duidelijk aangegeven hoe de test in zijn werk gaat. Verder was de snelle levering en uitslag erg fijn. Ik heb een hele goede ervaring !
Anoniem, 26-11-2018
Anoniem, 26-11-2018
Anoniem, 26-11-2018
Anoniem, 26-11-2018
Anoniem, 26-11-2018
Anoniem, 26-11-2018
Anoniem, 26-11-2018
Anoniem, 25-11-2018
Duidelijk snel en discreet
Anoniem, 24-11-2018
Anoniem, 24-11-2018
Goede snelle service. Bereikbaarheid ook top. Heb gebeld met de vraag of er nog iets bepaald kon worden met de test die ik al verstuurd had. Dit kon direct geregeld worden. Bij mijn eigen dokter kon ik pas na het weekend terecht en het kon hier met 1 telefoontje geregeld worden. Erg tevreden! Bedankt.
J., 24-11-2018
Discreet, duidelijk en snel.
Bart, 24-11-2018
Anoniem, 24-11-2018
Anoniem, 23-11-2018
Goede service, snelle reacties, 100% aanrader.
Anoniem, 23-11-2018
Uitleg was duidelijk, de prijs betaalbaar en snelle service en snelle uitslag
Ingrid, 23-11-2018
Duidelijke toegevoegde omschrijvingen zodat je makkelijk zelf aan de slag kunt.
Snelle testuitslag
Anoniem, 23-11-2018
Anoniem, 23-11-2018
Anoniem, 23-11-2018
Anoniem, 23-11-2018
heel profesioneel allemaal. Ik belde omdat ik twijfelde en de verpleegkundige kon mij goed adviseren. Aanrader
Anoniem, 23-11-2018
Uitslag duurde te lang en uiteindelijk zelf moeten informeren, dit komt de betrouwbaarheid niet ten goede
Reactie Soapoli-online

Beste anoniem,

zou je ons kunnen mailen met je ordernummer dan kunnen we makkelijker nagaan wat maakt dat de uitslag op zich liet wachten.

Groet Marlous

Anoniem, 23-11-2018
Duidelijk, snel en zorgvuldig
Anoniem, 23-11-2018
Makkelijke afspraak en snelle service. Wel jammer dat je de medicatie niet op kunt halen op locatie.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

We kunnen je recept naar elke apotheek sturen die je wenst. Er is er altijd een bij je in de buurt.

Groet Marlous

Frank, 22-11-2018
Snel en duidelijk!
Anoniem, 22-11-2018
Discreet, duidelijke instructie en vlotte testresultaten
Anoniem, 22-11-2018
Anoniem, 22-11-2018
De uitslag heb ik snel ontvangen, na 2 dagen. Alles heel discreet, vriendelijke arts. Ik had online een afspraak gemaakt met de Rietgrachtkliniek in Arnhem. Duidelijk advies ontvangen en uitleg.
Nico, 22-11-2018
Ongelofelijk snel, super discreet en heel behulpzaam.
Anoniem, 21-11-2018
Anoniem, 21-11-2018
Snelle betrouwbare service, respectvol
Caro, 21-11-2018
Anoniem, 21-11-2018
Anoniem, 21-11-2018
Anoniem, 21-11-2018
Snel en efficiënte afhandeling. Goede communicatie.
Micha, 21-11-2018
Anoniem, 20-11-2018
Anoniem, 20-11-2018
Snel en net verzonden, zonder herkenbare verpakking; heel snelle verwerking en snelle uitslag per mail.
Anoniem, 20-11-2018
Super snelle service en gemakkelijke test
Anoniem, 20-11-2018
Heb de test gekocht bij de Apotheek in den haag, stapte de winkel binnen zij gaf direct aan dit uit de muur te trekken, daarop vroeg ik of ik cash kon betalen, en dat bleek goed te kunnen!! TOP.
Alles was duidelijk weergegeven hoe je deze test kon doen, ben ook zeer verheugd na een misstap dat dit anoniem kan, ga er van uit dat de betaling van 20 euro ook cash kan.
Anoniem, 20-11-2018
adequate hulp, makkelijk bereikbaar, test is makkelijk uitvoerbaar, snel resultaat met behoud van privacy :)
Anne, 20-11-2018
In een vervelende situtatie heel snel en discreet geholpen. De test anoniem opgestuurd, na verzending al binnen 2 dagen bericht.
Na twijfel over de ontvangst van het recept door de poli meteen contact opgenomen met de apotheek en ben ik ook meteen teruggebeld.
Anoniem, 20-11-2018
Snel bezorgd, snelle uitslag en duidelijk.
Anoniem, 19-11-2018
Snel geleverd en snel de uitslag binnen. Komt erg professioneel over.
Anoniem, 19-11-2018
Perfect. Uitslag was ook na één dag al binnen.
Anoniem, 19-11-2018
Top in snelheid en service
Anoniem, 19-11-2018
Anoniem, 19-11-2018
Snelle levering van test. duidelijke uitleg en communicatie via e-mail.
Roos, 19-11-2018
Anoniem, 19-11-2018
Anoniem, 19-11-2018
Anoniem, 19-11-2018
Vooral de snelle afhandeling en daarnaast het gevoel dat je echt geholpen wordt en niet veroordeeld !
Ook heldere en duidelijke informatie !
Ook bij vragen direct aktie !
Johanna, 19-11-2018
Ondanks dat ik eigenlijk nog even kon wachten, hebben ze mij direct geholpen toen ik belde om het resultaat alvast te checken. Die kreeg ik ivm de privacy later via de mail opgestuurd. Verder vond ik de test zelf erg duidelijk.
D. , 18-11-2018
Anoniem, 17-11-2018
Zag er allemaal zeer professioneel uit.
Goede info op de website zodat snel duidelijk is welke test je moet bestellen.
Goede testkit met duidelijk instructievel en adequaat monster- en verzendmateriaal.
Een opmerking wat de uitslag betreft: werkt prima via link maar deze is slechts enige tijd geldig. U zou dat uitslag ook nog als PDF kunnen toesturen, bv als attachment bij de mail.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling, je kan een mail sturen naar info@soapoli-online.nl en dan sturen we je de pdf van je uitslag.

groet,
Klazien

Frank, 17-11-2018
Anoniem, 17-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
De instructie van labformulier zou iets duidelijker kunnen. Ook het filmpje met prikken gaat snel en dat zijn net de dingen die voor mij niet zo duidelijk waren. De prikkertjes zijn snel lam. Uitslag heel snel binnen en duidelijk
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. Bij vragen en onduidelijkheden kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Hartelijke groet,
Klazien

Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Zeer snelle uitslag en vriendelijke telefonisten en behulpzaam
Anoniem, 16-11-2018
Toegankelijk, en aangezien je tegenwoordig de lab-kosten ook zelf moet betalen als je naar de huisarts gaat wel zo flexibel.
Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Snel geleverd en ook de uitslag snel gekregen (woensdag op de bus gedaan en vrijdag al uitslag). Super fijn nog voor het weekend gerust gesteld te zijn!
Monica, 16-11-2018
Anoniem, 16-11-2018
Bij mij ging de verzending echt fout- maar de medewerkster was wel heel vriendelijk en ik kreeg een snelle terug koppeling. Tenzij je heel erg geduldig bent, moet je geen complete test kopen. Ik heb van de 2 testen niet alles volledig kunnen laten testen omdat de incubatie tijden anders zijn. Het resultaat krijg je wel verbluffend snel.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. Het is inderdaad van belang de incubatietijdcalculator https://www.soapoli-online.nl/soatests/select te raadplegen voordat je de testen besteld. Indien je risico contact niet lang geleden is kan je de urine of afstrijk eerder uitvoeren dan een bloed afname.

met vriendelijke groet, klazien

Anoniem, 16-11-2018
Snelle discrete levering, duidelijke uitleg, snelle uitslag. Prima
A, 16-11-2018
Snelle levering, duidelijke uitleg, compleet pakket
Anoniem, 16-11-2018
Anoniem, 15-11-2018
Je word super geholpen snelle reactie via de mail en alles word heel duidelijk aan je uitgelegd
Anoniem, 15-11-2018
Anoniem, 15-11-2018
Anoniem, 15-11-2018
Anoniem, 15-11-2018
Snelle en accurate service. Discretie volledig gewaarborgd.
Anoniem, 15-11-2018
heldere instructie, stevig en geheel net ingepakte bestelling.
Annie, 15-11-2018
Discreet Duidelijk en sne.
Anoniem, 14-11-2018
Alles snel toegezonden gekregen met duidelijke uitleg.
Anoniem, 14-11-2018
Snel en duidelijk qua uitleg.
Willem, 14-11-2018
Snelle levering en snel uitslag
Anoniem, 14-11-2018
Pakketje was de volgende dag binnen en de test was makkelijk zelf uit te voeren. Vervolgens pakketje op de post gedaan en binnen twee dagen had ik de uitslag.
Anoniem, 14-11-2018
+ Goede/snelle mogelijkheid tot het plannen van een consult
+ Snelle reactie per e-mail
+ Snelle berichtgeving per e-mail
+ Aardig/prettig contact (duidelijk en helder)
Anoniem, 14-11-2018
Anoniem, 13-11-2018
Fijn dat het anoniem kan. Duidelijke instructies hoe ik moet bestellen en mogelijkheden van bezorging. Was even navragen hoe de Cashly betaling werkte, maar na online chat met service desk was het ook duidelijk. pakketje was goed verpakt en goede omschrijving in de verpakking. Het was wel lastig om zelf bloed af te nemen omdat er weinig bloeddruppels uit mijn vinger kwam, daar moest ik even wat creatief mee omgaan (maar ieder persoon zal wel anders bloeden)
Anoniem, 13-11-2018
Anoniem, 13-11-2018
Snel via de post ontvangen en al binnen 2 werkdagen een antwoord! Hele snelle en goede service. Alleen op de stickers staat niet je naam. Kan zo zijn redenen hebben maar wel fijn ter bevestiging
Reactie Soapoli-online

Beste Ruud

We werken anoniem, vandaar dat er geen namen zichtbaar zijn. Ter controle: de code komt overeen met je ordernummer en je geboortedatum zie je terug op de stickers.

Groet Marlous

Ruud , 13-11-2018
Betrouwbaar, informatief en betrokken.
Dim, 13-11-2018
Anoniem, 13-11-2018
Snel, eenvoudig en discreet. Echt een hele fijne ervaring nadat ik er op een vervelende manier achter kwam dat ik een test moest doen.
Liz, 13-11-2018
Doen wat ze zeggen.
Anoniem, 12-11-2018
Anoniem, 12-11-2018
Prima uitleg....en ook snel de uitslag binnen
Anoniem, 12-11-2018
De discretie, en snelheid waar alles mee afgehandeld is vind ik top.
Maureen, 12-11-2018
Duidelijke uitleg hoe de testen uit te voeren en snelle uitslag.
Anoniem, 12-11-2018
Snelle levering en duidelijke handleiding en had binnen 2 werkdagen de uitslag.
Anoniem, 12-11-2018
Laagdrempelig / betrouwbaar / benaderbaar
EN (heb ik als zeer prettig ervaren) persoonlijk!
Simon, 12-11-2018
Anoniem, 12-11-2018
Goede service en snel antwoord op vragen.
Anoniem, 12-11-2018
Goede overzichtelijke website met alle informatie. De testwijzer is heel duidelijk. Bij vragen vriendelijke en duidelijke hulp telefonisch gehad. Discreet en anoniem wat erg prettig is. Instructie filmpjes zijn duidelijk en fijn om te kunnen zien.
JoyJoy, 11-11-2018
Snel, betrouwbaar, zeer professioneel, goed geprijsd.
Anoniem, 11-11-2018
snel en decreet duidelijkheid
Anoniem, 10-11-2018
Als je niet naar de huisarts wilt is dit een een hele goede en snelle en betrouwbare manIer om jezelf te testen.
Anoniem, 10-11-2018
Anoniem, 10-11-2018
Wat een snelle terugkoppeling met de uitslag!
Anoniem, 10-11-2018
1 - 200 van 6317 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.