Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 7151 regels

Duidelijke omschrijving en communicatie.
Tessa, 21-04-2019
1 dag en al uitslag!! Erg tevreden!
Anoniem, 19-04-2019
Anoniem, 19-04-2019
Erg snel
Anoniem, 19-04-2019
Anoniem, 19-04-2019
Snel, compleet en betrouwbaar. Advies: stuur een condoom mee voor de volgende keer....
Bas, 19-04-2019
Snel, duidelijk, en makkelijk
Anoniem, 19-04-2019
Anoniem, 19-04-2019
Goede service, makkelijk bestellen, geen gezeur.
Bart, 19-04-2019
snel en volledig anoniem.
Anoniem, 19-04-2019
Erg makkelijk en snel voor goede prijs
Peter, 19-04-2019
Fijn bedrijf, snelle reactie op vragen, betrouwbaar
Anoniem, 19-04-2019
De testuitslag zou binnen drie werkdagen na ontvangst bekend zijn. Ik had de test zaterdag gestuurd dus verwachtte de uitslag woensdagavond uiterlijk donderdagochtend omdat de post pas dinsdag bij jullie aflevert. Jullie zouden daar duidelijker over kunnen communiceren. Verder alles prima.
Reactie Soapoli-online

Beste

Als de afname op dinsdagmiddag binnenkomt dan hebben we de uitslag vaak op donderdag. Ik begreep dat er woensdag een kleine storing was in het lab waardoor het vanmorgen vroeg is doorgezet.

Groet Marlous

Anoniem, 19-04-2019
Super makkelijk, duidelijk en snel
Anoniem, 19-04-2019
Werd goed geholpen
Anoniem, 18-04-2019
Goede begrijpelijke instructies. Snel resultaat. Discreet. Dank je wel.
Jan, 18-04-2019
Anoniem, 18-04-2019
Anoniem, 18-04-2019
Snel, makkelijk en efficiënt.
Anoniem, 18-04-2019
Anoniem, 18-04-2019
Snelle service, goede uitleg, discreet, top!
Tamar, 18-04-2019
Anoniem, 18-04-2019
Snelle verzending en resultaat. Goede service en snelle reactie bij vragen per email
Ollie, 18-04-2019
Duidelijk instructies
Anoniem, 18-04-2019
Deskundig advies gekregen op al mijn vragen, zowel telefonisch als via de mail. Test was thuis makkelijk af te nemen met een zeer duidelijke instructie.
Discreet geleverd. Fijn dat het zo anoniem kan.
Dank aan kaytlin die mij telefonisch gerust gesteld heeft en al het geduld voor mij had. Ben blij met de uitslag.
Dank aan soa poli online.
Anoniem, 18-04-2019
Anoniem, 18-04-2019
Anoniem, 18-04-2019
Anoniem, 18-04-2019
Goede informatie, snelle service.
Alex, 17-04-2019
Anoniem, 17-04-2019
Anoniem, 17-04-2019
Snel, makkelijk en discreet
Anoniem, 17-04-2019
Anoniem, 17-04-2019
Test was eerder dan verwacht bezorgd, duidelijke instructie en uitslag snel binnen. Super!
Anoniem, 17-04-2019
Snelle levering, betrouwbaar, anoniem en krijgt snel uitslag.
Anoniem, 16-04-2019
Super correct verzorgd. De website geeft antwoord op de meeste van mijn vragen. Telefonische ondersteuning waar nodig. Zeer punctueel proces in terugkoppeling van de uitslag. Wat duidelijker mag op de website is informatie over het type HIV test dat STAR MDC gebruikt. Er zijn namelijk de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest in deze testen en dus ook in de betrouwbaarheid van de vroege uitslagen van deze testen.
Anoniem, 16-04-2019
Heel fijn dat het op deze manier kan.thuis,anoniem,snel,makkelijk
Anoniem, 16-04-2019
Heel makkelijk en snel.
Ik heb wel moeite met voldoende bloeddruppels te krijgen
Anoniem, 13-04-2019
Snel en profesioneel
Anoniem, 13-04-2019
Test zeer gemakkelijk. Uitslag binnen twee dagen. Fijn om eenvoudig en snel zekerheid te hebben of je een soa hebt of niet.
Anoniem, 12-04-2019
super snelle resultaten. Duidelijke informatie op de website.
Anoniem, 12-04-2019
Snel en anoniem
Anoniem, 12-04-2019
Vriendelijke medewerkers en goede service. Uitslag snel teruggekregen.
Anoniem, 12-04-2019
Ontzettend prettige service. Had geen vermoedens, maar wilde toch testen, maar wilde dit graag anoniem (klein dorp met maar 1 huisarts) en via GGD werd lastig vanwege mijn verschillende woon- en werkplaats en vervoer. 2 dagen na opsturen al de uitslag ontvangen en duidelijke instructies, website en e-mails!
Anoniem, 12-04-2019
Bijna onvoorstelbaar hoe razendsnel je de uitslag krijgt. Snel zekerheid dus!
Anoniem, 12-04-2019
Super snel makkelijk en Anoniem
Anoniem, 12-04-2019
Anoniem, 12-04-2019
Anoniem, 12-04-2019
Anoniem, 12-04-2019
Snel en anoniem.
Anoniem, 12-04-2019
Anoniem, 12-04-2019
Simpel, snel en vriendelijk
Anoniem, 12-04-2019
praktisch en snel
Anoniem, 12-04-2019
Anoniem, 12-04-2019
Anoniem, 12-04-2019
Anoniem, 12-04-2019
Persoonlijke service was heel goed!
Anoniem, 11-04-2019
Snelle, goeie service
Emma, 11-04-2019
Duidelijke website, duidelijke uitleg bij de geleverde goederen, snelle uitslag.
Anoniem, 11-04-2019
De instructies voor het prikken waren niet geweldig (waar precies prikken, hoe krijg je er genoeg bloed uit etc.). Het prikken ging dan ook moeizaam.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling. Vervelend dat je de instructie niet als voldoende hebt ervaren. Mocht er iets mbt de afname niet duidelijk zijn dan kan je op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 altijd terecht met vragen.

Hartelijke groet, Klazien

Anoniem, 11-04-2019
Wederom weer super snelle afhandeling! Zo fijn dat dit bestaat
Anoniem, 11-04-2019
perfect
Sven, 11-04-2019
Altijd snel, betrouwbaar en behulpzaam.
Nicky , 11-04-2019
Uitslag hiv test was goed dwz op moment van testen geen hiv.
Geen verwarring met uitslagkeuze negatief (geen hiv) of positief (wel hiv) mogelijk.
Snel uitslag binnen (2 werkdagen)
Mogelijk tot telefonisch contact.
Rene, 11-04-2019
Anoniem, 11-04-2019
Anoniem, 11-04-2019
Anoniem, 11-04-2019
Top service en snel!
Anoniem, 11-04-2019
Snel en discreet.
Anoniem, 11-04-2019
Snel en gemakkelijk. Instructies duidelijk. Uitslag binnen 2 dagen al binnen via de mail.
Anoniem, 11-04-2019
Uitstekende service, gemakkelijk te gebruiken producten met heldere documentatie en een snelle reactie.
Anoniem, 10-04-2019
Makkelijk aan te vragen, goede prijs en binnen 2 dag en uitslag per mail. Helemaal top!
Anne, 10-04-2019
Snel, makkelijk en duidelijk
Dirk, 10-04-2019
Anoniem, 10-04-2019
Anoniem, 10-04-2019
Snelle en discrete levering. De uitslag was snel binnen!
Anoniem, 10-04-2019
Anoniem, 10-04-2019
Anoniem, 09-04-2019
Heldere instructie, snelle uitslag.

Enige wat evt nog beter kan is meer doekjes met desinfectie voor meerdere prikken en een zin ter verduidelijking dat de 3e sticker om het huis moet en dubbelgeplakt
Anoniem, 09-04-2019
Makkelijk en snel de uitslag!
Anoniem, 09-04-2019
Snel, betrouwbaar, anoniem
Anoniem, 09-04-2019
Anoniem, 09-04-2019
All was great.. and it was great to talk to a person on the phone
robin, 08-04-2019
Het was niet duidelijk dat het combi pakket ook een bloedtest bevatte. In de naam staat alleen urine. Voor de rest goede instructies en snel resultaat
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling en opmerking, we gaan kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen maken.

Anoniem, 08-04-2019
Je bent tevreden als je resultaat goed is en dat was gelukkig ook het is een goed alternatief voor mij Better dan de GGD
Anoniem, 08-04-2019
Snelle toezending, duidelijke gebruiksinfo en zeer snel bericht van de uitslag
Anoniem, 08-04-2019
Anoniem, 08-04-2019
Anoniem, 08-04-2019
Snel en duidelijk
Anoniem, 08-04-2019
snelle discrete service, wel prijzig.
Anoniem, 08-04-2019
Anoniem, 08-04-2019
Duidelijke instructies, snelle verzending en uitslag.
Anoniem, 08-04-2019
Anoniem, 06-04-2019
Anoniem, 06-04-2019
Anoniem, 05-04-2019
Bijzonder duidelijke handleiding. Erg fijn de discrete verkrijgbaarheid via de automaatafhaal bij apotheek Prins Hendrikplein in Den Haag.
Anoniem, 05-04-2019
Duidelijke instructie en je krijgt snel antwoord
Anoniem, 05-04-2019
top!! woensdag op de bus gedaan vandaag de uitslag! zeer snel
Anoniem, 05-04-2019
Anoniem, 05-04-2019
Anoniem, 05-04-2019
Anoniem, 04-04-2019
Snel in huis, heldere gebruiksaanwijzing en snel de uitslag
Anoniem, 04-04-2019
Vrijdag besteld, zaterdag in mijn brievenbus. Dinsdag gepost, donderdag uitslag. Snelle en discrete service!
Anoniem, 04-04-2019
Heel fijn dat het op deze manier zo makkelijk en relatief goedkoop kan!
Anoniem, 04-04-2019
Super snelle levering en uitslag ook
En de dames mogen in het zonnetje gezet worden wat zijn die lief en snel met reageren op mijn vragen een dikke 10 dames !! Bedankt nogmaals voor de goede steun
Reactie Soapoli-online

Dank je wel wat een prachtig compliment!

groetjes Klazien

Vlindertje, 04-04-2019
Snel, duidelijk en voelt betrouwbaar
Anoniem, 04-04-2019
Anoniem, 03-04-2019
Snel en betrouwbare levering, ook naar afhaalpunt.
Vragen snel en uitgebreid beantwoord.
John V , 03-04-2019
Heel duidelijke testen en een snelle uitslag, super!
Anoniem, 03-04-2019
Anoniem, 03-04-2019
Goede service, snel antwoord en duidelijke instructies.
Anoniem, 03-04-2019
fijn dat het zo anoniem kan, snel antwoord!
Anoniem, 03-04-2019
Anoniem, 03-04-2019
Snelle, fijne en betrouwbare service!
Anoniem, 03-04-2019
Prima service! Makkelijk in gebruik!
Anoniem, 03-04-2019
Anoniem, 02-04-2019
Snelle levering. Duidelijke uitleg. Snelle uitslag
Anoniem, 02-04-2019
Goede duidelijke snelle uitslag
Anoniem, 02-04-2019
Anoniem, 02-04-2019
Snelle levering en snel de uitslag binnen.
Anoniem, 02-04-2019
Anoniem, 01-04-2019
Anoniem, 01-04-2019
Alles perfect.
Bas, 01-04-2019
Anoniem, 30-03-2019
Snel, betrouwbaar!
wanneer je vragen hebt kunnen ze die goed en op een fijne manier beantwoorden
Anoniem, 30-03-2019
Een goede service, fijn telefoon en snel mailcontact.vriendelijke medewerkers. En last but not least een goede en snelle uitslag.
Steef, 29-03-2019
Zeer snel resultaat. Goed geholpen bij de vragen die ik had
Anoniem, 29-03-2019
Anoniem, 29-03-2019
Anoniem, 29-03-2019
Heel snel en duidelijk, fijn!
Anoniem, 29-03-2019
Anoniem, 29-03-2019
Anoniem, 29-03-2019
duidelijke intructies , kreeg spullen netjes thuis geleverd , goede feedback
ruud, 29-03-2019
Snelle verzending, snel uitslag
Anoniem, 28-03-2019
Betrouwbare website, uitleg van de tests was duidelijk en opsturen ging gemakkelijk gewoon via een brievenbus!
Josephine, 28-03-2019
Super snel en discreet!
Anoniem, 28-03-2019
Snel resutaat wel erg duur
Anoniem, 28-03-2019
Goede service per e-mail, snelle uitslag. Service per telefoon kan vriendelijker.
Reactie Soapoli-online

beste Thijs,

we hebben elkaar inmiddels ook via de mail gesproken. Vervelend dat de medewerker niet zo vriendelijk was, zij is daar op aangesproken.

Groet Marlous

Thijs, 28-03-2019
Super.
Anoniem, 28-03-2019
Duidelijke informatie, snelle levering en resultaat
Anoniem, 28-03-2019
snel, gemakkelijk, vergaand betrouwbaar
nadeel de kosten zijn misschien wat aan de hoge kant
maar ik vergelijking met andere is het ongeveer allemaal hetzelfde
Wesley , 28-03-2019
+ Tests zijn snel opgestuurd
+ Test was duidelijk (De instructies zijn zeer duidelijk)
+ De uitslag was snel bekend
Danny, 28-03-2019
Snelle testuitslagen , goede communicatie en professionele dienstverlening :)
Ano, 27-03-2019
Anoniem, 27-03-2019
Snel en discreet. Gebruiksvriendelijk en duidelijk.
Anoniem, 27-03-2019
Geweldige service en advies en geduld
Marianne, 27-03-2019
Super makkelijk te bestellen en snel de uitslag binnen!
., 27-03-2019
Eenvoudig bestellen, Big5 tests, dus zowel urine als bloed. Instructie helder, en binnen 2 dagen uitslag (gelukkig allemaal goed :-))
Anoniem, 27-03-2019
Anoniem, 27-03-2019
Anoniem, 27-03-2019
Test is snel en anoniem. Ook aangeraden door ggd voor de zelftest. Dus goede betrouwbaarheid. Uitslag was er snel. Toelichting ook duidelijk geformuleerd. Ook betreft prijs is het ongeveer hetzelfde als bij de huisarts.
Anoniem, 27-03-2019
Ik heb de vaginale chlamydia test gedaan. Het pakketje kwam de dag nadat ik het besteld had al binnen. De instructies zijn duidelijk. Op maandag middag heb ik de test naar het lab gestuurd, op woensdag middag had ik de uitslag al (via de mail). Erg snel. En goed nieuws gelukkig. Bedankt!
Anoniem, 27-03-2019
fijn dat het anoniem is er zo snel een uitslag is
Anoniem, 27-03-2019
Anoniem, 27-03-2019
Zeer snel en professioneel. Uitslag is ook direct duidelijk met omschrijving goed (en anders denk niet goed). En zeer snel. Ik had binnen 2 dagen uitslag nadat ik t op de post had gedaan.
Anoniem, 27-03-2019
Snelle service. Goede uitleg
Anoniem, 27-03-2019
Anoniem, 26-03-2019
Zeer snelle levering van test. Correcte manier van communicatie over de uitslag
Anoniem, 26-03-2019
Snel ,correct en duidelijke uitslag .
Anoniem, 26-03-2019
Snel, makkelijk, duidelijk en professioneel. Niet goedkoop maar dat telt minder.
Anoniem, 26-03-2019
Anoniem, 26-03-2019
Prima service, duidelijke handleiding en materiaal in het pakket. Snelle en discrete testen.
Enkel de prijs ligt aan de hoge kant, anders zou ik me nog vaker testen...
Anoniem, 26-03-2019
Een snelle en anonieme manier van testen met de betrouwbaarheid van ggd of huisarts. Super! Ik haal de tests bij apotheek in Rotterdam en geef ze direct af bij het lab. Doe je dit 's morgens dan heb je meestal de uitslag al de volgende dag. Ook de dames reageren snel en deskundig op vragen via de mail. Kan het iedereen van harte aanbevelen.
Ajm, 26-03-2019
Anoniem, 26-03-2019

Frans, 25-03-2019
Snelle test en goed zelf te doen
Anoniem, 25-03-2019
Super eenvoudig en snel.
Anoniem, 25-03-2019
Super snel de uitslag, fijn!
De uitleg voor de tests is heel duidelijk.
Anoniem, 25-03-2019
Anoniem, 25-03-2019
Heel fijn dat deze mogelijkheid er is!
Anoniem, 23-03-2019
Heel Goed, alleen jammer dat er op 15-03-2019 wel een beoordelingsmailtje werg gestuurd, maar geen link met de begeerde uitslag te lezen. Dus wachten, wachten, wachten!! Toen heb ik maar op 21-03-2019 zelf gebeld voor nadere informatie. Het beoordelingsmailtje werd oniew gestuurd maar nu Wél met de link. Alles dus nu toch nog opgelost.....
Reactie Soapoli-online

De uitslagen- en beoordelingslink worden tegelijk verstuurd. De eerste link is waarschijnlijk in je spambox beland of per ongeluk verwijderd.
Bel of mail meteen als er vragen zijn.

Groet Marlous

Anoniem, 23-03-2019
Duidelijke instructies en erg snelle uitslagen!
Anoniem, 23-03-2019
Anoniem, 23-03-2019
Hulde voor de snelheid waarmee de test werd geleverd en ook voor de snelle uitslag, al met al de prijs zeker waard.
Anoniem, 23-03-2019
Anoniem, 22-03-2019
Zelfafname bloed duidelijke instructie donderdag opgestuurd vrijdagavond al uitslag.
Anoniem, 22-03-2019
Pakket was binnen een werkdag in huis, ook was de uitslag binnen een werkdag online terug. Uitleg van testen waren duidelijk en compleet. Topservice.
Anoniem, 22-03-2019
Heldere instructies en een super snelle uitslag, fantastisch!
Anoniem, 22-03-2019
Professioneel en persoonlijk.
Anoniem, 22-03-2019
Snel, veilig en accuraat!
Anoniem, 22-03-2019
Anoniem, 22-03-2019
Alles word duidelijk uitgelegd in de email en pakketje en snel
Anoniem, 22-03-2019
Anoniem, 22-03-2019
Duidelijke test en snel het eerste resultaat binnen
Mark, 22-03-2019
Heldere uitleg en snelle reactie!
Anoniem, 22-03-2019
Hele snelle reactie op vragen. Snelle uitslag van de test!!
Anoniem, 22-03-2019
Snel en duidelijk.
Anoniem, 22-03-2019
Goede snelle service (uitslag tests binnen 2 werkdagen na verzending, en goede/snelle opvolging bij vragen), duidelijke uitleg bij tests.
Anoniem, 22-03-2019
Snel, discreet en betrouwbaar. fijn dat jullie er zijn
jan, 22-03-2019
Anoniem, 21-03-2019
Heel fijn. Na 2 dagen de uitslag al binnen! Daar doet mijn huisarts 2 weken over...
Anoniem, 21-03-2019
Anoniem, 21-03-2019
Correcte en snelle diagnostiek
Anoniem, 20-03-2019
Zowel de test als de uitslag was supersnel binnen. Heel fijn.
Anoniem, 20-03-2019
Anoniem, 20-03-2019
Onduidelijk hoe ik de 20 ml ochtend urine moet meten en waarin ik dit moest plaatsen
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling. In de instructie adviseren we een schone beker te gebruiken voor het opvangen van de urine. Er zit een pipet bij de afnameset waarop 2 ml staan, het is de bedoeling dat je dus ongeveer 10 x deze hoeveelheid opvangt. Dit is ongeveer een 2 vinger hoog gevuld kopje.

Hartelijke groet, Klazien Visser

Anoniem, 20-03-2019
De test was snel in huis en de uitslag was snel binnen. Beter kan niet!
Thirza, 20-03-2019
Beste kliniek ooit! Heel snel en goede uitleg. Super bedankt, voor mij verdienen jullie 10 sterren!!
Reactie Soapoli-online

Wow wat een super mooie beoordeling!

Hartelijk dank,
groet Klazien

Anoniem, 20-03-2019
Duidelijke uitleg, handige instructie. Snel antwoord.
Anoniem, 20-03-2019
Erg behulpzaam en staan altijd voor je klaar
Anoniem, 20-03-2019
1 - 200 van 7151 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.