Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 5584 regels

Anoniem, 18-08-2018
super service! Snel in huis, heldere instructies, meteen getest en teruggestuurd, volgende dag alle resultaten al binnen! Zo fijn...
Anoniem, 17-08-2018
Snel en duidelijk resultaat. Gestelde vragen worden uitgebreid en helder beantwoord. Er wordt erg zorgvuldig met de privacy omgegaan.
Anoniem, 17-08-2018
Snelle uitslag en duidelijke instructie
Anoniem, 17-08-2018
Anoniem, 17-08-2018
Snel en betrouwbaar
Anoniem, 17-08-2018
Als je een test wilt doen dan is dit het juiste adres. Ze maken waar wat ze aangeven. Na het insturen was de dag erna de uitslag al binnen. Daarnaast bieden ze een fantastische service, dit is zoals dienstverlening hoort te zijn. Mijn vragen werden snel beantwoord (zelf in het weekend kreeg ik reactie).
Anoniem, 17-08-2018
Anoniem, 17-08-2018
Anoniem, 17-08-2018
Anoniem, 16-08-2018
Anoniem, 16-08-2018
Snelle service, makkelijke testafname en bij eventuele vragen persoonlijk contact mogelijk
Anoniem, 16-08-2018
Fijn dat er meteen een nieuwe pakbon werd gestuurd toen de stickers in mijn pakket ontbraken!
Anoniem, 16-08-2018
Anoniem, 16-08-2018
netjes, vertrouwd en een goed gevoel
Anoniem, 16-08-2018
Anoniem, 16-08-2018
Gewoon super.
Heeft verder geen woorden nodig.
Bastiaan, 16-08-2018
Anoniem, 15-08-2018
Anoniem, 15-08-2018
1 test was mooi op tijd met de uitslag. De andere test was niet goed doorgezet en moest ik zelf voor mailen. Al met al ben ik toch ruim tevreden.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je beoordeling. Fijn dat je contact hebt opgenomen om ons erop te attenderen dat je uitslag niet doorgekomen was zodat wij alsnog voor je konden oplossen.

Hartelijke groet, Klazien

Anoniem, 15-08-2018
Anoniem, 15-08-2018
Betrouwbaar, discreet en snel. Top service!
Nikki, 15-08-2018
Anoniem, 15-08-2018
Duidelijke informatie over wanneer je de testen kan afnemen, goede afname instructies en snelle levering. Maandag eind van de middag ingestuurd en woensdag al de uitslag. Top!
Anoniem, 15-08-2018
Snel, duidelijk, prettig
Twan, 15-08-2018
Supervriendelijk in contact en snelle uitslag. Zeer tevreden.
Simcha , 15-08-2018
De site is duidelijk en overzichtelijk, het bestelde product was snel thuisbezorgd, de afnameset is dummy-proof, de uitslag was erg snel bekend (binnen een dag na ontvangst op het lab).
Ingrid, 15-08-2018
Snel, duidelijk en anoiem. Heel fijn!
Anoniem, 15-08-2018
Snel bezorging, duidelijke handleiding en snel uitslag!
Anoniem, 15-08-2018
Super snelle verzending. Snelle nette hulp via de mail!!
Reactie Soapoli-online

Dank voor je mooie beoordeling.

met vriendelijke groet, Klazien

Anoniem, 14-08-2018
super service...dit was de 4e keer dat ik een test bestelde. Het is er nog beter op geworden. Betere verpakking en duidelijke uitleg. Absoluut een aanrader. En zeer snel resultaat
Reactie Soapoli-online

Beste Peter,

Dank voor je mooie beoordeling, worden we heel blij van!

groet Klazien

Peter, 14-08-2018
Super snelle levering en professionele begeleiding.
Altijd snel antwoord op vragen.
Anoniem, 14-08-2018
Pakket snel bezorgd, duidelijk en de uitslag ook snel
Anoniem, 14-08-2018
goede hulp, snelle telefonische uitslag op verzoek. Gratis 2e test omdat er niet met zekerheid uitslag gegeven kon worden, top!
Anoniem, 14-08-2018
Duidelijk info/instructie en snelle afhandeling
Anoniem, 14-08-2018
Makkelijke instructies en zeer snelle uitslag
Marleen, 14-08-2018
Anoniem, 14-08-2018
Anoniem, 14-08-2018
Anoniem, 14-08-2018
Anoniem, 14-08-2018
Manon, 13-08-2018
Anoniem, 13-08-2018
Wil je snel weten over soa s al of niet, dan zit je hier wel goed.
Rob, 13-08-2018
De begeleiding was heel goed d.w.z. professioneel. De poli komt exact na wat ze de client beloven.
Anoniem, 13-08-2018
Prima product, snel verzonden en snel resultaat.
Anoniem, 13-08-2018
Anoniem, 13-08-2018
Anoniem, 13-08-2018
Duidelijke uitleg, materiaal per post netjes verstuurd, uitslag snel binnen.
Anoniem, 13-08-2018
Snelle uitslag, bij vragen helpen medewerkers je heel goed.
Anoniem, 13-08-2018
Anoniem, 13-08-2018
Anoniem, 13-08-2018
Duidelijke handleiding en snelle uitslag
Anoniem, 11-08-2018
Gewoon goed: snel, anoniem, goede uitleg.
W, 11-08-2018
snel uitslag
Anoniem, 11-08-2018
Anoniem, 11-08-2018
Snel, discreet en makkelijk af te nemen testen
Anoniem, 11-08-2018
Snel een resultaat en snel en accuraat een antwoord op je vraag.
Persoonlijk, vakkundig, heel fijn.
Anoniem, 10-08-2018
Goede tests, snel en discreet geleverd, zeer snelle uitslag. Tegen een eerlijke prijs. Top!
Anoniem, 10-08-2018
Super snel en betrouwbaar!
Anoniem, 10-08-2018
Anoniem, 10-08-2018
Snel en makkelijk!
Anoniem, 10-08-2018
Anoniem, 10-08-2018
Anoniem, 09-08-2018
Anoniem, 09-08-2018
Anoniem, 09-08-2018
Klink en klaar wat je moet doen en snelle uitslag.
ron, 09-08-2018
Geen
Anoniem, 09-08-2018
Snelle service en correcte ondersteuning aan de telefoon!
Anoniem, 09-08-2018
Erg tevreden klant.
Anoniem, 09-08-2018
Snel, discreet, duidelijk
Anoniem, 09-08-2018
Simpel te bestellen, snel geleverd, duidelijke omschrijving hoe de afname moet, compleet pakket, en ook nog een snelle uitslag. Dit kan niet makkelijker. Prijs kwaliteit ook super als je vergelijkt met anderen
Anoniem, 09-08-2018
Op dinsdagavond het zakje ingeleverd op een afgiftepunt van de post. Op woensdag al de uitslag binnen! Super!
Anoniem, 09-08-2018
Snelle afhandeling en prettige en duidelijke communicatie via e-mail.
Anoniem, 09-08-2018
Snel, erg duidelijk en betaalbaar. Goede service.
Anoniem, 09-08-2018
Ik had snel de uitslag nodig voor een aantal SOA testen. Deze heb ik afgegeven bij de STAR in Rotterdam. De uitslag was de volgende dag bekend. Dit was heel prettig. Complimenten voor de Soapoli! Snelle levering, snelle service.
Anoniem, 09-08-2018
Anoniem, 09-08-2018
Anoniem, 09-08-2018
Snel en gemakkelijk
Anoniem, 08-08-2018
Komt zorgvuldig over, lekker anoniem
Hilda, 08-08-2018
Anoniem, 08-08-2018
Snelle uitslag. Duidelijke instructies
Anoniem, 08-08-2018
Anoniem, 08-08-2018
Doen wat ze beloven.
Anoniem, 08-08-2018
Anoniem, 08-08-2018
Het pakketje was binnen een aantal dagen binnen, in een neutrale doos. De test is gemakkelijk in gebruik door de duidelijke beschrijving die erbij zit. Je krijgt snel de uitslag en ook per e-mail wordt je goed geholpen.
Anoniem, 08-08-2018
Super snel zowel test als uitslag gekregen! En goedkoper dan via de huisarts.
Anoniem, 07-08-2018
Supersnelle service!!
Anoniem, 07-08-2018
Anoniem, 07-08-2018
Het pakketje werd onherkenbaar verstuurd en de uitslag kreeg ik al twee dagen later. Super!
Esmee, 07-08-2018
Anoniem, 07-08-2018
Snel en makkeljk
Anoniem, 07-08-2018
Duidelijke uitleg en snelle reactie. Snelle uitslagen
Wel onzeker of ik het zelf goed heb uitgevoerd in plaats van door ggd of arts
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Als je de instructie nauwkeurig hebt opgevolgd en niet eerder hebt afgenomen dan de genoemde incubatietijd is er geen reden om te twijfelen.

groet, Klazien

Anoniem, 07-08-2018
Super snel en makkelijk!!!
Anoniem, 06-08-2018
Na bestelling snel de test binnen, en ook na terug sturen snel uitslag.
Anoniem, 06-08-2018
Duidelijke instructies, snel resultaat. Enige minpunt: het stickerblad was ondersteboven afgedrukt dus moest wat improviseren met de juiste info op de juiste plek krijgen.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

O wat vervelend. onze excuses hiervoor. Fijn dat je het zelf hebt opgelost, uiteraard is het altijd mogelijk om een beroep doen op onze klantenservice.

met vriendelijke groet, Klazien

Anoniem, 06-08-2018
Anoniem, 06-08-2018
Er was wat fout gegaan met mijn bestelling en later met de versturen van het pakketje vanuit de postnl locatie. Kan gebeuren natuurlijk maar heel vervelend. Heel goed begeleid door de medewerkers. Zeer persoonlijke benadering! Denken echt met je mee!
Anoniem, 06-08-2018
Goed anoniem pakket, eenvoudig te gebruiken met duidelijke uitleg en ik had al binnen 2 dagen het resultaat (woensdag verstuurd, vrijdag resultaat). Top!
Anoniem, 05-08-2018
afnemen van bloed was geklieder en buisje toch niet echt handig
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Mocht je ondersteuning of hulp nodig hebben bij het opvangen het bloed neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag om het op te lossen.

groet, Klazien

Anoniem, 04-08-2018
Anoniem, 04-08-2018
De test was duidelijk uitgelegd en de resultaten waren snel binnen, complimenten
Anoniem, 04-08-2018
Snel en betrouwbaar !
Anoniem, 03-08-2018
Uitstekend. Binnen 1 dag was de test bezorgd. En 3 dagen na het opsturen van de sample, kreeg ik de uitslag via mail.
Ronny, 03-08-2018
Snelle en duidelijke hulp/ uitslag
Anoniem, 03-08-2018
Duidelijke test, snel uitslag binnen!
Anoniem, 03-08-2018
Super snelle hulp
Anoniem, 03-08-2018
De testen snel ontvangen. En de resultaten ook.
Anoniem, 03-08-2018
Anoniem, 03-08-2018
Zeer discreet en zeer goede beschrijving voor het af nemen van de testen
Piet, 03-08-2018
Top geregeld.
Anoniem, 03-08-2018
Maandag besteld. Dinsdag ontvangen, meteen test afgenomen en op de post gedaan voor 17uur. Donderdagmiddag uitslag ontvangen in duidelijke taal. Top service
Fabolous , 03-08-2018
graag zou ik nog wel de uitslag als pdf willen ontvangen met NAW vermeld
Reactie Soapoli-online

Beste Hans

Dat kan. Graag ontvang ik je ordernummer dan maak ik een PDF bestand voor je.

Groet Marlous

hans, 02-08-2018
Makkelijk en snel!
Anoniem, 02-08-2018
Een heel raar verhaal met een goede afloop. Super bedankt voor de snelle service..
Anoniem, 02-08-2018
Goede en snelle service. Ben super tevreden.
A, 02-08-2018
Anoniem, 02-08-2018
Anoniem, 02-08-2018
De service bij Soapoli is zeer correct en betrouwbaar. Indien je vragen hebt reageren de dames accuraat.
Paul, 02-08-2018
Very fast test results, top service
Anoniem, 02-08-2018
Anoniem, 02-08-2018
Snel, discreet en duidelijk.
Anoniem, 02-08-2018
Duidelijke instructies en ontzettend snel uitslag !
Anoniem, 02-08-2018
Anoniem, 01-08-2018
Prima snel en betrouwbaar
Anoniem, 01-08-2018
Snelle reactie op de mail.
Vriendelijk en denken met je mee
Anoniem, 01-08-2018
Snel en gemakkelijk, duidelijke instructies, uitslag vlot ontvangen
Anoniem, 01-08-2018
Anoniem, 01-08-2018
Anoniem, 01-08-2018
Snelle levering van de set(s), hele goede instructies hoe de testen af te nemen en gelijk reactie op je mail bij vragen. En hele snelle uitslag wat heel fijn is!
Anoniem, 01-08-2018
Anoniem, 01-08-2018
Fijne vlotte manier van testen.
Anoniem, 01-08-2018
Snelle uitslag, in een oogopslag te lezen, discreet en makkelijk uit te voeren
Anoniem, 01-08-2018
Anoniem, 01-08-2018
Altijd top !
Anoniem, 01-08-2018
Wat een snelle verzending van het pakket, prachtige uitleg hoe de test genomen moet worden en een snelle uitslag terug.
Elisa, 01-08-2018
Prima service en snelle levering van testpakketten! Uitslag ook snel binnen.
Anoniem, 01-08-2018
Goede communicatie via de e-mail. Aardige reacties. Goed meegedacht na een probleempje. Kortom, uitstekend.
Ernst, 01-08-2018
snelle levering en snelle uitslag
Anoniem, 31-07-2018
Super heldere informatie en uitslag was er heel snel (zondag opgestuurd bij medische brievenbus, dinsdagochtend uitslag). Bloed verzamelen voor de bloedtest was lastiger dan ik dacht, aantal keer moeten prikken. Niet pijnlijk, maar kost wel enige moeite voordat je het buisje vol genoeg hebt. Instructies goed volgen (hand een tijd in warm water leggen, vinger masseren) was belangrijker dan ik dacht.
Marijn, 31-07-2018
Anoniem, 31-07-2018
Super snelle levering met duidelijke uitleg van procedure. Anonimiteit is perfect en uitslag snel binnen!
Ik beveel deze instantie aan.
Anoniem, 31-07-2018
Werd pro actief teruggebeld nadat een collega niet helemaal de juiste instructies had gegeven. Op een telefonische vraag. Prettig
Anoniem, 31-07-2018
Anoniem, 31-07-2018
Snelle levering en terugkoppeling over uitslag. Uitleg m.b.t. afname test is duidelijk en de test wordt discreet verstuurd
Anoniem, 30-07-2018
Anoniem, 30-07-2018
Makkelijk
Betrouwbaar
Privé
Anoniem, 30-07-2018
Anoniem, 30-07-2018
Goede uitleg snelle service
Anoniem, 30-07-2018
Anoniem, 30-07-2018
Anoniem, 30-07-2018
Anoniem, 30-07-2018
Snelle reactie op mails en binnen 3 werkdagen de uitslag!
Maudy, 30-07-2018
Snel,discreet en duidelijk!
Erg fijn!!
Anoniem, 29-07-2018
Duidelijke uitleg hoe de test afgenomen moest worden. Super snelle uitslag. Hier waren we heel blij mee. Gelukkig was de uitslag goed..!
Anoniem, 28-07-2018
Anoniem, 28-07-2018
Ik zat te springen om de uitslag vanwege een ex die had gemeld een soa te hebben, ben zeer vriendelijk te woord gestaan aan te telefoon en dat was fijn want ik zat behoorlijk in de stress. De uitslag was er ook super snel, top service!
Cecilia , 28-07-2018
Snelle uitslag, duidelijke instructies. Ik wil 5 sterren geven maar ik niet zeker of dat nu gewerkt heeft vanaf mn telefoon.
Anoniem, 28-07-2018
De levering van de testkit was snel evenals de uitslag. Instructies heel helder
Anoniem, 27-07-2018
Anoniem, 27-07-2018
Anoniem, 27-07-2018
De bestelling word snel gelevered en de uitslag is super snel binnen. Ik ben zeeeer over jullie te spreken.
Femke, 27-07-2018
Snelle levering, snelle uitslag en uitstekende service en snel antwoord op je vragen.
Anoniem, 27-07-2018
Goede, snelle levering, duidelijke instructie!
Jenny, 26-07-2018
Anoniem, 26-07-2018
Snelle reactie en heel makkelijk uit te voeren thuis!
Anoniem, 26-07-2018
Anoniem, 26-07-2018
Anoniem, 26-07-2018
Het afnemen van de test is erg duidelijk met het filmpje erbij en de uitslag was snel binnen. Zeer tevreden!
Anoniem, 25-07-2018
Anoniem, 25-07-2018
Anoniem, 25-07-2018
Snel en duidelijke communicatie!
Anoniem, 25-07-2018
Anoniem, 25-07-2018
Anoniem, 25-07-2018
Website en de afhandeling zijn erg professioneel. Ik had 3 testen besteld en deze waren de volgende dag al in huis. Lekker snel dus!! Uitslag van het urine onderzoek was snel binnen.
Sjaco, 24-07-2018
Snelle service. Goede handleiding, makkelijk te bedienen onderzoek set
Anoniem, 24-07-2018
Anoniem, 24-07-2018
Prima snelle service voor een goede prijs.
Anoniem, 24-07-2018
De 2 dames van soapoli-online staan altijd voor je klaar, met iedere vraag waar je mee komt. Thanks ladies!
Lisan, 24-07-2018
Zoals vrwacht
Anoniem, 23-07-2018
Makkelijk afgehaald en anoniem
Anoniem, 23-07-2018
Anoniem, 23-07-2018
Goede test en uitslag snel binnen
Niek, 23-07-2018
Duidelijk en snel
Anoniem, 23-07-2018
Anoniem, 23-07-2018
snelle levering, duidelijke uitleg bij de tests, snelle verwerking.

minpuntje: de etiketten voor de buisjes waren op de verkeerde plek op het stickervel geprint en zeer moeilijk los te krijgen van het stickervel. Knippen en peuteren :-(
Reactie Soapoli-online

Hartelijk dank voor je feedback. Ik geef dit door aan ons distributiecentrum.

Hartelijke groet Marlous

Anoniem, 23-07-2018
Snelle levering, betrouwbaar, goede service en snel antwoord op de rest
Mendy, 22-07-2018
Anoniem, 21-07-2018
Anoniem, 20-07-2018
Duidelijke uitleg, snelle uitslag, helemaal goed.
Anoniem, 20-07-2018
Makkelijk, snel en anoniem per post testen, echt ideaal!
Anoniem, 20-07-2018
Makkelijk, snel en anoniem. Ideaal!
Anoniem, 20-07-2018
Anoniem, 20-07-2018
Gisteren de test afgenomen en nu al resultaat. Fijn zo voor het weekend. Bedankt.
Anoniem, 20-07-2018
Anoniem, 20-07-2018
Zeer professionele site, goede informatie en snel de uitslag.
Anoniem, 20-07-2018
Late reactie, oudewerste interface. xxx loopt mijlen voor! jammer, uitslag wel goed!
Reactie Soapoli-online

Beste Anoniem

Kun je ons aangeven wat je een late reactie vond? Op de mails reageren wij vrijwel direct en alle uitslagen die vandaag verstrekt zijn, zijn afnames die deze week op dinsdag, woensdag of gisteren afgenomen zijn en opgestuurd naar ons lab.
Wij staan altijd open voor verbetering dus wij horen graag van u via de mail.

Prettig weekend Groet Marlous

Anoniem, 20-07-2018
Snel en betrouwbaar
Anoniem, 20-07-2018
Hele goede dienst. Duidelijke instructies, en snel en betrouwbaar uitslag
A., 20-07-2018
Het zelf bloed afnemen vond ik bijzonder ingewikkeld. In je eentje is dit in mijn ogen bijna niet te doen zonder er een bende van te maken. Meer ontsmettende doekjes bijleveren is een tip. De vaginale test was daarentegen erg makkelijk.

Zéér gunstige prijs in vergelijking met naar de huisarts gaan en zéér snel de uitslag. 2 werkdagen!!

Al met al erg tevreden en kan het iedereen aanraden.
Reactie Soapoli-online

Beste

Dank je wel voor je beoordeling. Bloedprikken is iets waar je even de tijd voor moet nemen. Een keukenrol- of wc papiertje kan het geprikte gaatje wat groter maken. Meer tips nodig mail of bel ons.

Groet Marlous

Ann, 20-07-2018
Anoniem, 20-07-2018
1 - 200 van 5584 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.