Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 6009 regels

Anoniem, 20-10-2018
Uitleg van de doe het zelf test is duidelijk en makkelijk. Wordt discreet verstuurd en de uitslag zeggen ze binnen 3 werkdagen te geven maar de uitslag is er vaak binnen 1 werkdag. Echt top!
Anoniem, 20-10-2018
Goede service, snelle uitslag en zeer gebruikersvriendelijk !
Martina, 20-10-2018
De beste online, snel makkelijk en betrouwbaar. Ook de prijzen zijn goed.
Raymond, 19-10-2018
Heel erg tevreden. Ik ben zeer kundig geholpen door een een erg vriendelijke dame. En de volgende dag had ik de uitslag ook al van een hiv test.
Anne, 19-10-2018
Ik vond het vreemd dat er vloeistof in de buis zat, dat vond ik niet duidelijk terug in de handleiding. Verder alles supersnel geleverd en snelle uitslag. Zeker een groot compliment.
Anoniem, 19-10-2018
Makkelijk en anoniem te achterhalen welke tests raadzaam zijn en om te bestellen. Zeer duidelijke uitleg waardoor testen geen probleem geeft. Na opsturen zeer snel en duidelijke uitslag.
Anoniem, 19-10-2018
Anoniem, 19-10-2018
Anoniem, 19-10-2018
Snel en duidelijk.
Anoniem, 19-10-2018
(Erg) tevreden.Foutje bij de bezorging althans de info over de openingstijden al lag de fout bij Post./nl waar dit niet aangepast was.
Fijn dat bijna alle vragen binnen een dag beantwoord werden.
Het zou goed zijn er in de info op te wijzen dat de bloedafname niet perse zo gepiept is van prikken opvangen en klaar. Dat het persen kan zijn en moeite en tijd kost en een knoeiboel kan worden.
Anoniem, 19-10-2018
Anoniem, 19-10-2018
Gister een test gekocht, vandaag al de uitslag. Super fijn! Neemt toch een hele hoop onzekerheden weg.
Anoniem, 18-10-2018
Snel en betrouwbaar
Anoniem, 18-10-2018
Het is anoniem, je krijgt snel antwoord op je vragen als je mailt en je krijgt snel de uitslag. Test is verder simpel uitgelegd.
Willem, 18-10-2018
Anoniem, 18-10-2018
Geweldige service , snelle levering van de test(en), duidelijke uitleg hoe je het moet afnemen. Binnen 3 werkdagen de uitslag.
Anoniem, 18-10-2018
Snel en duidelijk!
Anoniem, 18-10-2018
Duidelijk en snel en top service
Anoniem, 18-10-2018
snel, effectief en duidelijk
Anoniem, 18-10-2018
Anoniem, 18-10-2018
Snelle uitslag en precies dezelfde test als bij de huisarts
Anoniem, 18-10-2018
Zeer prettige site en in Den Haag pakket 24/7 op te halen bij automaat wat zeer comfortabel is.
Per mail goed bereikbaar.
Verbeterpunt: mijn uitslag had ik niet ontvangen. Hierover zelf een mail gestuurd en alsnog de uitslag gekregen.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. We nemen je verbeterpunt absoluut mee.

groet, Klazien

Anoniem, 18-10-2018
Prima service, heldere uitslag. Als er echter een weekend tussen zit kan de uitslag na het insturen wel bijna een week duren. Geen probleem, maar wel handig om dat tevoren te weten. Na bellen werd dat overigens direct goed uitgelegd.
Anoniem, 18-10-2018
Snelle en duidelijke reactie op vragen, snel resultaat binnen
Anoniem, 17-10-2018
Snelle en duidelijke reactie op vragen, snel resultaat binnen
Anoniem, 17-10-2018
Erg tevreden over de snelle reacties nadat ik wat nerveus werd.
Testen zijn helder en heel prima zelf te doen. Wel prijzig, maar goed gezondheid is meer waard!
An, 17-10-2018
Snelle, dicrete en betrouwbare manier van testen!
Anoniem, 17-10-2018
Snel, makkelijk en discreet.
Anoniem, 17-10-2018
Makkelijk om (anoniem) te testen. Uitslagen snel binnen. Laagdrempelig. Gewoon snel en fijn.
Anoniem, 17-10-2018
Snel en duidelijke instructies
Anoniem, 17-10-2018
Goed en best snel.
Anoniem, 17-10-2018
Snelheid is zeer goed en ook het telefonische contactmoment was zeer prettig en vriendelijk. Een uitkomst voor mensen die weten waar ze op moeten testen maar weinig zin hebben in face2face contact.
Dani, 17-10-2018
Gewoon perfect....
Stefan, 17-10-2018
Discrete en snelle service
Anoniem, 17-10-2018
Ik dacht zeker te zijn dat ik een soa had, dus heb ik een test gedaan. Uit de test kwam het resultaat dat ik geen soa heb. Super fijn natuurlijk, maar ik twijfel nog steeds of ik echt niks heb.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

We nemen contact met je op om je verder te helpen.

groet, Klazien

Anoniem, 17-10-2018
Anoniem, makkelijk, duidelijk en snel resultaat.
Anoniem, 17-10-2018
Anoniem, 16-10-2018
Snel, makkelijk en geen gedoe. Aanrader!
Anoniem, 16-10-2018
Anoniem, 16-10-2018
Ik heb vooral de tussentijdse heldere en snelle informatie heel erg gewaardeerd. Super klantvriendelijk. Begreep alleen niet dat de test donderdagochtend was opgestuurd en pas maandag in het lab was aangekomen.
Reactie Soapoli-online

Beste Henk

PostNL heeft er inderdaad iets langer over gedaan dan gebruikelijk. Normaal zou het vrijdag of zaterdag moeten binnen komen.
Fijn terug te horen dat je tevreden bent om met onze dienstverlening.

Groet Marlous

Henk, 16-10-2018
Zeer discreet en snel voor een schappelijke prijs
Ron, 15-10-2018
Duidelijk, discreet en heel snel uitslag (eerder dan de 3 werkdagen die zijn aangegeven)
Anoniem, 15-10-2018
Snelle bezorging. Uitslag zeer vlot. Discreet!
C, 15-10-2018
Anoniem, 14-10-2018
Snelle ontvangst van de bestelling. Duidelijke instructies. Heel tevreden.
Anoniem, 13-10-2018
Zeer tevreden! Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en goede service, snelle levering, zeer duidelijke uitleg bij de testen, uitslag snel bekend. Uitslag wordt ook helder uitgelegd.

Uitslag kwam in twee delen binnen. Fijn om zsm de uitslag te ontvangen. Werd er wel enigszins onzeker door dat de andere tests nog niet compleet waren. Gedachte: zou dat betekenen dat die positief lijken te zijn en nog wat langer op kweek moeten staan? Bleek gelukkig niet zo te zijn, maar misschien nog een tip om hier iets over bij de FAQs op te nemen.

Heel fijn dat jullie SOA testen zo aanbieden. Ga zo door!
Reactie Soapoli-online

Dank voor je mooie beoordeling en goede feedback. We hebben er meteen een FAQ item van gemaakt.

Hartelijke groet, Klazien

Anoniem, 13-10-2018
Professioneel, discreet, snelle bezorging en snelle uitslag. Duidelijke instructies. Uiteraard moet je er wel even de tijd voor nemen en zorgvuldig te werk gaan, maar het is prima thuis te doen.
Anoniem, 13-10-2018
Erg goed en betrouwbaar..!
Anoniem, 13-10-2018
Snelle uitslag.
Anoniem, 12-10-2018
Goed, betrouwbaar en snel.
Anoniem, 12-10-2018
Goede klantenservice.
Anoniem, 12-10-2018
Duidelijke instructie en snelle uitslag na aankomst van afgenomen test in lab. Zeer tevreden.
Frederic, 11-10-2018
Test lag snel in de bus, en ook de uitslag was na 2 dagen al binnen.
Gebeld en gevraagd hoe nu verder, en kreeg duidelijke uitleg en hulp.
S, 11-10-2018
Anoniem, 11-10-2018
Makkelijk snel en anoniem. Wel duur
Anoniem, 11-10-2018
Anoniem, 11-10-2018
Duidelijk en snel
Anoniem, 11-10-2018
goede persoonlijke service, discreet thuis bezorgd, duidelijke instructies en snelle uitslag. perfect
Anoniem, 11-10-2018
Anoniem, 11-10-2018
Anoniem, 11-10-2018
Anoniem, 11-10-2018
Het werkt snel, soepel, en de meegeleverde uitleg is redelijk duidelijk. Toch zou de handleiding grafisch duidelijker kunnen, en er kan wat verwarring ontstaan over in welke envelop je het formulier moet stoppen. Het wordt 'de blauwe enveloppe' genoemd, terwijl dit een zwart-witte enveloppe is.

Aangezien de zorgverzekering een soatest toch niet vergoedt (eigen risico), is dit een goed alternatief voor naar een huisarts gaan.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je feedback, de vernieuwde versie van onze handleiding hopen we heel binnenkort in gebruik te kunnen nemen waardoor het afnemen nog duidelijker wordt.

Hartelijke groet, Klazien

Anoniem, 11-10-2018
Anoniem, 10-10-2018
Anoniem, 10-10-2018
Duidelijk assortiment, tests zijn makkelijk af te nemen en de uitslag krijg je al snel per email.
Anoniem, 10-10-2018
De handleiding was iets verwarrend
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Graag horen we welk deel je niet goed kon volgen om dit te verbeteren, mailen mag via info@soapoli-online.nl.

Hartelijke groet, Klazien

Anoniem, 10-10-2018
Erg klantvriendelijk
Anoniem, 10-10-2018
Het liefste had ik de GGD weer terug. Dan wordt alles gecontroleerd zonder kosten. Hoewel ik best wil betalen. Nu koos ik niet voor syfilis test vanwege gedoe met bloedprikken.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je beoordeling. Wij kunnen altijd met je meedenken als het gaat om bloedafname, neem gerust contact op met onze klantenservice. Via ons kan je ook gebruik maken van een prikpunt of langs komen op ons spreekuur.

groet, Klazien

Monique, 10-10-2018
Heel fijn, zo’n snelle uitslag!
Anoniem, 10-10-2018
Anoniem, 10-10-2018
Anoniem, 10-10-2018
Snelle test geleverd met daarin deskundig advies.
Anoniem, 10-10-2018
Anoniem, 10-10-2018
Anoniem, 10-10-2018
Ik ben tevreden over SOApoli-online, maar door een storing ontving ik de uitslag niet binnen de gestelde termijn en moest ik later bellen daarvoor. Uiteindelijk is deze nogmaals verstuurd, dus dat is goedgekomen.
Anoniem, 10-10-2018
goede service
Anoniem, 10-10-2018
snelle beoordeling
Anoniem, 10-10-2018
Snel, anoniem en netjes geregeld
Anoniem, 09-10-2018
Anoniem, 09-10-2018
Anoniem, 09-10-2018
Super snel de uitslag, goed te bereiken. Erg professioneel allemaal.
Anoniem, 09-10-2018
Had een test thuisgestuurd gekregen die niet bleek te werken. Na contact met de klantenservice werd gezegd dat ze contact op zouden nemen met de fabrikant. Dit vond ik in eerste instantie al raar, want je doet zaken met een webshop en niet met een fabrikant. Uit service kon er een nieuwe test worden opgestuurd, maar dan wel tegen betaling van de verzendkosten. Dat vond ik nogal vreemd, immers, je gaat in principe terug naar een winkel met een product dat niet blijkt te werken. M.i. heb je dan recht op een vervangend product. Uiteindelijk toch maar de verzendkosten overgemaakt, want je koopt niet voor niks een dergelijke test online. Je wilt z.s.m. zekerheid.

Pas na een hele dag aan mailverkeer over en weer dan toch eindelijk het excuses en het voorstel om de verzendkosten terug te storten. Nu maar hopen dat de test deze keer wel werkt.
Reactie Soapoli-online

Beste

We hebben elkaar vandaag via de mail gesproken. Er is direct contact met je opgenomen na je melding en je eerste reactie via deze beoordelingenpagina.
Ik heb je melding van de INSTI test bij de fabrikant neergelegd. Die kon in deze situatie niets betekenen. We hebben je daarom een gratis test aangeboden zodat je je opnieuw kunt laten testen. De bijdrage in de verzendkosten bleek achteraf niet terecht dat hebben we direct teruggestort naar je. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben als je de tweede INSTI test afneemt, bel of mail ons gerust.

Groet Marlous

Anoniem, 09-10-2018
Anoniem, 09-10-2018
Goede service.
Anoniem, 09-10-2018
Anoniem, 09-10-2018
Wauw gisteren mijn bloedtest opgestuurd, vandaag al de uitslag. Bedankt!
Anoniem, 09-10-2018
Zeer tevreden
Anoniem, 09-10-2018
Anoniem, 09-10-2018
Test werkte niet. Er kon een nieuwe test opgestuurd worden, maar wel tegen betaling van de verzendkosten.
Waardeloze service.
Reactie Soapoli-online

Beste

We hebben elkaar vanmorgen via de mail gesproken. Ik heb je melding van de INSTI test bij de fabrikant neergelegd. Die kon in deze situatie niets betekenen. We hebben je daarom een gratis test aangeboden zodat je je opnieuw kunt laten testen. De bijdrage in de verzendkosten bleek achteraf niet terecht dat hebben we teruggestort naar je. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben, bel of mail ons gerust.

Groet Marlous

Anoniem, 09-10-2018
Mogelijkheid te bellen met de verpleegkundigen, betrokken advies
Anoniem, 09-10-2018
Anoniem, 09-10-2018
Anoniem, 09-10-2018
Snel, effectief en discreet. Uitstekend service !
Hugues, 09-10-2018
Anoniem, 09-10-2018
Snel, anoniem en goede instructie
Anoniem, 09-10-2018
Anoniem, 08-10-2018
Test kwam snel binnen, duidelijke uitleg over het proces en binnen de genoemde tijd reactie!
Anoniem, 08-10-2018
Uitstekende service met snelle uitslag, waardaar ik ook snel wist waar ik aan toe was. Gelukkig niets onder de leden... een enorme opluchting. Ik ben blij dat ik op deze wijze anoniem een test heb kunnen doen.
Jo, 08-10-2018
Anoniem, 08-10-2018
Goede duidelijke instructies en snelle resultaten!
Anoniem, 08-10-2018
Anoniem, 08-10-2018
Anoniem, 07-10-2018
Anoniem, 06-10-2018
Anoniem, 06-10-2018
Anoniem, 05-10-2018
De site werkt makkelijk en is duidelijk. Post is discreet bezorgd. Zelf afnemen is makkelijk en goed uitgelegd. Uitslag is snel bekend
Anoniem, 05-10-2018
Zelf iets verkeerd ingevuld maar dankzij Marlous toch al m'n uitslagen voor het weekend! Binnen 3 dagen. Goed zelf te doen en heerlijk als je weet dat alles goed is.
Anoniem, 05-10-2018
Nette aflevering, discretie en afhandeling.
Anoniem, 05-10-2018
Anoniem, 05-10-2018
Snelle correcte service bereikbaar voor vragen
Anoniem, 05-10-2018
De tests zijn sneller en goedkoper dan bij de huisarts. Pakje past door de brievenbus en is onherkenbaar. Aanwijzingen voor gebruik waren duidelijk. Thuis bloedprikken viel wel mee. De reactietijd op vragen per mail was megakort, binnen een paar minuten al antwoord. Super!
Anoniem, 05-10-2018
Is niet duidelijk of je het aanwezige water in het monsterbuisje eerst moet weggooien of er in laten.
Overige instrucies zijn duidelijk.
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank je wel voor de feedback. In de instructie staat 'laat de vloeistof in het buisje zitten'. Mogelijk overheen gelezen?! Mocht je een suggestie hebben hoe dit duidelijker te maken dan horen wij dat graag.

Groet Marlous

Anoniem, 05-10-2018
Super discreet, en super snel.
Mocht het ooit nog een keer nodig zijn, al verwacht ik het niet want heb er van geleerd zal ik dit zeker weer doen via de soapoli online!
Ms, 04-10-2018
Erg snelle levering in uitslag
Marloes, 04-10-2018
Anoniem, 04-10-2018
Discreet snel en behulpzaam
Anoniem, 04-10-2018
Anoniem, 04-10-2018
Anoniem, 03-10-2018
Anoniem, 03-10-2018
Uitstekende service! Klein puntje: misschien een idee om een bevestigingsmail te sturen wanneer het pakketje bij het laboratorium is gearriveerd? Ik merkte dat ik mij telkens afvroeg of het pakketje (goed) aangekomen was.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je mooie beoordeling. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van ons product en nemen je feedback/innovatie hierin mee.

groet, klazien

Anoniem, 03-10-2018
Kim, 03-10-2018
Anoniem, 03-10-2018
Erg tevreden, makkelijk en snel!
Anoniem, 03-10-2018
Makkelijk om zo thuis een test af te nemen. Erg gebruiksvriendelijk en snelle uitslag.
Anoniem, 02-10-2018
Erg klantvriendelijk en behulpzaam.
Anoniem, 02-10-2018
Anoniem, 02-10-2018
Heel fijn dat het mogelijk is om anoniem een test te doen. De uitslag is snel. De medewerkster van de Rietgrachtkliniek is erg vriendelijk. Goede service!
Anoniem, 01-10-2018
Anoniem, 01-10-2018
Mata, 01-10-2018
Anoniem, 01-10-2018
Reageren snel, telefonisch goed bereikbaar, uitslag binnen twee dagen.
Popke, 01-10-2018
Anoniem, 30-09-2018
Anoniem, 30-09-2018
Anoniem, 30-09-2018
Goede en snelle service, had zelf te weinig bloed afgenomen voor meerdere testen, toch nog de service gekregen om tegen een geringe vergoeding de test als nog uit te voeren.
Anoniem, 28-09-2018
Goede service en alle stappen worden duidelijk uitgelegd. Ik had een positieve uitslag en ik kreeg gelijk een uitgebreid advies voor vervolgstappen erbij, super! Ook fijn dat er zoveel informatie over de SOA’s te vinden valt op de site en dat alles in principe anoniem kan worden gedaan.
Anoniem, 28-09-2018
Goed geregeld allemaal + (soort van) anoniem.
Gebruiksaanwijzing vond ik wat onoverzichtelijk.
Anoniem, 28-09-2018
Op dinsdag verzonden, op woensdag de uitslag. Duidelijke website!
Anoniem, 28-09-2018
Super makkelijk in gebruik! In de handleiding staat duidelijk beschreven hoe je de test af moet nemen. Snelle service waardoor je niet lang in onzekerheid hoeft te zitten!
Wendy, 28-09-2018
Snel, discreet en betrouwbaar
Anoniem, 28-09-2018
Ik had wat moeite met alle zakjes en stickers, maar als je het op je gemak doet..................
Zo was ik vergeten de begeleidende brief erbij te doen! Moest ik alles weer open maken. Waarschuwing als "controleer alles voor dichtplakken" zou mooi zijn :)
Wat ik moest omcirkelen op 1 van de stickers was me onduidelijk
Reactie Soapoli-online

Beste klant

dank je wel voor je reactie. Goed lezen en de stappen opvolgen is inderdaad erg belangrijk. Mocht er iets anders lopen of er zijn vragen over dan kan er altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Goed weekend Marlous

Anoniem, 28-09-2018
Anoniem, 28-09-2018
Snelle en discrete service!
Mandy , 28-09-2018
Fijn om thuis te kunnen doen, snel uitslag.
Anoniem, 28-09-2018
Fijn om thuis te kunnen doen, snel uitslag.
Anoniem, 28-09-2018
Anoniem, 28-09-2018
Ik heb al meerdere malen getest via jullie (oké dat zegt iets over mij). De manier van bestellen, de anonimiteit en de snelheid is perfect. Het wondje van de vingerprik is nog niet weg of ik heb de uitslag al. En eerlijk, jullie zijn goedkoper dan de huisarts. Thanks
Anoniem, 28-09-2018
Snel
Anoniem, 27-09-2018
Snelle discrete betrouwbare service!
Anoniem, 27-09-2018
Gemakkelijk, snel en betrouwbaar
Krijn , 27-09-2018
van bestelling tot uitslag duurde precies 5 werkdagen. Ik doe dit soort zelftestjes wel eens na onveilige sex zonder dat ik symptomen heb. Better safe than sorry.
Roberto, 27-09-2018
Anoniem, 27-09-2018
Goede instructies voor zelfafname en snelle afhandeling
Anoniem, 27-09-2018
Snelle levering (en antwoord). Alles heel duidelijk uitgelegd. Misschien nog tips wanneer je de test het beste uit kunt voeren (of eventuele klachten wat je kunt krijgen na de test. Bloed aan de wattenstaaf ed.)
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Hartelijk dank voor je reactie. Bij vragen voor of na de afname is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij voorzien je graag van een kundig advies.

Hartelijke groet, Klazien

Anoniem, 27-09-2018
Zeer snelle en heldere reactie
Anoniem, 26-09-2018
Snel, betrouwbaar, anoniem, duidelijk
Anoniem, 26-09-2018
Zeer compleet, duidelijk en snelle service.

Een punt was onduidelijk, ik wist niet waar ik sticker 4 moest plakken (wellicht heb ik het over het hoofd gezien, maar kon het niet vinden).
Reactie Soapoli-online

Beste klant,

Dank voor je bericht. Mocht er iets niet duidelijk zijn dan kan er altijd contact wordt opgenomen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Hartelijke groet, Klazien

Anoniem, 26-09-2018
Anoniem, 26-09-2018
Klantvriendelijk, anoniem, duidelijk en supersnel!
Anoniem, 26-09-2018
Snelle en goede service
Anoniem, 25-09-2018
Duidelijke informatie voorziening. Snelle afhandeling.
Anoniem, 25-09-2018
Anoniem, 25-09-2018
Snelle uitslag, hele vriendelijke medewerkers die je te woord kunnen staan. Zelf zou ik nooit meer een doe-het-zelf bloedtest afnemen, dit lukte mij niet goed, maar de service en hulp van soapoli was uitstekend.
Anoniem, 25-09-2018
Discreet, snel, zonder gedoe (bijvoorbeeld gesprek met de huisarts voordat de test gedaan mag worden)
Clea, 25-09-2018
Snel en zeer duidelijk. Wanneer ik een vraag stelde kreeg ik vlug en duidelijk een antwoord.
Anoniem, 25-09-2018
Vooral de snelle afhandeling is erg prettig.
Anoniem, 25-09-2018
Anoniem, 25-09-2018
Website geeft duidelijke en goede informatie. Makkelijk om de 'juiste' testen te bestellen en ook daarbij zit uitgebreide uitleg en is alles netjes verpakt. Het bloedprikken vond ik lastig maar de tip om de duimtop te gebruiken was goed, binnen no time had ik voldoende bloed in het buisje weten te krijgen. Heel fijn dat deze service er is!
Anoniem, 25-09-2018
Duidelijke beschrijving en alles wat je nodig hebt, hele snelle uitslag ook, fijn!
Anoniem, 24-09-2018
Super goede service
Anoniem, 24-09-2018
Snel en duidelijke antwoorden!
Anoniem, 24-09-2018
alles was prima. Snelle uitslagen en accurate hulp bij vragen, echter de prikkers voor de bloed test zijn niet goed genoeg voor zelftesten.
Reactie Soapoli-online

Beste anoniem

Deze prikkers zijn de beste die er verkrijgbaar zijn om zelf te prikken. Hij maakt het grootste gaatje. Belangrijk is dat de vinger stevig tegen een harde ondergrond geplaatst word en dat je stevig prikt. Bij vragen kan er altijd contact opgenomen worden met ons middels mail of bel ons.

Hartelijke groet
Marlous

Anoniem, 24-09-2018
Makkelijk en snel weet je waar je aantoe bent.
Robert, 24-09-2018
Goeie en persoonlijke service. Fijn om de test zelf thuis te doen.
Popke, 24-09-2018
Snel, betrouwbaar, discreet
Anoniem, 24-09-2018
Discreet en snel!
Anoniem, 23-09-2018
Super makkelijk, vlot en anoniem
Anoniem, 23-09-2018
Super snel!
Anoniem, 22-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Betrouwbaar, snel en super fijn om voor alle vragen terecht te kunnen en snel een reactie terug te krijgen.
Anoniem, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Top! Snelle levering en uitslag!
Anoniem, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Alles verloopt soepel / snel, qua documentatie kan het mi iets duidelijker / eenduidiger. Maar dan mag de pret niet drukken :)
Dimitri, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Super snelle service en goede communicatie
Anoniem, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
De anonimiteit, snelheid en bestelgemak is erg prettig. Het enige wat nog zou kunnen verbeteren is dat de kleur van de retourenvelop (zwart) niet klopt met de kleur in de handleiding (blauw). Daarnaast zijn de stickers voor op de urine- en bloedbuisjes veel te groot. Ik heb voor de urinebuis de sticker er verticaal op moeten plakken over de dop heen, anders was hij niet meer helemaal leesbaar. Voor het bloedbuisje heb ik de sticker halverwege af moeten scheuren, omdat hij anders de tekst zou bedekken. Maar goed, dit zijn mijn enige opmerkingen, dus de conclusie is nog steeds dat jullie een zeer prettige dienst en dienstverlening hebben. Dank!
Simon, 21-09-2018
Snel, duidelijk. Het pakket was erg duidelijk. Snelle reactie op vragen.
Anoniem, 21-09-2018
Snelle en discrete levering. Test is goed en eenvouding zelf af te nemen en te versturen. Uitslag volgt eveneens binnen enkele dagen en wordt duidelijk weergeven. Vriendelijke open toegankelijkheid
Anoniem, 21-09-2018
Anoniem, 21-09-2018
Duidelijk en snel
Scott, 20-09-2018
Super snelle actie indien ik als client niet voldoende bloed inlever, en alsnog binnen 2 werkdagen nieuwe test uitslag. Ik ben heel blij en tevreden.
Anoniem, 20-09-2018
Anoniem, 20-09-2018
1 - 200 van 6009 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.