Binnengekomen beoordelingen worden door een medewerker van Soapoli gecontroleerd  en wanneer ze kloppen gepubliceerd. Dit geldt voor zowel positieve als eventuele negatieve beoordelingen. Beoordelaars van onze dienstverlening krijgen voor hun beoordeling geen beloning anders dan onze dankbaarheid. 

Soapoli-online is beoordeeld met een 9,5 / 10 (9944 beoordelingen)

Snelle levering en snel resultaat
Anoniem, 03-07-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie
Weer uitstekend! Ik maak graag gebruik van SOApoli Online. De bestelde test is de dag na het bestellen al in huis, en de uitslag is ook heel snel bekend. De instructies van de test zijn helder en uit het verleden weet ik dat bij onduidelijkheid of een foutje het heel makkelijk is om even te mailen met een vraag of opmerking; je krijgt snel een reactie van de medewerkers van de poli, heel prettig.
N., 01-07-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie
Anoniem, 01-07-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie
Anoniem, 30-06-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie
prima service , werkt makkelijk
Anoniem, 29-06-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie
hele snelle reactie en goede bruikbare hulp!! hartelijk dank
Anoniem, 28-06-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie
Goeie service, snel resultaat, alleen veel te duur. Dit is echt niet 2x per jaar te betalen als je minimum loon verdient.
A, 28-06-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie. Fijn te horen dat je tevreden bent met onze service en snelheid. Je kunt je huisarts vragen te verwijzen zodat je je factuur in kunt dienen bij je zorgverzekering.

Groet Marlous
Anoniem, 28-06-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie
een goede test, had m,n laatste test voor corronna, GGD te druk, wilde me toch weer eens laten testen, je weet het nooit zeker, uitslag snel bekend, alles was goed bij mij, blij dat het ook op deze manier kan.
Henk, 27-06-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie
Effectief, anoniem en snel!
Anoniem, 25-06-2022
Reactie Soapoli-Online Bedankt voor je reactie