Uw mening is belangrijk!

Hoe beoordelen de klanten van Soapoli-online onze producten en diensten.


1 - 200 van 7364 regels

Anoniem, 17-06-2019
Anoniem, 15-06-2019
Anoniem, 14-06-2019
Super snel, en goede service. Binnen 2 dagen de uitslag.
Anoniem, 14-06-2019
Perfect geregeld en heel erg discreet.
Anoniem, 13-06-2019
Anoniem, 13-06-2019
Snel duidelijkheid. Ben weer gerustgesteld. Dank jullie wel!
Anoniem, 13-06-2019
Super snel, dank u!
Anoniem, 13-06-2019
Anoniem, 13-06-2019
Snel en duidelijk!
Anoniem, 12-06-2019
Super snel en lekker anoniem, Zondag op de post gedaan en vandaag al de uitslag. Zo hoef je niet lang in de rats te zitten. Ik kan het iedereen aanraden!
Ronald, 12-06-2019
Anoniem, 11-06-2019
Nvt
Anoniem, 11-06-2019
Anoniem, 11-06-2019
Anoniem, 11-06-2019
Anoniem, 11-06-2019
Anoniem, 08-06-2019
Zeer tevreden. Ziet er allemaal netjes uit en professioneel.
Anoniem, 07-06-2019
Snel, discreet, betrouwbaar.
Bloedtest is erg moeilijk af te nemen dmv vingerprik.
Anoniem, 07-06-2019
Anoniem, 06-06-2019
Super snelle en duidelijke service!
Anoniem, 05-06-2019
Anoniem, 05-06-2019
Zou fijn zijn als de emails met een meer discreet onderwerp/afzender verzonden worden. Verder makkelijk proces. Voorraad in de apotheek (Rotterdam West Blaak) was helaas erg beperkt, en de prijs enigszins aan de hoge kant, vooral voor de test op een enkele aandoening.
Anoniem, 31-05-2019
Snel bezorgd, duidelijke instructies, snel de uitslag.
Anoniem, 30-05-2019
Omdat ik onzeker bleef heb ik hier voor de tweede keer een HIV test gedaan. Ik was zó bang, maar dit bleek gelukkig niet nodig geweest te zijn. Ik heb gelukkig een goede uitslag mogen ontvangen. Testen bij Soapoli-online is aan te bevelen omdat ze vakkundig, betrouwbaar en zeer behulpzaam zijn. Ondanks dat het een online dienstverlening is, voelt het alsof het team van dichtbij meeleeft en meedenkt. Ze zijn zeer betrokken, behulpzaam en vriendelijk. Vanaf nu doe ik alles veilig en kom ik niet weer terug voor een test, maar iedereen die wel een test wil doen en net als ik niet naar de eigen huisarts durft te gaan of wil gaan: ga absoluut naar Soapoli-online voor een betrouwbare en betaalbare test. Vele malen dank aan dit team!
Reactie Soapoli-online

Dank voor je mooie rating!! gelukkig kun je opgelucht adem halen en lekker verder gaan met je leven.

Veel geluk! Groet Klazien en Marlous

Anoniem, 28-05-2019
Snel geleverd. En uitslag was na twee dagen binnen.
Anoniem, 28-05-2019
Snel levering en laboratorium uitslag was in twee dagen binnen. Gelukkig was de uitslag goed.
Anoniem, 28-05-2019
Zeer netjes geholpen en uitslag volgde ook snel.
Anoniem, 26-05-2019
Super snel geregeld en heel snel uitslag. Uitstekend.
Anoniem, 26-05-2019
Anoniem, 26-05-2019
Anoniem, 25-05-2019
Anoniem, 25-05-2019
Duidelijke uitleg en snelle uitslag.
Anoniem, 25-05-2019
Hele snelle en goede service!
Anoniem, 24-05-2019
Snel uitslag dank!
Anoniem, 24-05-2019
Goede snelle test maar jezus wat een hobby knutselpakket , brieven , plakkers, buisjes , enveloppen IKEA is er niks bij, 1 sticker voor het buisje en een voorgeprinte brief moet toch ook wel kunnen ?
Reactie Soapoli-online

Beste klant
Dank voor je beoordeling. We zijn bezig met een ander systeem van het labelen van je afnameset. Dan is 1 sticker plakken voldoende.

PostNL stelt hoge eisen aan het verzenden van lichaamsmateriaal via de post. Het buisje, blister en envelop zijn allemaal nodig voor een veilige en hygiënische verzending van jouw afname.
Mocht je hierover nog vragen hebben mail ons gerust. Groet Marlous

Maarten, 24-05-2019
Anoniem, 24-05-2019
Super fijn, ik heb een poos geleden de test al gekocht maar bewaard.
Instructie duidelijk prima echt fijn dat jullie er zijn.
Anoniem, 24-05-2019
Betrouwbaarheid. Duidelijke instructies in monstername en professioneel samengestelde testkits. Ook de vlotte response via de email en ondersteuning is een pluspunt.
Anoniem, 24-05-2019
Er was gemeld binnen 2a3 dagen na inlevering een uitslag te krijgen, dit bleek echter 2 week na inlevering te zijn
Reactie Soapoli-online

Dank voor je beoordeling, onze excuses voor de vertraging in je uitslag. Hier moet een verklaring voor zijn. Normaal is de uitslag met een 2 werkdagen bekend.
Zou je contact op willen nemen met ons dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen

Hartelijke groet, Klazien Visser

Anoniem, 24-05-2019
Anoniem, 23-05-2019
Anoniem, 23-05-2019
Makkelijk, snel en duidelijk.
E, 23-05-2019
Prettig dat het anoniem was
Anoniem, 23-05-2019
Anoniem, 23-05-2019
Snel en goed, anoniem
Anoniem, 23-05-2019
snel en betrouwbaar
Anoniem, 22-05-2019
Duidelijk, snel en anoniem, super!
Anoniem, 22-05-2019
Ontzettend fijn om anoniem te kunnen testen zonder eerst een gesprek te hoeven voeren. Scheelt ook kosten van een consult want ik wilde enkel wat specifieke testen laten doen.
Anoniem, 22-05-2019
Snelle levering, duidelijk en redelijk geprijsd.
E, 22-05-2019
Doen keurig wat ze beloven
Anoniem, 22-05-2019
Ideaal. Ik heb de test bij de apotheek gekocht. Het uitvoeren van de test was eenvoudig. Duidelijke handleiding. En de uitslag kwam snel.
Anoniem, 22-05-2019
Er zat geen bekertje bij
Reactie Soapoli-online

Beste klant

Dat klopt, in de instructie staat dit ook vermeld dat je voor het opvangen van de urine een schoon glaasje of bakje kunt gebruiken.

Groet Marlous

Anoniem, 22-05-2019
Anoniem, 22-05-2019
Anoniem, 22-05-2019
Anoniem, 22-05-2019
Goede service
Anoniem, 21-05-2019
Anoniem, 21-05-2019
Zeer tevreden. Prettige en professionele organisatie
Anoniem, 21-05-2019
Anoniem, 21-05-2019
Anoniem, 20-05-2019
Betrouwbare, snel en makkelijk....
Paul, 18-05-2019
Anoniem, 18-05-2019
Snel resultaat
Anoniem, 17-05-2019
Snelle discrete verzending. Duidelijke beschrijving. Snel uitslag.
Anoniem, 17-05-2019
Anoniem, 17-05-2019
Snelle levering, duidelijke instructies en ik had binnen 3 dagen de uitslag binnen.
Anoniem, 17-05-2019
Snel! simpel.
Anoniem, 17-05-2019
Snel, duidelijk en eenvoudig
Anoniem, 17-05-2019
Anoniem, 17-05-2019
Helemaal goed en snel
Anoniem, 17-05-2019
Snel, betrouwbaar, gemmakelijk
Anoniem, 17-05-2019
Snelle uitslag, goede service, fijn bedrijf
Anoniem, 17-05-2019
Zeer goede site, betrouwbaar en resultaten waren snel binnen zoals vermeld op de site.
Anoniem, 17-05-2019
Anoniem, 16-05-2019
Anoniem, 16-05-2019
Goede voorlichting, discrete en snelle behandeling
Peggy, 16-05-2019
Anoniem, 16-05-2019
Snel. Makkelijk. Duidelijk. Anoniem.
Anoniem, 16-05-2019
Snelle verzending, snelle verwerking, precies zoals beloofd.
Hans, 16-05-2019
Makkelijk snel en betaalbaar!
Anoniem, 16-05-2019
Extreem snel de test thuis en en snel resultaat! Beter dan via de huisarts of de soapoli!
Rian, 16-05-2019
Alle communicatie verliep soepel en fijn. Alles was heel simpel te volgen, zonder enige onduidelijkheid.
Anoniem, 16-05-2019
Supersnel, makkelijk en professionele service. Aanrader.
Anoniem, 15-05-2019
Kennis en service. Ik ben erg te spreken over SoaPoli-Online!
Joris, 15-05-2019
Anoniem, 15-05-2019
Testen snel binnen en na opsturen ook binnen 1,5 dag het resultaat. Bloedafname was wel wat rommelig om zelf te doen. Niet aan te raden als je niet goed tegen bloed kan.
Anoniem, 15-05-2019
Anoniem, 14-05-2019
Heel fijn dat dit anoniem en op een betrouwbare manier kan. Zeer aan te bevelen mocht je twijfelen over je gezondheid. De instructies zijn helder en zorgvuldig opgesteld en de uitslag komt snel.
A, 14-05-2019
Snel, duidelijk, anoniem
Bart, 14-05-2019
Anoniem, 14-05-2019
Zeer betrouwbaar! Net zoals de ggd of huisarts.
Anoniem, 14-05-2019
Anoniem, 14-05-2019
Anoniem, 13-05-2019
Goede service, erg klantvriendelijk. Snel en duidelijke antwoorden op vragen zowel via telefoon als mail. Zal jullie zeker, indien nodig, aanbevelen bij anderen.
Anoniem, 13-05-2019
snel, efficiënt en helder. Betreft zowel uitslag als de instructies en de toezending.
Anoniem, 13-05-2019
Goede snelle service. Wou alleen dat de prijs wat lager zou zijn. Helaas is bij ggd geen anonimiteit en is vaak kosteloos. Huisarts idem dito. Maar ja dat is eigenlijk meer een probleem dat de zorg in deze tijd meebrengt.
Anoniem, 13-05-2019
Anoniem, 13-05-2019
Snel, betrouwbaar en prettige telefonische uitleg en zeer discreet
Anoniem, 13-05-2019
Anoniem, 13-05-2019
Prima service.
Anoniem, 12-05-2019
super snel ,heel discreet ,goede info ,zeer tevreden
Anoniem, 11-05-2019
Anoniem, 11-05-2019
Anoniem, 11-05-2019
Duidelijke uitleg door Sandra tijdens het consult. Ze weet ,ondanks de stress van de test, je heel goed te informeren. Snelle en betrouwbare uitslag bij Soapoli- online.
Ed, 10-05-2019
Snel, duidelijk, klantvriendelijk
Anoniem, 10-05-2019
Test snel uitgevoerd, aanvragen recept zou makkelijker kunnen met standaard antwoordformulier.
Anoniem, 10-05-2019
Snel, betrouwbaar en zeer discreet!
Anoniem, 10-05-2019
Snel, betrouwbaar en zeer discreet!
Anoniem, 10-05-2019
Anoniem, 10-05-2019
Super snelle uitslag en alles was duidelijk uitgelegd
Anoniem, 10-05-2019
Anoniem, 10-05-2019
Anoniem, 10-05-2019
Super snel de uitslag. En de tekst van de uitslag was ook duidelijk
Anoniem, 10-05-2019
Goed
Anoniem, 10-05-2019
Snel
Professioneel
En discreet
Anoniem, 10-05-2019
Snelle service, goede ondersteuning bij vragen!
Anoniem, 10-05-2019
Anoniem, 10-05-2019
Snelle uitslag, professionele test (aangeraden door mijn huisarts)
Anoniem, 09-05-2019
Supersnel, superduidelijk
Anoniem, 09-05-2019
Anoniem, 09-05-2019
Snelle levering van tests, duidelijke instructie, snelle uitslag en bieden goede hulp wanneer dat nodig is
Anoniem, 09-05-2019
Prettig het anoniem te kunnen afhalen in de Condomerie (hoewel je je daar inmiddels door de toeristen heen moet wurmen) en vooral de snelle uitslag via de mail zodat je snel weet waar je aan toe bent.
Anoniem, 09-05-2019
Prettige wijze van testen, correcte, duidelijke en vlotte uitvoering.
Anoniem, 09-05-2019
Snel en zorgvuldig uitslag (goede vorm van uitslag).
Anoniem, 09-05-2019
Anoniem, 09-05-2019
Klantvriendelijk en discreet behandeld
Jan, 08-05-2019
Erg prettig dit op anonieme basis te kunnen controleren. Prettig materiaal met juiste uitleg en voldoende mogelijkheden om de benodigde info te vinden
Anoniem, 08-05-2019
Test zeer snel geleverd, prima instructie en zeer goed neutraal verpakt. De uitslag kwam na enkele dagen per mail binnen, alles zeer correct.
Zal soapoli-online zeker aanbevelen
Anoniem, 08-05-2019
Anoniem, 08-05-2019
Snelle service, snelle uitslag en vaginaal makkelijk af te nemen. Bloedafname lijkt mij moeilijker en dus nog niet gedaan.
A.S., 08-05-2019
Makkelijk, heel goede Klantenservice en resultaat binnen twee dagen gekregen!
Anoniem, 08-05-2019
Goed service, vlotte verzending en afhandeling, bij een vraag, vriendelijke en duidelijke uitleg. Erg tevreden
Anoniem, 07-05-2019
Snelle afhandeling, de uitslag van een gedeelte van de test was de andere dag al binnen
Anoniem, 07-05-2019
Erg prettige dienst.
Vooral de discrete afhaal bij apotheek in den haag prins hendrikplein is erg fijn.
Klein puntje voor mogelijke verbetering. De handleiding komt een beetje rommelig over.
Anoniem, 07-05-2019
Anoniem, 07-05-2019
Duidelijke uitleg over wat de bedoeling is en heel snel de uitslag ontvangen.
Anoniem, 07-05-2019
Toegankelijk en vriendelijk en duidelijk
Anoniem, 07-05-2019
Snelle, vriendelijke en deskundige service!
Anoniem, 07-05-2019
gemakkeijk, duidelijk en snel. heldere uitslag en discreet
Anoniem, 07-05-2019
Anoniem, 07-05-2019
Duidelijk en prima service en informatie, zowel telefonisch als per mail.
Anoniem, 07-05-2019
Snelle verzending van test pakket!! En snelle uitslag van soa test!!
Emsy, 06-05-2019
Anoniem, 06-05-2019
Anoniem, 06-05-2019
Snel, anoniem, professioneel!!! Top!!!
Anoniem, 06-05-2019
Duurde wel lang bijna 2 weken voor de rest goed
Reactie Soapoli-online

Beste

2 weken is inderdaad wel heel erg lang, normaal is het 2 a 3 dagen. Zou je ons aub willen mailen dan kan ik meekijken waar dat aan lag.

Groet Marlous

Anoniem, 06-05-2019
Anoniem, 05-05-2019
Snel en duidelijk. Aanrader!
Anoniem, 05-05-2019
Snelle uitslag!
Duidelijke uitleg!
Goede telefonische support, ik wilde even zeker weten of het normaal was dar.mijn bloed niet meer vloeibaar was in het buisje, toch maar even gebeld!
Anoniem, 04-05-2019
Duidelijke voorlichting beschikbaar; de instructies zijn ook duidelijk; de test en de resultaten worden snel toegezonden.
Anoniem, 04-05-2019
Snel en eenvoudig
Anoniem, 03-05-2019
Super snelle levering en snel de uitslag binnen! Enorm tevreden
Anoniem, 03-05-2019
Snelle uitslag/ goed mailcontct
Bas, 03-05-2019
Snel, professioneel, discreet
Anoniem, 03-05-2019
Website met goed advies over de tests die worden aangeraden te doen, snelle discrete verzending, goede instructie voor afname van de tests, zeer snelle uitslag. Kortom, ik begrijp waarom GGD en SOAAIDS Nederland soapoli-online aanraden.
Reactie Soapoli-online

Dank voor je rating en je compliment!

Groet Marlous

Anoniem, 03-05-2019
Snelle ontvangst van de test, en snelle uitslag. Makkelijke handleiding. Erg tevreden.
Anoniem, 03-05-2019
Super snel en goede duidelijke handleiding. Had 1 dag na op sturen al een mail met uitslag!
Anoniem, 03-05-2019
Duidelijk en snel.
Anoniem, 03-05-2019
De mail betreffende de uitslag is helder en duidelijk. Immers, als een test positief aangeeft dan is het antwoord voor degene die zich heeft laten testen negatief.
Anoniem, 03-05-2019
Zeer snelle afwerking.
Ook via de mail binnen enkele minuten een reactie terug.
Heel fijn dat het anoniem via deze weg mogelijk is.
Ik had wat struggles met de zelftest maar het is echt goed te doen verder voor de amateur zeg maar.

Ik zeg ga zo door door dames!
Anoniem, 03-05-2019
Anoniem, 02-05-2019
Anoniem, 02-05-2019
Ze kunnen je op een discrete en zeer snelle manier je van je onzekerheid afhelpen. Bij mij was het goed en dat geeft na dat knagende gevoel een heleboel rust!! Zo fijn dat het i deze manier kan!
Anoniem, 02-05-2019
Snel, duidelijk
Anoniem, 02-05-2019
Hele goede service! De dag nadat ik besteld had, kwam het pakket al binnen. Diezelfde dag direct getest en de enveloppen retour gestuurd. Binnen twee dagen alle uitslagen binnen!!! Tussentijds had ik vragen en die vragen werden heel snel en goed beantwoord!
Anoniem, 02-05-2019
Bijzonder snelle service!
Anoniem, 02-05-2019
Snel, anonym, makkelijk
Anoniem, 02-05-2019
Anoniem, 01-05-2019
Anoniem, 01-05-2019
Snel en eenvoudig
Anoniem, 01-05-2019
Anoniem, 01-05-2019
Anoniem, 01-05-2019
Bloedafname is niet zo eenvoudig als je bloed simpelweg snel stolt. Ondanks vinger in warm badje, masseren. Verder alles wel duidelijk uitgelegd en heel snel de uitslag. Netjes.
Reactie Soapoli-online

Beste Klant,

Dank voor je reactie. Fijn om te horen dat ondanks de snelle stolling de test wel kon worden uitgevoerd.

Hartelijke groet,
Klazien Visser

Red, 30-04-2019
Anoniem, 30-04-2019
Snel analyse resultaat - dag na verzenden al. Goede response via e-mail op vragen.
Anoniem, 30-04-2019
Anoniem, 30-04-2019
Snel, discreet en duidelijk
Anna, 30-04-2019
Anoniem, 30-04-2019
Goede omschrijving en instructie test.
Zeer snelle uitslag.
Anoniem, 30-04-2019
Super omschrijving. Zeer snelle en duidelijke uitslag.
Anoniem, 30-04-2019
Snelle uitslag,heel fijn
Roelof , 29-04-2019
Snel en kundig
Anoniem, 29-04-2019
Anoniem, 29-04-2019
Anoniem, 29-04-2019
Duidelijke website om te bestellen, duidelijke instructie bij het pakket, makkelijk en gratis verzenden en heel snel (sneller dan verwacht) de uitslag; erg tevreden!!
Anoniem, 29-04-2019
Makkelijk bestellen, snel bezorgd en prive, snel de resultaten binnen. Erg tevreden!
Anoniem, 29-04-2019
Snel, duidelijke instructies en gemakkelijk!
Anoniem, 29-04-2019
Fijn dat dit anoniem kan. Goede uitleg van de test.
Anoniem, 29-04-2019
Betrouwbaar, snel en accuraat - service gericht
Anoniem, 29-04-2019
Anoniem, 29-04-2019
Snel, goede instructie, discreet. Sneller en makkelijker dan via mijn huisarts en zorgverzekering.
Anoniem, 27-04-2019
Snel je resultaat verwachten het op zijn minst pas 2 dagen later! En gemakkelijk de test zelf af te nemen
Anoniem, 26-04-2019
gisteren binnen gekregen en opgestuurd en vandaag al de uitslag.
Zeker de 5 sterren waard
Anoniem, 25-04-2019
Hele fijne service
Anoniem, 25-04-2019
Anoniem, 25-04-2019
Anoniem, 25-04-2019
Snel verstuurd, goed gedocumenteerd, degelijk en snelle resultaten.
Frans, 25-04-2019
Anoniem, 24-04-2019
Snelle service, duidelijke instructies.
Anoniem, 24-04-2019
1 - 200 van 7364 regels

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.