Bestellen, verzenden en afhalen

Bestellen van je SOA test bij Soapoli-online

Na het selecteren van je SOA testen ga je het bestelproces in. We hebben een aantal gegevens van je nodig zoals naam, adres, mailadres, telefoonnummer (naar waarheid als je Afterpay gebruikt). Vervolgens kun je aangeven of je de test thuis wilt ontvangen of liever ergens anders door het bijvoorbeeld op te halen bij een afhaalpunt van PostNL. 
Wij gaan discreet om met jouw gegevens en delen dit nooit met derden zonder toestemming. Zie ons privacyreglement
Je gaat daarna het betaalproces in waar je een keuze hebt hoe je wilt afrekenen bijvoorbeeld met Ideal, Afterpay of Paypal. Zie hier al onze mogelijkheden.

Na het betalen ontvangen wij jouw bestelling. We zetten dit door naar ons distributiecentrum PostNL locatie Houten. Zij zorgen ervoor dat het verzonden word naar je. 

Je ontvangt van ons standaard 2 mails. De eerste is een orderbevestiging en de tweede is een mail met track en trace. 


Verzending van je soa test binnen Nederland

De productprijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. Je ontvangt altijd een track en trace code zodat je jouw pakketje goed kunt volgen. 
We bieden meerdere mogelijkheden om je test te ontvangen:

- De verzendkosten zijn 3,75 euro voor een standaard verzending met de briefpost van PostNL binnen Nederland. Let op: stel dat je meer dan 2 testen besteld dan wordt het via pakketpost bezorgd. We hebben PostNL de opdracht gegeven alleen bij jou te bezorgen. Als het bijvoorbeeld niet door je brievenbus past dan brengt de postbode het naar een afhaalpunt in de buurt en laat een briefje achter. 

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, direct verzonden. Vaak de volgende dag in huis! Echter PostNL geeft nooit garantie op de bezorgduur, we hopen op je begrip mocht er onverhoopt toch vertraging optreden.  Je ontvangt een mail met track en trace code. 

- We bieden ook pakketpost aan. Dit kost 6,20. Dit kun je naar je huisadres laten sturen. Ben je niet thuis dan hebben we de afspraak dat zij het niet bij de buren mogen afgeven en zullen dan nogmaals terug komen of het naar een afhaalpunt van PostNL brengen. Je zult hiervan een briefje ontvangen en het in je track en trace code terug zien.  

- Sinds kort bieden we ook Sameday delivery aan. Op werkdagen voor 11.30 uur besteld dezelfde dag in huis. De kosten hiervan zijn 8,50. Het kan zijn dat in jouw regio Sameday delivery niet mogelijk is dan zie je deze optie niet in het bestelproces terug. 

Verzending naar een PostNL afhaallocatie

Voor het laten bezorgen van een bestelling bij een van de 2600 afhaalpunten van PostNL vragen we een bijdrage van 6,20 euro. Je ontvangt een track en trace code op het moment dat PostNL jouw pakket in ontvangst neemt. Let op dat het pakket binnen 1 week opgehaald dient te worden bij het afhaalloket anders sturen zij het pakket retour naar ons. 

Verzending van je soa test naar België:

De productprijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten zijn 8,50 euro voor een pakket verzending van PostNL naar België. 

Vóór 23:00 uur besteld, direct verzonden. Vaak de volgende dag in huis! Echter PostNL geeft nooit garantie op de bezorgduur, we hopen op je begrip mocht er onverhoopt toch vertraging optreden.  Je ontvangt een mail met track en trace code. 

Je SOA test direct afhalen bij een verkooppunt

Op verschillende plekken in Nederland en België hebben wij verkooppunten waar je ook contant kunt betalen. Wil je van deze service gebruik maken, hier vind je alle verkooppunten.

Je afname terug sturen naar het laboratorium

Alle afgenomen samples kunnen GRATIS worden terug gestuurd naar het lab. Voor onze Belgische en Duitse klanten hebben we speciale enveloppen met een postbusadres in hun land. 

(met uitzondering van België: testkits besteld voor 01-04-2022 moeten nog gefrankeerd worden met 3 postzegels)