Wil je je factuur indienen bij je zorgverzekering? Vraag je huisarts om een verwijsbrief via Zorgdomein. Hij vindt ons onder:
 

Diagnostiek- laboratorium - Soapoli-online


Bij Soapoli-online kun je alle testen zelf thuis afnemen. We helpen jaarlijks zo'n 50.000 mensen aan zekerheid. We hebben veel ervaring in soa diagnostiek en PrEP zorg op afstand en kunnen jou alle hulp bieden die je nodig hebt om jouw soa zorg zelf te regelen. 

Uniek is ons zeer ruime testaanbod. Chlamydia, gonorroe, trichomonas, syfilis, hiv, hepatitis B en C; je kunt ze allemaal zelf afnemen. Je afname gaat naar ons ISO gecertificeerd lab waarna je binnen 1-3 werkdagen je uitslag ontvangt.

Het grote voordeel van een verwijzing via je huisarts is dat je je factuur kunt indienen bij jouw zorgverzekering. 

verwezen door je huisarts naar Soapoli-online

Ontvang jouw uitslag snel, eenvoudig & betrouwbaar

Webshop

Twijfel je wat je testen? Ontvang gratis en anoniem testadvies.

Soatestwijzer

De voordelen van het testen via Soapoli-online:

Soapoli-online voert de soa-testen uit in opdracht van jouw zorgverlener. Natuurlijk is de betrouwbaarheid van onze testen zeer goed zodat je er op kunt rekenen dat jouw zorgverlener de juiste beslissing neemt.

Je bepaalt aan de hand van de Soatestwijzer welke soatest je nodig hebt. Heb je soa klachten als:
• branderigheid bij het plassen of afscheiding?
• afscheiding uit de vagina of plasbuis?
• onderbuikpijn of bloedverlies tijdens de seks of tussentijdse bloedingen?

Test dan altijd chlamydia en gonorroe, mannen testen urine en vrouwen testen via een vaginale zelfafname. Heb je meer risico gelopen of behoefte aan een uitgebreid soa test advies check dan onze Soatestwijzer of boek een E-consult

 

 

Soapoli-online biedt soa testen tegen een scherp tarief. De kosten voor een test via Soapoli-online liggen veel lager dan de analyse die tot nog toe via je huisarts werd gedaan. 

Waarom is testen via Soapoli-online goedkoper?

Test je via de huisarts dan worden de kosten die het laboratorium maakt voor de analyse teruggehaald via je zorgverzekering. De meeste zorgverzekeringen vergoeden geen laboratorium analyse als je je eigen risico nog niet opgemaakt hebt waardoor de volledige kosten direct van je eigen risico gaan. De kosten die door het laboratorium naar je zorgverzekering worden gestuurd liggen vaak veel hoger dan wanneer je via Soapoli-online test. Zo kost een soa test op chlamydia via Soapoli-online 34,95 via je zorgverzekering ligt het bedrag vaak rond de 50 euro, doorgaans zijn de kosten voor een soa-test via de zorgverzekering 15 euro duurder dan een soa test via Soapoli-online.

In Nederland kennen we de zogeheten NZa tarieven. De NZa stelt de maximumtarieven vast op basis van periodiek kostenonderzoek. Het laboratorium hanteert deze prijzen en berekend deze door aan de patiënt wanneer de huisarts een onderzoek voor jou aanvraagt.
Soapoli-online is een commerciële aanbieder en heeft daarom lagere prijzen kunnen onderhandelen zodat de zorg toegankelijk is voor iedereen. 

 

 

Soapoli-online werkt anoniem en discreet. Alle testen kunnen zelf worden afgenomen en je afname wordt in het laboratorium geanalyseerd. De uitslag is even betrouwbaar als testen via je huisarts of de GGD. 

 

 

Terugkoppeling van je uitslag. Indien je huisarts je heeft verwezen zal je arts ook terug willen horen wat de uitslag is. Je huisarts is eerste lijnshulpverlener en kan bij een positieve uitslag een soa behandeling voorschrijven. Soapoli-online zal dat voor je regelen.

 

 

 

 

 

Soapoli-online is er voor jou

Wij, Klazien en Marlous, hopen je te helpen door je vraag over soa te beantwoorden. Dankzij onze ervaring in de soa zorg de afgelopen 20 jaar adviseren, begeleiden en helpen we onze klanten zo goed als we kunnen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij - als Soapoli-online klant - de best mogelijke zorg aangeboden krijgt als het gaat om een soa. 

In 2011 zijn we Soapoli-online gestart met als doel mensen helpen die zich betrouwbaar op een soa willen testen zonder naar de huisarts of andere hulpverlener te moeten. Dankzij onze jarenlange ervaring als soa verpleegkundigen bij een GGD wisten we dat het fijn is om snel zekerheid te krijgen over of je wel of geen soa hebt. Inmiddels hebben we jaarlijks zo’n 50.000 mensen aan zekerheid. En dat doen we al ruim 10 jaar.

Klazien en Marlous van Soapoli-online

Ga voor zekerheid...


Soapoli-online werkt voor de analyse van de samples samen met laboratorium Dr. STEIN. Dit is een ISO gecertificeerd lab dat zeer snel resultaat levert met de beste kwaliteit. Op deze pagina lees je alles over de kwaliteit van onze testen
Buiten dat de testen erg betrouwbaar zijn is onze dienstverlening compleet en zullen wij er alles aan doen jou zo goed mogelijk te helpen zodat je snel zekerheid hebt.
 

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 23:00 besteld = morgen in huis, Sameday delivery ook mogelijk  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
NIEUW: PrEP recept en controles

HIV voorkomen met de PrEP pil

> GA DIRECT NAAR PrEP-POLI