Wie zitten er achter Soapoli-online?

Wij zijn, Klazien Visser en Marlous Lasschuyt, BIG geregistreerde verpleegkundigen en de oprichters van Soapoli-online. We hebben jarenlang gewerkt voor een SOA poli van een GGD. In 2012 is Soapoli-online opgericht nadat wij in de spreekkamer steeds meer mensen zagen die liever in alle anonimiteit SOA willen testen, liefst zonder een gesprek met een arts of verpleegkundige. De insteek was iets op te richten waar mensen in volledige discretie zelf hun SOA test en behandeling konden regelen.

De Soapoli-online dienstverlening 

De dienstverlening van Soapoli-online is zeer compleet. Van SOA test advies tot nazorg; wij bieden het allemaal. Wij vinden het belangrijk, dat als mensen kiezen voor een alternatief als in een SOA thuistest, er geen kwaliteit van zorg ingeleverd hoeft te worden.  Betrouwbaarheid, toegankelijk informatie, discretie en goede begeleiding zijn dan ook de peilers in onze dienstverlening.

Soapoli-online staat voor kwaliteit, dienstverlening, persoonlijke zorg en streeft naar de hoogsthaalbare service.
Dit heeft zij bewezen in verschillende onafhankelijke onderzoeken.

 


Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met professionele en gecertificeerde partners. Zie samenwerkingspartners op de homepage.

Uitgelicht: een van onze belangrijkste partner Medische laboratoria STEIN & collegae. Dit lab is ISO gecertificeerd (ISO 15189). Alle afgenomen testen gaan hier naartoe en worden volgens richtlijn geanalyseerd. Weten welke type testen er aangeboden worden zie Kwaliteit van de testen Soapoli-online.

Het Soapoli-online team

Van links naar rechts; Peter Leusink, Klazien Visser, Suzan Mantel, Marlous Lasschuyt, Sandra Brand


 
Peter Leusink, huisarts en seksuoloog. Werkzaam als huisarts bij huisartsenpraktijk de Huisarts. Dhr Leusink superviseert binnen Soapoli-online. 

Praktijk de Huisarts is medisch eindverantwoordelijke van Soapoli-online. 

 
 
 
   
             
Klazien Visser, oprichter van Soapoli-online. BIG geregistreerde verpleegkundige met jarenlange ervaring in de SOA bestrijding werkzaam voor de GGD en sinds 2012 actief met Soapoli-online.
 
Suzan Mantel, huisarts bij huisartsenpraktijk de Huisarts.   


 


Marlous Lasschuyt, oprichter van Soapoli-online. Heeft net als Klazien jarenlang bij de GGD gewerkt als SOA verpleegkundige en de SOApoli voor regio Midden Holland gecoordineerd.  


 
Sandra Brand, doktersaasistente en spreekuurondersteuner.  
 
Remko van der Ham (niet op de groepsfoto), dermato-veneroloog Werkzaam poli dermatologie in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Naast dermatologie is zijn aandachtsgebied SOA.


Patricia Heerbaart (niet op de groepsfoto), Huisarts van huisartsenpraktijk de Huisarts.