Jouw soa uitslag

Je uitslag binnen 1-3 werkdagen inzien via het uitslagenportaal 

De uitslagen komen in het uitslagenportaal binnen van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 23.00 uur. 

Meld na de afname je unieke inlogcode direct aan in het uitslagenportaal. Bij het aanmelden van je inlogcode krijg je de mogelijkheid om je mailadres achter te laten. Zodra er een bericht of uitslag voor je klaar staat in het uitslagenportaal ontvang je een notificatie in je mailbox. De button naar het uitslagenportaal 'mijn uitslag' vind je bovenin rechts op de website. Lukt het inloggen niet neem dan contact op met de klantenservice.

Wat als mijn uitslag aangeeft dat ik een soa heb?

Komt uit de laboratorium analyse dat je een soa hebt, dan krijg je bij je uitslag uitgebreide informatie over de vervolg stappen. Je kunt je laboratorium uitslag downloaden en mee nemen voor een behandeling bij je huisarts. Kan je om persoonlijke redenen niet naar je huisarts dan kan Soapoli-online je ook een soa behandeling voorschrijven. De mogelijkheid tot het aanvragen van medicatie vind je in je uitslag.

Kan ik mijn uitslag naar mijn huisarts sturen?

Wil je de uitslag delen met je huisarts? In het uitslagenportaal kun je dit aangeven. Wij sturen je uitslag via een secure email door naar je huisarts. 

Soapoli-online is er voor jou

Wij, Klazien en Marlous, gaan jou helpen je soa hulpvraag zo snel als mogelijk op te lossen. Onze jarenlange ervaring als soa verpleegkundigen zetten we in om te adviseren, begeleiden en jou zo goed en snel als we kunnen te helpen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij - als Soapoli-online klant - de best mogelijke zorg aangeboden krijgt als het gaat om een soa. 

In 2011 zijn we Soapoli-online gestart om mensen te helpen zich betrouwbaar op een soa te testen zonder naar de huisarts of andere hulpverlener te moeten. Inmiddels helpen we jaarlijks zo’n 50.000 mensen aan zekerheid en dat al meer dan 10 jaar.

Klazien en Marlous van Soapoli-online

Ga voor zekerheid...


Soapoli-online werkt voor de analyse van de samples samen met laboratorium Dr. STEIN. Dit is een ISO gecertificeerd lab dat zeer snel resultaat levert met de beste kwaliteit. Op deze pagina lees je alles over de kwaliteit van onze testen
Buiten dat de testen erg betrouwbaar zijn is onze dienstverlening compleet en zullen wij er alles aan doen jou zo goed mogelijk te helpen zodat je snel zekerheid hebt.