SOA test verkooppunten in Nederland en België

SOA test kopen

Wil jij je SOA test vandaag nog in huis hebben? Haal dan je soa-test van Soapoli-online bij een van onze verkooppunten. We hebben verkooppunten in Nederland en in België. Het afhalen van je SOA-test is anoniem, kan zonder afspraak en het is vaak mogelijk je soa test contant te betalen.
Bij het afhalen van je soa-test  hoef je geen gegevens achter te laten. Je kunt de inlogcode van de aangeschafte test aanmelden in ons uitslagenportaal je ontvangt dan een bericht in je mailbox zodra de uitslag bekend is. Wil je geen mailadres achterlaten dan kan je na 2 a 3 werkdagen inloggen om je uitslag in te zien.

Er wordt bij het afhalen van je soa-test bij een verkooppunt wordt geen advies gegeven over wat je moet testen. Heb je advies nodig over welke soa test je nodig hebt? Loop dan gratis onze SOA testwijzer door. Je ontvangt een op maat SOA testadvies, waarbij je meteen overzichtelijk hebt vanaf wanneer je de soa test betrouwbaar af kan nemen. 

Op onderstaande plattegrond vind je een verkooppunt met Soapoli-online sos-testen bij jou in de buurt.

Soapoli-online werkt samen met de Service Apotheek. De Serviceapotheek hebben maar liefst 475 apotheken in Nederland. Staat jouw Service Apotheek niet onderin het rijtje? Bel naar de dichtstbijzijnde apotheek met de vraag of ze een test voor je kunnen bestellen zodat jij het binnen 2 werkdagen kunt ophalen in de apotheek. Contante betaling van je soa test is mogelijk, dit maakt de aanschaf in sommige situaties nog laagdrempeliger. Je vindt hier alle ruim 475 Service apotheken. Er is er altijd 1 bij jou in de buurt. 
(Let op: kijk voor het soa-test aanbod bij betreffende apotheek)

Interesse in de verkoop van SOA laboratorium testen?

Ben je huisarts, GGD medewerker, apotheker en wil jij ook graag laboratoriumtesten aanbieden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt onze testen en diensten direct integreren in jouw webshop of dienstverlening. De uitslagenverstrekking gebeurt via onze site maar kan ook geïntegreerd worden in jouw website. 
Wil je het liever op jouw bedrijfsnaam aanbieden dat kan ook. Vraag naar onze white label mogelijkheden. 

Direct contact opnemen: info@soapoli-online.nl of bel 0616244172 (Marlous Lasschuyt)