SOA test afhalen bij apotheek Koning in Amsterdam

Ontvang jij je SOA test liever niet over de post of wil je het liefst vandaag nog je SOA test afnemen, dan is het ook mogelijk je SOA test van Soapoli-online af te halen. Bij Service apotheek Koning in Amsterdam kan je dagelijks terecht. Je kunt je SOA test zonder afspraak of vooraankondiging anoniem ophalen. 

Unieke service 24/7 je SOA test afhalen bij de Service apotheek in Amsterdam

De apotheek heeft het unieke aanbod van een 24-uurs uitgifteautomaat met daarin Soapoli-online SOA tests. Op een touchscreen geef je aan welke test je graag wilt hebben en de 24-uurs uitgifteautomaat geeft deze test(en) direct aan je. Je betaald met pin. Op je afschrift zie je de naam van de apotheek. Er wordt geen rekening gestuurd naar je zorgverzekering.              

Adres afhaalpunt Amsterdam:

Slotermeerlaan 105B
1063 JN Amsterdam

Openingstijden: 

ma        08.00 uur tot 17.30 uur
di 08.00 uur tot 17.30 uur
wo 08.00 uur tot 17.30 uur
do 08.00 uur tot 17.30 uur
vr 08.00 uur tot 17.30 uur
za 09.00 uur tot 12.00 uur

Welke SOA testen liggen er in Amsterdam?

Code*   Afnamelocatie  SOAtest        Prijs         
       
9 Urine ** Chlamydia en gonorroe labtest  46,95
10 Keel of vagina of anus Chlamydia en gonorroe labtest 46,95
       
16 Bloed HIV 37,00
17 Bloed Syfilis en HIV 62,00

* Als je de testen binnen wilt halen dan zeg je de code van de test die je graag wilt hebben zodat het niet nodig is hardop te zeggen welke soort test je wilt hebben. De code van de test die je graag wilt hebben kun je terug vinden in het keuze menu van de uitgifteautomaat.

** Let op: urine testen zijn alleen geschikt voor mannen. Met een swab test kan de vrouw de vagina laten onderzoeken. Keel en anus kunnen ook met deze test afgenomen worden.

 

Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort? 

Medewerkers van de apotheek kunnen je niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online wat je wilt kopen. Bekijk onze SOA testwijzer voor een gericht testadvies behorend bij jouw gelopen risico. Kom je hier niet uit neem dan contact op met de medewerkers van Soapoli-online; zij helpen jou graag verder.