Heb je inhoudelijke vragen over soa?

Misschien heb jij een persoonlijke soa vraag of situatie waarover je je zorgen maakt en die je graag met een soa deskundige wil bespreken. Dan biedt Soapoli-online een unieke online dienstverlening: Het soa E-consult.

GRATIS E-consult voor jou als klant

Bij Soapoli-online realiseren we ons hoe belangrijk het is dat je je vragen kunt stellen. 

Ben je al klant bij ons dan kan je middels whatsapp of de mail je vraag stellen aan de verpleegkundige. 

Heb je een medische vraag maar is een test kopen (nog) niet nodig dan kun je ook een betaald E-consult krijgen. Het 5 (met uitloop naar 10) minuten durende E-consult is bedoeld om je zorgen of je vragen te bespreken. Het consult kan je inplannen door op 'boek hier je E-consult' te drukken. Je kan in de agenda zelf de tijd en dag kiezen. Je kan zelf kiezen of je het consult telefonisch wilt of via de chat van whatsapp. De kosten voor een soa E-consult zijn 20 euro als je geen ordernummer of testcode hebt. Na het inplannen van je afspraak sturen we je een factuur toe.
(Soaaids Nederland heeft ook een informatielijn)

Wat kun je verwachten van een E-consult:                         

Je kunt vragen stellen over:
  •  wat geadviseerd is te testen
  •  gelopen risico    
  •  klachten/ symptomen  
  •  hoe je een afname uitvoert
  •  wanneer je moet testen                                                                 

Met wie heb je het gesprek?:

Een gesprek vindt plaats met een zeer ervaren en deskundige soa verpleegkundige. Alle Soapoli-online verpleegkundigen zijn getraind en beschikken over uitstekende communicatieve gespreksvaardigheden.

Discretie en anonimiteit, de gedeelde gegevens tijdens het E-consult worden als vertrouwelijk behandeld.
 

Wat kan niet in een E-consult:

  • Er kunnen geen symptomen, klachten worden beoordeeld via beeldmateriaal.
  • Bij klachten en symptomen zullen we je altijd adviseren je eigen huisarts te bezoeken.
  • Er kan geen diagnose gesteld worden.
  • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het gegeven advies. 
 

Aanvraag E-consult

Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy en anonimiteit voor meer informatie.

Soapoli-online is er voor jou

Wij, Klazien en Marlous, gaan jou helpen je soa hulpvraag zo snel als mogelijk op te lossen. Onze jarenlange ervaring als soa verpleegkundigen zetten we in om te adviseren, begeleiden en jou zo goed en snel als we kunnen te helpen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij - als Soapoli-online klant - de best mogelijke zorg aangeboden krijgt als het gaat om een soa. 

In 2011 zijn we Soapoli-online gestart om mensen te helpen zich betrouwbaar op een soa te testen zonder naar de huisarts of andere hulpverlener te moeten. Inmiddels helpen we jaarlijks zo’n 50.000 mensen aan zekerheid en dat al meer dan 10 jaar.

Klazien en Marlous van Soapoli-online

Ga voor zekerheid...


Soapoli-online werkt voor de analyse van de samples samen met laboratorium Dr. STEIN. Dit is een ISO gecertificeerd lab dat zeer snel resultaat levert met de beste kwaliteit. Op deze pagina lees je alles over de kwaliteit van onze testen
Buiten dat de testen erg betrouwbaar zijn is onze dienstverlening compleet en zullen wij er alles aan doen jou zo goed mogelijk te helpen zodat je snel zekerheid hebt.