Het spookt al tijden door je hoofd... Heb ik een SOA? Deze verontrustende vraag kan een enorme impact hebben. Helemaal als je wakker wordt en je voelt opeens klachten als vaginale pijn, afscheiding of jeuk. Of je merkt als man dat je afscheiding hebt of na het urineren nog nadruppelt terwijl dat nooit zo was dan weet je natuurlijk dat er iets niet goed zit.

Wat kan je nou het beste doen als je denkt dat je een SOA hebt maar je wilt liever niet naar je huisarts? De enige manier om zekerheid te krijgen is door jezelf betrouwbaar te laten testen op SOA. Ben je op zoek naar zekerheid en een betrouwbare uitslag? Test dan op met een laboratorium test van Soapoli-online.

Bestel je je soa test via ons dan ontvang je binnen 1 tot 3 werkdagen de uitslagen van je SOA test. Soapoli-online beschikt ook over verkooppunten waar je vandaag nog een test kan afhalen klik hier voor meer informatie dit in zijn werk gaat en waar je hiervoor terecht kan Test Afhalen.

Mocht er uit je afname blijken dat je klachten inderdaad veroorzaakt werden door een SOA, het onderzoek wees bijvoorbeeld uit dat je chlamydia hebt dan kunnen wij je ook meteen discreet aan de juiste behandeling helpen. 

Een soa-test van Soapoli-online zelf thuis afnemen kan iedereen. Of je nu een vaginale soa test wilt doen, urine opvangen om op soa te testen of een anus of keel zelfafname wilt doen door de instructie te volgen is het eenvoudig uit te voeren. Bij Soapoli-online kan je ook zelf thuis bloed afnemen om op hiv-, syfilis of hepatitis B te testen.

Via Soapoli-online ben je naast een betrouwbare uitslag verzekerd van deskundige en professionele begeleiding als je dat wenst. 

Alle testen van Soapoli-online worden onderzocht in een gecertificeerd Nederlands laboratorium. Je kan de uitslag binnen 1 tot 3 werkdagen na aankomst in het laboratorium van ons verwachten. 

 

Wil je weten welke soa test je nodig hebt bij het door jouw gelopen risico op SOA? Loop dan de testwijzer door op de Soapoli-online Soa-Testwijzer en ontvang in enkele tellen een passend advies.

2 reacties
Annelie
zondag 26 september 2021
Hallo, ik vermoed dat ik last heb van genitale wratten. Het liefst ga ik niet naar mijn huisarts. Kan ik me bij jullie (zelftesten) en hebben jullie eventueel een creme daarvoor?


Klazien
maandag 27 september 2021
Beste Annelie,

Dank voor je bericht. Om een behandeling voor genitale wratten te krijgen moet wel de diagnose genitale wratten gesteld zijn zodat de juiste behandeling voorgeschreven kan worden. Je kan wel als passant een afspraak maken bij onze samenwerkende huisarts. Om hier een afspraak voor te krijgen kan je mailen naar info@soapoli-online.nl

groet, Klazien

Plaats een reactie