AKTIE

Tijdelijk geen verzendkosten. Bestel jouw soatest en ga voor zekerheid.

Bestel jouw soatest
Tagged in: Hiv/aids,

Je denkt erover om een hiv test te gaan doen. Dan heb je verschillende testmogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een hiv test via je huisarts of GGD, een betrouwbare laboratorium hiv test waarbij je zelf bloed opvangt of een hiv zelftest waarbij je zelf de test uitvoert en meteen daarna de uitslag afleest. In deze blog gaan we in op de hiv zelftest die je thuis uitvoert en waarvan je na afloop zelf de uitslag afleest.
 

De simplitude ByMe hiv zelftest, zo simpel als het maar kan.

Ontdek de eerste-alles-in-1 hiv zelftest die is ontworpen om jouw hiv test ervaring gemakkelijker te maken. In een comfortabele thuissituatie krijg je binnen slechts 15 minuten al een betrouwbaar hiv testuitslag. De Simplitude ByMe is een CE-gekeurde test en biedt een betrouwbare oplossing voor het testen op hiv, dit vindt ook SoaAids Nederland.
Bij de ontwikkeling van deze gemakkelijke hiv thuistest was gebruiksgemak het uitgangspunt. Het product is gemakkelijk doordat de test uit één apparaat bestaat, een ingebouwd lancet heeft (waardoor de test ook met een naaldfobie uit de voeren is) en er maar 1 testvloeistof nodig is. Doordat er minder handelingen nodig zijn worden fouten voorkomen en het resultaat betrouwbaarder.Waarom testen op hiv met een zelftest?

Een hiv thuistest dé oplossing als je het moeilijk vind je hulpvraag met iemand te bespreken, deze test kan je helemaal zonder tussenkomst van een hulpverlener of arts thuis uitvoeren. De bediening is eenvoudig en het aflezen van de uitslag kan je met de uitgebreide instructie ook gewoon zelf.

Hiv thuis testen met een deskundige op de achtergrond

Het kan best een moeilijk besluit zijn om een hiv test te gaan doen. Om de test drempel zo laag mogelijk te maken staan wij, Marlous en Klazien de verpleegkundigen van Soapoli-online voor je klaar. Wij kunnen jou helpen bij het uitvoeren van de test. Heb jij onze hulp of ondersteuning nodig, dan kan je ons bellen of mailen.

Mijn hiv zelftest uitslag is GOED

Is je ByMe hiv test uitslag goed en geeft de test aan dat je geen hiv infectie hebt dan kan dat enorm opluchten. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om naast hiv ook andere SOA te testen als je onveilige seks hebt gehad. Weet je niet op welke SOA je moet testen? Loop dan de SOAtestwijzer door om gericht advies te krijgen. Deze online hulptool geeft je direct anoniem en discreet een compleet SOA testadvies.
6 reacties
Sanne
zondag 12 december 2021
Hoi.
Deze test is dus echt betrouwbaar ? Ik heb hem nu paar keer gedaan met name voor 3 maanden en 1 na 3 maanden en beide gaven negatief aan. Is het dan ook echt negatief of is het beter een test te doen die opgestuurd moet worden naar jullie.

Groetjes

Klazien Visser
maandag 13 december 2021
Beste Sanne,

Als je uitslag negatief is na 3 maanden is dit een betrouwbare uitslag. Mocht je toch extra bevestiging nodig hebben kan je altijd nog een lab test doen. https://www.soapoli-online.nl/webshop/syfilis-en-hiv/hiv-test


groet, Klazien

Sasmia
donderdag 13 januari 2022
Hallo..
Je leest zo veel verschillende verhalen.. is deze test echt betrouwbaar

Klazien Visser
donderdag 13 januari 2022
Hoi Sasmia,

De betrouwbaarheid van de hiv sneltest is goed. belangrijk is wel dat je de instructie nauwkeurig opvolgt en niet eerder test dan 3 maanden na een onveilig sekscontact.

groet, klazien
soa verpleegkundige

Sasmia
donderdag 13 januari 2022
Maar als controle streep er staat..betekent dat dat hij goed is uitgevoerd?

Klazien Visser
donderdag 13 januari 2022
Beste Sasmia,

Je moet de instructie goed opvolgen. Als het een ByMe is en er is een controle streep verschenen is de test goed uitgevoerd.

groet, klazien
soa verpleegkundige

Plaats een reactie

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
ACTIE Tijdelijk GEEN verzendkosten  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
ACTIE: GEEN verzendkosten

In de maand November betaal je GEEN verzendkosten

> GA DIRECT NAAR DE WEBSHOP