In paniek heb ik je besteld. Nu ik je binnen heb kijk ik naar je en ben ik bang voor je. Zo'n onschuldig doosje met wat prikkers en een buisje. Toch kan dit in ene mijn hele leven veranderen. Een paar weken geleden was ik op vakantie met een vriendin. Daar ontmoette ik Quinten, een hele knappe man die werkte in het hotel. Ik was in klap verliefd en wilde niets anders dan bij hem zijn. . Hij had ook oog voor mij en al snel belandde raakte we aan de praat en lagen we niet veel later bij elkaar in bed. 'Ik wil het met condoom doen' zei ik stellig. Daar had hij geen bezwaar tegen. Maar op een avond na iets te veel drank en lange wilde seks ontdekte ik dat het condoom was geknapt. Totaal in paniek vroeg ik hem van alles. 'Ben je getest, heb je HIV, heb je een SOA.' Hij had nog nooit getest dus daar werd ik niet veel wijzer van. 
Voor mij was het meteen klaar. Ik zat de hele dag op internet te lezen wat ik allemaal wel niet zou kunnen hebben opgelopen. Het duurde nog 3 dagen voordat ik terug zou zijn in Nederland. 

Eenmaal terug in Nederland wilde ik zsm testen. Naar mijn huisarts durfde ik niet. Hij zal wel denken.
Dan de GGD maar bellen. Nou viel niet meer in de doelgroep... Zodoende kwam ik bij Soapoli-online terecht. Na wat lezen op hun site en de SOAtestwijzer te volgen besloot ik een testpakket voor de vrouw te kopen met chlamydia, gonorroe, syfilis en HIV. 

De volgende dag werd het bezorgd en nu ligt het nog steeds op mijn kastje. Ik durf niet, straks is de uitslag niet goed. Om van die zenuwen af te komen besloot ik ze maar gewoon te bellen. Ik kreeg Marlous aan de telefoon. Ze nam de tijd voor me en stelde me gerust. Gelukkig kon zij alles wat relativeren. Fijn om te weten dat er een behandeling mogelijk is. 

Meteen alles uitgepakt en aan de slag gegaan. Gelukkig was het heel eenvoudig af te nemen. Meteen naar  de brievenbus gelopen. Na 3 werkdagen kon ik alle uitslagen inzien. En alles goed!! yessss super opgelucht. De HIV uitslag maakte me het meest bang ....weinig kans maar wat is het fijn om zeker te zijn dat alles goed is. 

Bedankt dat jullie er zijn! -Anoniem-
Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 23:00 besteld = morgen in huis, Sameday delivery ook mogelijk  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
NIEUW: PrEP recept en controles

HIV voorkomen met de PrEP pil

> GA DIRECT NAAR PrEP-POLI