Wanneer kan je betrouwbaar op soa testen?

Elke soa heeft zijn eigen incubatietijd, dit betekent dat een soa niet meteen na een onbeschermd sekscontact met een test aan te tonen is maar vaak pas na dagen of weken. Het moment waarop de ziekte met een test aan te tonen is, is afhankelijk van de SOA. Vind jij het moeilijk om goed te bepalen wanneer jij betrouwbaar op soa kan testen? Je bent niet de enige! Soapoli-online heeft om jou te helpen en ervoor te zorgen dat haar klanten als ze testen gerust kunnen zijn over de betrouwbaarheid van hun uitslag een Incubatietijd Calculator ontwikkeld. Met deze Soapoli-online tool ontvang je snel een overzicht met beschikbare soa testen en data waarop jij ze betrouwbaar kan testen na jou laatste onbeschermde sekscontact.

Hoe werk de incubatietijd calculator van Soapoli-online?

Je klikt de Incubatietijd Calculator aan en vult in het vakje in de datum waarop je voor het laatst onbeschermde seks had en drukt op enter. Er verschijnt nu een overzicht van alle beschikbare soa testen en het moment waarop jij ze kan testen, deze kan je overnemen in je agenda. De incubatietijd calculator is ontwikkeld specifiek voor de incubatietijden van Soapoli-online soa testen. Voor een advies over welke soa testen jij nodig hebt, bezoek je onze SOA-testwijzer en vul je daar het soort sekscontact in wat je hebt gehad . Het soa-test advies uit de Soatestwijzer kan je dan naast de uitkomsten van de incubatiecalculator leggen zodat je exact weet vanaf wanneer je betrouwbaar je Soapoli-online soa test kan afnemen.

Wat kan jij doen om de hoogst haalbare betrouwbaarheid van je soa-test uitslag te krijgen?

  • Test niet eerder dan de datum die de incubatietijd calculator aangeeft
  • Doe soa testen die bij je risico horen zie SOA-testwijzer
  • Volg de afname instructie nauwkeurig
  • Ben je een vrouw stuur dan nooit urine in als je gonorroe, chlamydia of trichomonas test, urine is minder betrouwbaar voor vrouwen om een soa in aan te kunnen tonen dan een vaginale afname.
  • Toch liever een advies? Neem dan contact op via de mail info@soapoli-online.nl
Geen reacties

Plaats een reactie