Een app op je telefoon die je kan gebruiken om binnen 15 minuten te weten of je hiv of syfilis hebt opgelopen. Een geweldige ontwikkeling die, als je nog even de tijd hebt, zeker over een tijd ook in Nederland te krijgen zal zijn. Mocht je niet een jaar willen wachten, omdat je liefst vandaag nog zekerheid wilt over het risico op SOA wat je gelopen hebt. Dan is google meestal het startpunt waar je zoektocht naar een soa test begint. Want zo werkt het toch vaak, je hebt onveilige seks gehad en je hebt het besluit hebt genomen om een soa test te laten doen dan wil je zo snel mogelijk een test waarbij je ook de uitslag meteen weet.

Kortom je bent in nood en wilt je soa probleem zo snel mogelijk oplossen al zoekend op het internet zie je al snel een enorm aanbod van soa test aanbieders. Veel van deze aanbieders hebben zoals ze zelf aangeven "zeer betrouwbare" zelfaflees testen die je eenvoudig thuis kan afnemen en waarbij je zelf de uitslag af kan lezen. Te mooi om waar te zijn! En dat is het dan helaas ook, want op het gebied van SOA testen zijn er in Nederland geen betrouwbare zelf afleestesten op de markt waarbij je de uitslag direct zelf kan zien. Onderzoek naar de zelf afleestesten heeft uitgewezen dat de kwaliteit van deze testen onstabiel is en de betrouwbaarheid van de uitslag daardoor zeer te wensen over laat. De meeste soa-testen waarbij je de uitslag zelf thuis afleest zijn dus niet betrouwbaar. Als de test zegt dat je geen soa hebt, kan het zijn dat je die wel hebt en omgekeerd. Door deze zelfaflees SOA esten te doen heb je uiteindelijk nog steeds geen duidelijkheid.;

Wil jij graag anoniem een soa test dan doe je er goed aan je voordat je een test aanschaft goed te informeren. SOA Aids Nederland, het kenniscentrum voor SOA en Aids in Nederland, heeft op hun website een aantal tips gezet die je kunnen ondersteunen bij je keuze als je online een soa test wilt gaan bestellen. Op http://www.soaaids.nl/nl/soas/de-soa-test/thuistest staat goed uitgelegd hoe je tot de beste keuze komt. De meest belangrijke tip is een soa test te doen die in een laboratorium wordt onderzocht.

Wil jij ook de meest betrouwbare soa test uitslag maar wil je niet naar je huisarts en mag je niet via de GGD gratis op SOA testen? Bestel dan je soa test in ons webshop. Denk je dat je wel risico hebt gelopen omdat je onveilige seks hebt gehad. En weet je niet welke soa test je nu nodig hebt. Volg dan onze SOA-testwijzer en ontvang direct een gratis soa-test advies met bijbehorende prijzen op je scherm. Kom je er niet uit of heb je liever gratis een persoonlijk advies? Mail dan naar info@soapoli-online.nl of kijk bij contact voor telefonisch overleg.

Soapoli-online biedt betrouwbare soa laboratorium testen. In onze webshop hebben we een breed aanbod van SOA testen die allen worden onderzocht in het laboratorium. Daarnaast bieden we ook een hiv-sneltest aan waarbij je na 15 minuten je uitslag ontvangt. Deze test wordt onder begeleiding van een Soapoli-online medeweker uitgevoerd.

Geen reacties

Plaats een reactie