Het is altijd even een dingetje, een SOA test doen. Misschien ben je al langer aan het wikken en wegen, wel of niet testen. En heb je besloten een SOA test te doen volgt natuurlijk de vraag waar je dat gaat doen. Heb je gedacht aan de huisarts maar valt deze af omdat je liever geen lichamelijk onderzoek wilt of het lastig vindt om uit te leggen waarom jij een SOA test wilt of heb je simpel weg geen tijd of wil je direct inzicht in de kosten van de test? Een goed alternatief voor je huisarts is testen via Soapoli-online. Soapoli-online is dé expert op het gebied van anoniem SOA testen en levert dezelfde kwaliteit SOA testen als de huisarts.

Hoe gaat een SOA test via Soapoli-online in zijn werk die onderzocht wordt in een laboratorium?

  • Welke SOA test moet jij doen? Via de SOA-testwijzer kan je een advies vragen over jouw persoonlijke risico en de soa testen die je nodig hebt om het risico wat je hebt gelopen op SOA uit te sluiten. Vervolgens bestel je de soa test. Wij versturen de test in een blanco brievenbusbox, deze past door de brievenbus en je hoeft er niet voor thuis te blijven om hem aan te nemen. In het door jouw bestelde soa test pakket zit een duidelijke handleiding waarmee je in je eigen vertrouwde omgeving je afname kan doen.
  • Wanneer kan je een soa-test doen? Betrouwbaar testen is na de windowfase testen: Neem je test niet eerder af dan de aangegeven winfowfase zie Welke SOA moet ik wanneer testen?
  • Is een soa test afname pijnlijk? Het afnemen van de materialen is eenvoudig en pijnloos, en het kost je niet veel tijd. Mannen vangen een beetje ochtendurine op, dus niks geen stokjes in de plasbuis.Bij alle soorten afnames; keel, vagina, urine en bloed ontvang je van ons een uitgebreide afname instructie. Mocht je vragen hebben over de afname dan zijn wij altijd bereikbaar om je te ondersteunen. Na je afname stuur je de door jouw afgenomen materialen voor onderzoek terug in de envelop die in je soa testpakket zat.
  • Wanneer ontvang je de uitslag van je SOA test? Binnen twee werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium kan je inloggen in ons uitslagenportaal om daar je uitslag in te zien. De uitslag bestaat uit een eenvoudige voor iedereen te begrijpen tekst. Je kan zelf bepalen of je een mailbericht wilt ontvangen als je uitslag voor je klaar staat. Je kan ook inloggen met je code op een moment dat het jou uitkomt, een mailadres achterlaten hoeft niet wat het testen op SOA echt anoniem maakt.
  • Wat als ik een SOA heb? Komt uit je onderzoek dat je een SOA hebt opgelopen dan kan je ook via ons behandeld worden als het gaat om een behandelbare SOA. Onze arts kan een recept voor je uitschrijven, het recept wordt naar een apotheek gestuurd of via een online apotheek die de medicatie naar je woonadres verstuurt. Ook kan je bij ons terecht voor begeleiding en ondersteuning bij het waarschuwen van sekspartners.
Geen reacties

Plaats een reactie

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 23:00 besteld = morgen in huis, Sameday delivery ook mogelijk  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
NIEUW: PrEP recept en controles

HIV voorkomen met de PrEP pil

> GA DIRECT NAAR PrEP-POLI