De angst dat je arts je een preek geeft omdat je onveilige seks had of dat straks het hele dorp weet dat jij een soa test hebt laten doen kan je weerhouden om je op soa te laten testen.

Je moeten verantwoorden of bang zijn dat straks het hele dorp weet dat jij op soa bent getest daar zit je natuurlijk niet echt op te wachten. Misschien weerhoudt het je er van om je te laten testen op chlamydia, gonorroe, syfilis of hiv. Niet goed voor je gezondheid natuurlijk want als je iemand hebt gepijpt zonder condoom of je hebt gesekst zonder condoom dan heb je wel risico op een geslachtsziekte gelopen en is een soa test nodig.

Wil je om persoonlijke redenen niet naar je huisarts of je mag niemand uit je omgeving weten dat jij seks hebt gehad dan kan je via www.soapoli-online.nl discreet en anoniem een soa test bestellen. Soapoli-online is opgezet voor mensen die niet naar hun arts kunnen, willen of durven de mogelijkheid te bieden een betrouwbare soa test te doen.

Welke soa test heb je nodig?

Je kan voor een soa test advies gebruik maken van onze Soatestwijzer. In enkele eenvoudige stappen ontvang je direct een overzicht met daarin op welke geslachtsziekte je je moet laten testen.

Wat kan je verwachten als je een soa-test via Soapoli-online besteld?

Je bestelt je soa test via ww.soapoli-online.nl en ontvangt een bevestiging van je bestelling. Wij verwerken je bestelling op werkdagen direct en versturen je soa-test in een blanco brievenbusdoos. Aan de buitenkant van de brievenbusdoos is niet zichtbaar dat het van soapoli-online komt. Thuis neem je zelf het materiaal af, dit is zeer eenvoudig uit te voeren dankzij een duidelijke handleiding die bij je soa-test zit.

Na afname stuur je de materialen in de bijgevoegde retourenvelop gratis naar ons laboratorium. Je afgenomen test wordt daar onderzocht. Via de mail, een sms of telefonisch ontvang je van ons je uitslag, je geeft zelf aan welke wijze je voorkeur heeft.

Zodra wij de uitslag van het laboratorium ontvangen, geven we deze direct aan je door. Heb je vragen naar aanleiding van je uitslag of heb je een soa opgelopen dan helpen wij je verder. Dit kan in de vorm van een behandeling zijn of een verwijzing naar een arts of GGD zijn waar je behandeld kan worden. Je kan altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt of als het je niet duidelijk is welk soa onderzoek je nodig hebt.

Krijgt mijn huisarts ook een uitslag van mijn test?

Jij alleen ontvangt de uitslag van je soa-test. je huisarts wordt niet op de hoogte gebracht tenzij jij dit zelf graag wil.

Natuurlijk weet jij zelf ook wel dat het niet handig is om onveilige seks te hebben. Je kan er immers chlamydia, gonorroe of nog ergere geslachtsziekten van oplopen. Helaas kan je in situaties terecht waardoor je toch onveilige seks hebt gehad. Het enige wat je daarna het liefst wilt is een soa-test om duidelijkheid te krijgen of je iets hebt opgelopen. Bestel je soa test discreet via soapoli-online.nl.

2 reacties
stefan
donderdag 9 september 2021
Ik wil graag een test laten doen zonder dat iemand het te weten komt als dat mogelijk is

Klazien Visser
donderdag 9 september 2021
Hoi Stefan,

Als je geen gegevens wilt delen en liefst je test contant wilt betalen dan kan je het beste je test afhalen bij een van onze verkooppunten. https://www.soapoli-online.nl/verkooppunten

Bestel je via onze website dan is het ook anoniem, wij hebben dan wel jouw adresgegevens maar die kunnen we op jouw verzoek ook verwijderen.

groet, Klazien

Plaats een reactie