Soapoli-online gebruikt in zijn hiv sneltestspreekuur de Alere Determine Combo® hiv-sneltest. De Alere Determine Combo™ is de eerste snelle PoC-test die zowel HIV-1/2-antistoffen detecteert als het HIV-1-antigeen, het zogenoemde P 24 antigeen, dat al 12-26 dagen na de infectie zichtbaar is terwijl HIV-1/2-antistoffen zich aanmerkelijk later (20–45 dagen na de infectie) laten detecteren. Met deze test kan je al na 4 weken een hiv infectie opsporen dan wel uitsluiten. Dit betekent dat mensen die een risico op hiv hebben gelopen dankzij deze test niet maandenlang hoeven te wachten tot ze duidelijkheid hebben.

De Alere Determine Combo® test wordt uitgevoerd met enkele druppels bloed. De Soapoli-online medewerker neemt bloed af en gebruikt het afgenomen bloed voor het doen van de hiv-sneltest. Binnen 20 minuten kan de uitslag van de test worden uitgelezen. De Alere Determine Combo is een uiterst betrouwbare hiv test en zeer geschikt voor mensen die graag snel duidelijkheid willen.

Betrouwbaar testen kan vanaf 4 weken na een risicocontact. Zit je erg in de zenuwen om dat je een hiv risisco hebt gelopen dan kan je met deze test snel van je onzekerheid af zijn.

De hiv-sneltest kost via Soapoli-online 45 euro. Tijdens het hiv-sneltest consult ontvang je informatie over de test en je gelopen risico als je dat wenst. Tijdens het hiv-sneltest consult van Soapoli-online is er de mogelijkheid ook andere soa testen aan te schaffen.

Heb je risico op hiv gelopen en wil je hiervan snel zekerheid maak dan een afspraak via Soapoli-online voor de hiv-sneltest en je weet na 20 minuten je uitslag. Een afspraak maak je online door op onderstaande button te klikken. Je selecteert de tijd en vult je email adres in. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met je afspraak.

HIV snelttestspreekuur

Een uitslag die aangeeft dat je besmet bent wordt door ons altijd geverifieerd. In het geval dat je snelt-test aangeeft dat je besmet bent met hiv nemen we bloed bij je af om het bloed te laten onderzoeken met een bevestigingstest in ons laboratorium. De uitslag hiervan ontvang je na ongeveer 5 werkdagen.

Heb je een SOA risico gelopen en weet je nog niet of je wel een hiv-test je nodig hebt? Volg dan de SOA-testwijzer en ontvang direct een gratis SOA-test advies. Kom je er niet uit of heb je liever gratis een persoonlijk advies of wil je een afspraak voor een hiv-sneltest? Neem dan gerust contact op door ons te mailen via info@soapoli-online.nl  of telefonisch via contact.

2 reacties
Rick
maandag 10 mei 2021
Hallo

Ik ben bij een trans prostitue geweest en ik maakte mij nu zorgen of ik een soa of hov heb opgelopen het contact was oraal ik heb haar heel kort denk minder als 30 seconden gepiopt zonder condoom en zij mij langer zonder condoom nu ben ik bang dat ik dus een soa en hiv heb opgelopen of kan ik door dit niet allebei tegeljkertijd hebben opgelopen

Mvg rick

Marlous Lasschuyt
dinsdag 11 mei 2021
Beste Rick

Je zou voor de zekerheid op chlamydia, gonorroe en syfilis kunnen testen. De kans op overdracht van hiv via orale seks is heel klein.

Groet Marlous (SOA verpleegkundige)

Plaats een reactie

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
Voor 23:00 besteld = morgen in huis, Sameday delivery ook mogelijk  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via Soapoli-online, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze Gratis soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START TESTWIJZER

Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
NIEUW: PrEP recept en controles

HIV voorkomen met de PrEP pil

> GA DIRECT NAAR PrEP-POLI