HIV testen binnen 1 minuut

HIV testen binnen 1 minuut

'Got a minute?' 

Maak jij je al een tijdje zorgen om HIV? Struin je het hele internet af naar goede informatie die jou kan overtuigen dat je het echt niet kan hebben, maar word je er alleen maar nog onzekerder van? STOP met dat gepieker en laat jezelf testen op HIV. 

Misschien ben je al met deze vraag bij je huisarts geweest en vindt hij het niet nodig te testen. Dat is natuurlijk fijn dat hij het niet nodig vindt, maar als jij het nodig hebt die uitslag te weten dan wil je zelf die test regelen.

Bij Soapoli-online kun je op verschillende manieren je HIV testen.

De HIV test thuis afnemen en laten onderzoeken in ons laboratorium

Via de webshop kun je je HIV test bestellen en terug sturen naar ons lab. Binnen 2 werkdagen weet je je uitslag. De incubatietijd van deze test is 4 weken.

We hebben ook een HIV sneltest spreekuur waar we 2 soorten HIV testen aanbieden:

1. Een test die maar vier weken incubatietijd heeft en je na die 4 weken betrouwbaar kunt laten afnemen. De wachttijd voor de uitslag van deze test is 20 minuten. Hiervoor moet je een afspraak maken

2. Een test die je binnen 1 minuut het resultaat geeft.  

In het consult met de verpleegkundige kun je eventuele andere SOAtesten ook meteen afnemen. Test anoniem & discreet op SOA via Soapoli-online

Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts. Net zo betrouwbaar. Uitslagen mag je binnen 3 werkdagen verwachten en ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als een behandeling nodig blijkt te zijn.


Reacties

Deze site ook iets voor een vriend(in) van jou? Tip hem/haar anoniem.

Calculator incubatietijden

Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen.

Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzerDeze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online.