Tagged in: Hiv/aids, Sneltest,
De afgelopen weken lockdown heeft bij flink wat mensen gezorgd dat zij nog eens naar hun gezondheid zijn gaan kijken. Eet ik gezond? Leef ik gezond? Maar ook heb ik niets onder leden? Ik heb wel eens onveilige seks gehad maar zou ik daarvan iets hebben kunnen oplopen? 

Een stap naar de huisarts om dit te laten onderzoeken is best groot voor sommige mensen. 


 

HIV testen wanneer en waar jij wilt


Per vandaag kunnen jou helpen om snel en betrouwbaar op hiv te testen. Jouw hiv status weten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je bestelt de test via onze site en wij leveren hem waar je wilt thuis of bij een afhaalpunt van PostNL. Je leest de uitslag zelf af. Mocht je een reactie te zien krijgen, een positieve uitslag dan neem je contact op met ons. We helpen je naar de juiste hulpverleners. 

Hoe voer je de HIV sneltest zelf uit?
 

Als de uitslag goed is krijg je dit te zien: 
 

een hiv uitslag, je hebt geen hiv

Heb je rekening gehouden met de windowfase van 3 maanden na de laatste keer onbeschermde seks? Dan is deze test voor 99,6% betrouwbaar.
Hiv-zelftest

Simplitude ™ ByMe ™ is de eerste alles-in-één zelftest die is ontworpen om je testervaring gemakkelijker te maken. Met deze snelle diagnostische test kun je jezelf nauwkeurig testen op HIV. Deze HIV-test is ontworpen om de HIV-testervaring prettiger te maken voor de testpersoon. Het is nu mogelijk om geheel anoniem een betrouwbare HIV-test uit te voeren vanuit het comfort van thuis. In 15 minuten is het betrouwbare resultaat al af te lezen die voor iedereen te begrijpen is. Lees hierover meer op Testhivzelf.nl.


 
Geen reacties

Plaats een reactie