BLOG

terug naar het overzicht
Je partner(s) vertellen dat je een SOA hebt
Tags: Alweer een soa, Behandelen, Betaalde seks, Chlamydia, Condoom gescheurd, Genitale wratten, Gewaarschuwd, Gonorroe, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, Hiv/aids, Medicatie, Mycoplasma, Pijpen en beffen, Sneltest, Syfilis, Symptomen/klachten, Thuistesten, Trichomonas, Veilige seks, Vruchtbaarheid en SOA, Wanneer testen op SOA, Zwanger

Om de 5 minuten kijken je in de mail....'is de uitslag er al...het komt toch wel vandaag he'. Zenuwslopend, je hebt al een tijdje klachten en bent bang dat je iets hebt opgelopen. En dan is het zover mail van Soapoli-online. 

'Je hebt een chlamydia-infectie'

Ik heb chlamydia. Is het eerste wat je uit de tekst filtert. Uitgebreid wordt er vermeld wat je nu moet doen zoals het regelen van een behandeling. Maar ook het advies je sekspartners in te lichten. En daar zie je zooooo tegen op. Gelukkig wordt er door Soapoli-online aangeboden jou te helpen met het anoniem waarschuwen van partners. 

Hoe werkt partnerwaarschuwing?

Je kunt via je huisarts, GGD of via ons een code krijgen waarmee je anoniem je partners kunt inlichten. Zij zien niet dat het bericht van jou afkomstig is. Je gaat naar de website www.partnerwaarschuwing.nl. je vult daar je persoonlijke code in. Je kunt partners via de sms of mail waarschuwen. Zij krijgen dan het bericht voor welke SOA ze gewaarschuwd zijn en waar ze zich het beste kunnen laten testen. 

Daarmee is jouw werk klaar en is het de verantwoording van de ander actie te ondernemen. Kijk eens op de website van partnerwaarschuwing en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Geplaatst door: Marlous Lasschuyt op zaterdag 16 september 2017
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie
 
 

Onzeker of je je moet testen op soa?

Binnen 1 minuut gratis en anoniem test advies

Soatestwijzer